Nokia 6300 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod mmazalek 27. 5. 2008 19:03

Dobrý den,neví někdo jak se mám dostat k emai telefonu když chce po mě telefon bezpečnostní kód? pokud tam dám simku tak to chce pin a pak už jen bezp.kód,když je bez simky tak jen chce potvrzení a hned bezp.kód,potíž je v tom že nedávno na kalbě sem ho jakýmsi způsobem změnil ale uz nikdo neví na jakej nebo na jakou kombinaci čísel:-( a za servis se mi nechce platit...ten foun je téměř novej... a mám aplikaci která mi ho odemče a umožní změnění toho pezp.kódu,tak neví někdo???
mmazalek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Panoramix0903 27. 5. 2008 22:50

A čo tak pozrieť pod baterku?
Tam máš ten IMEI napísaný ;-)
Panoramix0903
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mmazalek 27. 5. 2008 22:53

a nemohl bys udělat fotku a ukázat kde přesně? pls? já tomu zase tolik nerozumím:-)
mmazalek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Panoramix0903 28. 5. 2008 06:30

http://www.mobil.sk/obrazky/25/25505.jpg

to číslo, čo je napravo od názvu Made in Hungary, tak to je IMEI
Panoramix0903
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod General01 28. 5. 2008 07:44

Nevim z vas nekdo jakou aktualizi obsahoval firmware 6.01 na Nokii 6300??? Prehral sem si firmware z verze 5.50 a chtel bch vedet co novy firmware obsahoval a co vylepsil....nikde to nemohu najit a anglictine moc nehovim tak kdyby nekdo tuto informaci zjstil byl bych rad
General01
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Panoramix0903 28. 5. 2008 21:38

Changes/improvements made from MCU SW version 5.50 to version 6.01:

- Default year changed to 2008
( východzí rok zmenený na rok 2008 )

- Improvements for using the radio as an alarm sound with the alarm clock
( dá sa nastaviť rádio ako budík )

- Bluetooth headset functionalities improved
( vylepšená funkcionalita bluetooth headsetu )

- Corrections for the text localizations in the menu
( opravy lokalizovaných textov )

- Updates in the dictionary
( aktualizácie slovníkov )

- Operator name list updated
( aktualizovaný zoznam operátorov )
Panoramix0903
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod General01 29. 5. 2008 09:45

Diky tohle sem hledal,ses fakt borec,ja to nenasel ani v english a ani v Nokia services mi to nerekli bo to nevi :D fakt good
General01
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sp@c3 29. 5. 2008 19:32

- Improvements for using the radio as an alarm sound with the alarm clock
( dá sa nastaviť rádio ako budík )Toto uz je od FW 5.00
sp@c3
Junior

Odeslat příspěvekod endva3 29. 5. 2008 19:51

zdravim.mozno to tu uz je ale uz sa mi nechce hladat medzi 248stranami;) na mojej 6300 po par minutach mi neukazuje pam.kartu.musim ju vypnut a zapnut.ale potom mi ju po par minutach nezobrazi.aky je tam problem?a ako sa da odstranit?vdaka
endva3
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sp@c3 30. 5. 2008 16:34

Sformatuj pamatovku, tymto to obmedzis. Mas pamatovku KINGSTON, ta nikdy na nokii poriadne nepojde.
sp@c3
Junior

Odeslat příspěvekod Panoramix0903 30. 5. 2008 18:29

Panoramix0903 píše:
Mám jeden problém, čo som na Nokia 6230i nemal. Mám automaticky zapnutý CLIR, takže mám v telefonnom zozname v mobile uložené dôležité kontakty s *31# aby sa mi pri nich funkcia CLIR dočasne potlačila. Problém mám však keď chcem poslať SMS.
Vyberiem si meno a číslo zo zoznamu, ale neviem potom vymazať tú *31#. Stále mi len vyznačí celé číslo, neviem upraviť pred odoslaním len jeho časť. Musím to riešiť tak, že si uložím k jednému menu jeho číslo 2x, raz s *31# a raz bez. Alebo dať upraviť kontakt a cez schránku vyznačiť a skopírovať len samotné číslo. Ale otravuje ma to. Viete mi poradiť, čo s tým. FW mám úplne posledný, čo je dostupný na Nokia.com

Odpoveď od Supportu Nokia:

To nie je problém,proste v tým telefónom taká funkcia nie je.T.j. ak ste si zapamätali číslo človeka spolu s clearom *31#,potom ked´ píšete sms a si vyberte komu ,pridané číslo sa nedá upraviť,takže to čo môžete urobiť je,aby ste si upravili čísla ludí v kontaktoch bez *31#.

Moja odpoveď:

A bolo by možné tú funkciu tam zapracovať do nasledovného Firmware?
Nakoľko všetky moje predošlé Nokia mobily ju mali.
Takže som ju akosi automaticky predpokladal a aj očakával v Nokia 6300
A nie som sám.
Existuje niekde nejaký wish list od uživateľov pre tvorcov FW?

Odpoveď od Supportu Nokia:

Žiaľ my to nemôžeme vám povedať, pretože nevieme čo bude v novom softvéri,
ale to čo môžem urobiť je aby sme to eskalovali do Nokie.
Panoramix0903
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod endva3 31. 5. 2008 11:12

sp@c3 píše:Sformatuj pamatovku, tymto to obmedzis. Mas pamatovku KINGSTON, ta nikdy na nokii poriadne nepojde.

Takze pametovka je tam nokiacka 128...skusal som tam aj inu a stale to iste...
btw:na nokii 6280 mam kingston a slape v pohode bez problemov;)
endva3
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fabiamanos 31. 5. 2008 15:08

mužete mi někdo poradit??nejde na 6300 spustit bluetooth.určitě šel,zkusil jsem aktualizovat ,a nic!!měl už někdo takový problém???
fabiamanos
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod eRiper 31. 5. 2008 15:31

Stačí jeden "?" otazník. Z té tvoji věty jsem moc nepochopil. Nenajde ti nová zařízení nebo prostě jen nefunguje? S jiným telefonem šel spárovat?
eRiper
Pokročilý

Odeslat příspěvekod sp@c3 31. 5. 2008 16:44

Nejde spustit, znamena asi ze ho nejde zapnut. A ak prehratie FW nepomoze, navine je HW ako fyzicky predmet. Cize nove zariadenie, ak je novy odporucam reklamovat.
To endva3: Toto je haluska nejaka. Bohuzial nevim poradit. Mozno je aj u teba navine HW, nevim, skus najskor prepalit FW.
sp@c3
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka