Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
redmond píše:to: _eF_
ja si myslim ze ked budes za nejaky cas menit mobil tak pamatove karty budu este lacnejsie ako su teraz
MartasN píše:Na ty 2GB karty pozorJe jedno o jakeho vyrobce jde.Mozna ze uz to vyvojari nokie v modelu N73 opravili ale treba u N70 pry pametova karta 2GB zhruba po tydnu,"odejde" a to tak ze "NAFURT" Telefon ji proste odpali.Rikalo mi to nekolik lidi a dokonce i v sevisu. ALL-Sevice http://www.telel.cz/allservice/mobilni-telefony.html
Jstli mate nekdo podobnou zkusenost dejet to sem...ona tahle karta neni prave levna vecicka.
CoolAM píše:Caute, ja som si kupil Gb. pamatovu kartu mini SD na nokiu n73 a som ako spokojny, len ma hneva, ze tam nemam 1000Mb pamate, ale len 980 Mb, je to zle?? a este som sa chcel spytat, ze mozem sformatovat tu kartu?? lebo vraj bola uz asi sformatovana ako mi vraveli v predajni, lae tak ono tam su nejake subory, resp. zlozky, ktore si asi vytvara mobil sam .. a jeden je tam nejaky subor congi.xml tusim a neviem ci to mozem zmazat .. resp. sformatovat, lebo ked som mal usb kedysi, tak to som sformatovl a to som nemal robit, lebo tam boli asi nejake instalacne alebo ake programy .. teda subory a pokazilo sa mi .. dikess za radu vopred!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků