Nokia N73 - kompatibilní paměťové karty

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod š.ť.á.p.i 2. 1. 2007 15:07

nokia 5110,3310,3510i,philips530,alcatel756, nokia n-gage,6230i,6630,6233,N73ME,6500slide,N78, 5530xm, 5800xm, C7, lumia 820, LG G Flex2, honor 9, huawei nova 5T, Apple Iphone 15Pro, Google pixel 9Pro..
š.ť.á.p.i
Pokročilý

Odeslat příspěvekod MartasN 2. 1. 2007 15:13

Jo tak to mi uniklo......tady jsem v tech odkazech nasel jeden primo na adapter od NOKIE,tudiz se ptat u nich....neni tam zminka ze by to u NAS bylo dostuony od jineho vyrobce.
http://img474.imageshack.us/my.php?image=img0001qm4.jpg
Nokia E50+microSD 128MB/Nokia 5140i to Work.
YAKUMO Delta 300-GPS,Panasonic LUMIX DMC-FX3 + 2GB SD Card,Internet CDMA 512k
MartasN
Junior

Odeslat příspěvekod kachel 2. 1. 2007 17:39

Jo díky za info, koukám ale že je ten adaptér dost drahej tak koupim ten Pretec SD mini 2GB.
kachel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ra 6. 3. 2007 16:01

Aká najväčšia (4G...) karta je funkčná v N73 :?: Dík
Ra
Junior

Odeslat příspěvekod _eF_ 30. 5. 2007 09:17

Hojda..
Jsem prochazel trosku katalogy, a napadlo nekoho vyzkouset microSD dodavanou s adapterem na miniSD? Rozdil v cene je v radu par desitek korun, a pokud by to fungovalo, tak ma clovek pokryty hned dva standardy pametovek najednou, pro pripad kdy zmeni telefon na novejsi. Co myslite?

http://www.computershop.cz/eshop/defaul ... 2-adaptery

A jak koukam, nekdo to tu uz nakousnul, takze jdu jeste cist kousek zpatky... ale kdyby to slo, fungovalo, pokladam to za ... rozumny (:

Takze jde, diky Krystofe (:
Ostatni to berte jako inspiraci a potvrzeni adapteru... Az a jestli poridim N73, tak mam aspon jasno co chci dal (.
_eF_
Junior

Odeslat příspěvekod redmond 30. 5. 2007 09:28

to: _eF_
ja si myslim ze ked budes za nejaky cas menit mobil tak pamatove karty budu este lacnejsie ako su teraz a budu rychlejsie s vyssou kapacitou. Aktualne ceny nie su vobec vysoke a este po naslednom zlacneni nema cenu spekulovat co teraz kupit do buducnosti.
my name is mond, Redmond.
redmond
Pokročilý

Odeslat příspěvekod J.E.T.Y 8. 6. 2007 11:29

Je mozne pouzit v N73 4GB kartu?
jake specifikace vubec ma mit karta aby byla kompatibilni?
diky;-)
J.E.T.Y
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod CoolAM 12. 7. 2007 13:19

Caute, ja som si kupil Gb. pamatovu kartu mini SD na nokiu n73 a som ako spokojny, len ma hneva, ze tam nemam 1000Mb pamate, ale len 980 Mb, je to zle?? a este som sa chcel spytat, ze mozem sformatovat tu kartu?? lebo vraj bola uz asi sformatovana ako mi vraveli v predajni, lae tak ono tam su nejake subory, resp. zlozky, ktore si asi vytvara mobil sam .. a jeden je tam nejaky subor congi.xml tusim a neviem ci to mozem zmazat .. resp. sformatovat, lebo ked som mal usb kedysi, tak to som sformatovl a to som nemal robit, lebo tam boli asi nejake instalacne alebo ake programy .. teda subory a pokazilo sa mi .. dikess za radu vopred! :)
CoolAM
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod _eF_ 13. 9. 2007 09:58

redmond píše:to: _eF_
ja si myslim ze ked budes za nejaky cas menit mobil tak pamatove karty budu este lacnejsie ako su teraz

Sorry, ze az ted... (:
O tom zadna... duvod pro o tom premyslim je prostej - nejde mi o penize, tech par stovek za to nestoji - ale mne je proste lito vyhazovat neco jen tak... (o: Ale ted je to stejne jedno uz (:
_eF_
Junior

Odeslat příspěvekod TickTack 25. 9. 2007 18:04

MartasN píše:Na ty 2GB karty pozor :pozor2 Je jedno o jakeho vyrobce jde.Mozna ze uz to vyvojari nokie v modelu N73 opravili ale treba u N70 pry pametova karta 2GB zhruba po tydnu,"odejde" a to tak ze "NAFURT" Telefon ji proste odpali.Rikalo mi to nekolik lidi a dokonce i v sevisu. ALL-Sevice http://www.telel.cz/allservice/mobilni-telefony.html

Jstli mate nekdo podobnou zkusenost dejet to sem...ona tahle karta neni prave levna vecicka. :?

U N73 je to bohuzel taky ... Mam tedy jen firmware v3.* ale pochybuju, ze je to opraveny... Je to monopolni tah od Nokie, abychom jako *** platili za jejich karty, pricemz ostatni vyrobci maji rychlejsi a za lepsi ceny...

Takhle mi v N73ce odesla uz druha 2GB pametovka... Vysokorychlostni Corsair... Poprve mi odesla druhy den, co jsem si ji koupil. Druha mi odesla dneska - cca 2 mesice od koupe... Coz uz me vazne vytocilo :pozor2

Poprve jsem vlezl v telefonu na kartu a nejednou hlaska cca "nevyjimejte kartu za behu" ... A pak ve spravci pameti "karta poskozena", chtelo ji to naformatovat a po formatu cca 990MB ...
V druhem pripade se to stalo cca 3minuty po odpojeni kabelu po nahravani mp3, pricemz si telefon v klidu lezel na stole

(jinak se to same se stalo kamaradovi na 6288)
TickTack
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod TickTack 25. 9. 2007 18:06

CoolAM píše:Caute, ja som si kupil Gb. pamatovu kartu mini SD na nokiu n73 a som ako spokojny, len ma hneva, ze tam nemam 1000Mb pamate, ale len 980 Mb, je to zle?? a este som sa chcel spytat, ze mozem sformatovat tu kartu?? lebo vraj bola uz asi sformatovana ako mi vraveli v predajni, lae tak ono tam su nejake subory, resp. zlozky, ktore si asi vytvara mobil sam .. a jeden je tam nejaky subor congi.xml tusim a neviem ci to mozem zmazat .. resp. sformatovat, lebo ked som mal usb kedysi, tak to som sformatovl a to som nemal robit, lebo tam boli asi nejake instalacne alebo ake programy .. teda subory a pokazilo sa mi .. dikess za radu vopred! :)

980MB je v poradku, to mas takhle se vsim (napr. i s HDD)... Nema nikdy presne udavanou kapacitu...
A soubory si vytvari telefon sam, jakmile tam das prazdnou kartu, zase je vytvori
TickTack
Kolemjdoucí

Předchozí stránka