Nokia 6300 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod milosh 22. 5. 2008 14:56

Zajimalo by me jak vycist displej tohoto telefonu, mam ho rok a uz je dost zapraseny zevnitr ale nevim jak jej rozdelat zda to jde vubec :oboze
milosh
Junior

Odeslat příspěvekod the-rock 22. 5. 2008 16:29

nějak to zkusit můžeš, každopádně tím ztratíš záruku ;-) protože jakýkoliv zásah do mobilu ruší právo na reklamaci a tím pádem máš prach pryč ale zárukčák taky...
Mobil: N73 plum silver -> Nokia 5700 Xpress Music -> Nokia N82 silver -> Nokia N78 black -> HTC Touch HD -> Samsung i8910 omnia HD*
Auto: Honda Civic 1.5 16V -> komplet tunning
the-rock
Junior

Odeslat příspěvekod milosh 22. 5. 2008 19:36

takze nejde :(
milosh
Junior

Odeslat příspěvekod sandra 22. 5. 2008 19:37

V rámci záruky máte vyčištění zdarma.
iPhone Xs :-*
sandra
Poslední varování

Odeslat příspěvekod M444RTEEENS 23. 5. 2008 11:49

Ahoj.
Můj taťka si koupil Nokii 6300, ale jaksi tam není čeština a on se v jiných jazycích mooc nevyzná..
Jde to si někde češtinu do tohoto mobilního telefonu stáhnout??

Děkuji za odpověď.
M444RTEEENS
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sandra 23. 5. 2008 11:52

sandra
Poslední varování

Odeslat příspěvekod sejk1 24. 5. 2008 18:36

zdarec. Mám problém: při instalaci většiny aplikací (například kodi slovník) mě to telefon nebere a když to chci instalovat tak, mě dá akorát na výběr jestli aplikaci odstranit nebo ne.... je tam prostě ikonka přeškrtlý aplikace. Nevíte někdo co s tím??????????
sejk1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kniter 24. 5. 2008 19:01

Ja som mal ten isty problem s mapou zo SE. Tiez sa ukazala preskrtla ikona. bolo to posielane cez BT. Stalo sa mi to aj s operou wnw, ze som si stiahol z t-zones pesnicku a asi mi to vymazalo nejaky certifikat. Porovnaval som certifikaty s takym istym telefonom a mal som ich menej. T-mobilovy mi chybal. A ked som chcel wnw znovu stiahnut vypisalo ze certifikat nieje v telefone ani na sim. Operator certifikat na wnw nevedel poslat. Pri mass storage tu aplikaciu aspon dostanem do fonu, ale nefunguje. Ak nejaka aplikacia fungovala a bola presunuta na inu kartu, treba to dat na povodnu, ak nebola prepisovana. Alebo stiahnut ine aplikacie. Alebo stiahnut certifikat. Alebo skusit aj jad subor. Zmenit datum, vybrat bateriu+ obnova nadstaveni. To nepomoze. Mne s toho nic nepomohlo. Alebo prehrat fw. Mozno tam budu tie certifikaty. Skus citat toto
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Panoramix0903 25. 5. 2008 12:03

Ahojte.

Mám jeden problém, čo som na Nokia 6230i nemal.
Mám automaticky zapnutý CLIR, takže mám v telefonnom zozname v mobile uložené dôležité kontakty s *31# aby sa mi pri nich funkcia CLIR dočasne potlačila. Problém mám však keď chcem poslať SMS.
Vyberiem si meno a číslo zo zoznamu, ale neviem potom vymazať tú *31#. Stále mi len vyznačí celé číslo, neviem upraviť pred odoslaním len jeho časť. Musím to riešiť tak, že si uložím k jednému menu jeho číslo 2x, raz s *31# a raz bez. Alebo dať upraviť kontakt a cez schránku vyznačiť a skopírovať len samotné číslo. Ale otravuje ma to. Viete mi poradiť, čo s tým. FW mám úplne posledný, čo je dostupný na Nokia.com

Neviete poradiť, kde by sa dali zohnať také hodiny ako sú na displayi? Snímka je z Nokia 6500
dali by sa nahrať aj do Nokia 6300?

http://img340.imageshack.us/my.php?image=displejij8.jpg
Naposledy upravil seterwohipikule dne 25. 5. 2008 12:16, celkově upraveno 1
Důvod: příspěvky sloučeny, používej tlačítko editovat
Panoramix0903
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod General01 27. 5. 2008 10:55

Mam dotaz chci si koupit baterii na Nokii 6300 ale protoze originalni baterie Bl-4C ma max kapacitu jenom 860mAh ( a nevim jestli lze do tohoto mobilu vlozit jiny typ baterie, napr BL-5C nebo tak nejak,proste s vetsi kapacitou a aby se tam vesla,konektory na baterii na spravnem miste... :) tak asi budu muset sahnout po jinem vyrobci....mohli byste poradit ktere baterie sou asi nejlepsi??? Nasel sem dva druhy baterii...jedna s kapacitou 1250mAh od Maxximus a druhou s 1150mAh od Accu.
Pokud lze sehnat orginalni baterii s vetsi kapacitou radeji chci originalni...diky za radu
General01
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lvachutka 27. 5. 2008 11:20

Originální baterii jistě bys mohl sehnat na tomto serveru.
http://gsmobil.inshop.cz/inshop/scripts ... ?Level=186
Naposledy upravil jannnn dne 27. 5. 2008 11:30, celkově upraveno 2
Důvod: Prosím, není třeba citovat přípěvky, pokud píšete svůj ihned pod ním. Zbytečně to stránku znepřehledňuje. Citace odstraněna.
Lv.
lvachutka
Junior

Odeslat příspěvekod General01 27. 5. 2008 11:34

tu stranku kterou si napsal tak se mi neotevre...
General01
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lvachutka 27. 5. 2008 11:39

Tak zkus tuhle...a pak si klikni vlevo v menu na odkaz -baterie do mobilu.
http://www.gsmobil.cz
:-)
Lv.
lvachutka
Junior

Odeslat příspěvekod General01 27. 5. 2008 11:44

ja chtel spis nejake vase rady,nazory,zkusenosti na urcite baterie nez kde koupit....s tim uz si poradim bez problemu
Naposledy upravil snowboarder dne 27. 5. 2008 12:52, celkově upraveno 1
Důvod: odstraněna citace, poslední příspěvek není třeba citovat
General01
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sandra 27. 5. 2008 12:08

Já Vám zase doporučuji přečíst pořádně tohle: viewtopic.php?f=18&t=171
sandra
Poslední varování

Předchozí stránkaDalší stránka