Majzlik píše:Ahoj, tak mám tento telefon 10 dní. Nejsem nějaký technoid, ale některé věci mi na 6300 tolik vaděj, že uvažuju o prodeji. 1. Telefon podporuje rozlišení 320x240 u videa, přesto film v tomto rozlišení pustit nelze. Navíc procesor je slabej, takže se to seká a rozjede se zvuk s obrazem! Takže na video nepoužitelnej phone. 2. Shémata se dají používat pouze světlá, poněvadž u tmavých nevidím, kdo volá atd. Změna barvy písma se na toto nevztahuje. 3. Svůj oblíbený a tolik používaný anglicko-český slovník do telefonu nedostanu, protože java podporuje aplikace pouze do 1MB. 4. Baterie mi vydrží den a půl při provolaných 350 min + 100 sms/měsíc, hudbu neposlouchám. Vzhled super, diody i kožené pouzdýrko Nokia za 450,- taky!u/quote]
- No nevím, kupovat mobil kvůli přehrávání videa

- Schéma mám tmavé a žádný problém jsem nezaregistroval.
- Max. 1 MB aplikace - to je škoda a jeden ze záporů telefonu. Lidi, pro které tohle ale představuje vážnější problém by se možná měli zamyslet, jestli pro ně není vhodnější telefon s operačním systémem. (Jenom zamyslet, třeba je slovník opravdu to jediné co potřebují.)