Nokia 6300 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Andrysska 5. 5. 2008 15:22

Jde u tohoto telefonu nastavit, že když mi přijde smska, objeví se před otevřením zprávy na displeji jméno odesílatele?
Jinými slovy např. - Přijatá zpráva - Petr.
Děkuji moc za odpověď. :-)
Andrysska
Junior

Odeslat příspěvekod Pavouk 6. 5. 2008 21:31

Andrysska: Mam neblahe tuseni, ze neco takoveho nelze...
Pavouk
Junior

Odeslat příspěvekod ser1a 6. 5. 2008 22:04

nj nejde
ser1a
Junior

Odeslat příspěvekod hyml 7. 5. 2008 19:52

Dobry den,
N6300 mam cca 14 dni a chtel bych se zeptat, zda-li je normani, ze baterku musim nabijet po 1 dni a 20 hodinach (tj. cca 2 hodiny hovoru, 15 min internet a 3 sms)? Kdyz nepouziju internet, baterie vydrzi 2 dny (to je silena zivotnost! a to neposloucham hudbu, nehraju hry, jen volam!)..Jo, a mobil na noc vypinam!..Vim, ze baterka je u toho modelu velmi slaba, ale tohle sem opravdu necekal.. :hm
Naposledy upravil hyml dne 7. 5. 2008 20:51, celkově upraveno 3
hyml
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod eRiper 7. 5. 2008 20:36

Volání je co se týče náročnosi na baterii asi největší. Takže je to možné. Mi vydržela s plnou baterkou na EDGE 2 hodiny a pak klekla.
eRiper
Pokročilý

Odeslat příspěvekod sandra 7. 5. 2008 21:09

K SMS: Toto nelze.
K baterii: Co se týká zapínání a vypínání telefonu, tak paradoxně si spíše baterku tímto počínáním vybijete dříve.
iPhone Xs :-*
sandra
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Mobil-man 8. 5. 2008 11:44

taky mam zkusenosti, ze kdyz sem ho vypnul na noc, pak rano mela o carku min :)
lepsi nevypinat...

Jinak to jsou pomerne slabe hodnoty, ale vzhledem k volani to asi odpovida. Ja mam volani mnohem min a dava mi tak 4 dny maximalne. Pokud sem tam posloucham mp3, pak 2 dny...
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod caha 9. 5. 2008 09:38

Čau, u telefonu pozoruji jednu, podle mě nepříjemnou, vlastnost mp3 přehrávače. „Seznam stop“ po vypnutí mobilu již neobsahuje naposledy otevřené album, ale seznam všech mp3 na kartě. Ke ztrátě původního seznamu dojde, pokud se mp3 přehrávač spustí později než po minutě od spuštění mobilu. K této ztrátě seznamu stop nedochází, pokud mp3 přehrávač spustím ihned po zapnutí mobilu (ukáže se okno: Aktualizuji knihovnu). Domnívám se, že je to nějaká chyba FW, mám verzi V 05.50. Chová se vám 6300 taky takhle, nebo to dělá jen mě?
caha
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Without_R 14. 5. 2008 13:03

Zdravím,
měl bych dotaz, zda-li jde zobrazit při otevření doručené zprávy v záhlaví (např. vedle jména) datum a čas doručení SMS? Nebo musím vždycky lézt pracně do detailů SMS?
Without_R
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod eRiper 14. 5. 2008 14:11

Ne bohužel se musí lozit do detialů. Tohle mě taky štve. A ještě že se nezobrazuje při volání délka hovoru. Slabá baterie štve asi každého. Tojle jsou asi tak jediné věci které mi po ročním používání vadí. Jinak jsem s mobilem na 95% spokojen což je u mě po roce zvláštní :-) Vždycky sem po půl roce chtěl kupovat nový mobil a teď normálně ne. Dokonce i vzhled mě ještě neomrzel. Asi se vážně 6300 Nokii povedla. Ale pokud našetřím tak iPhone půjde ke mě :hmm:
eRiper
Pokročilý

Odeslat příspěvekod mAnULkA.cz 19. 5. 2008 16:58

Mám dotaz! Se kterým e-shopem máte dobrý zkušenosti s koupí N6300?? Aby nebyl mobil nijak blokován operátorem a neměl ovlivněnej sw. Díky.
mAnULkA.cz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Radek E. 21. 5. 2008 07:56

mAnULkA.cz píše:Mám dotaz! Se kterým e-shopem máte dobrý zkušenosti s koupí N6300?? Aby nebyl mobil nijak blokován operátorem a neměl ovlivněnej sw. Díky.

Podívejte se do sekce Jaký telefon koupit a kde?. Zkušenosti s e-shopy najdete ve vlákně "Spolehlivé internetové obchody?". Nemusíte jej číst celé, několik prvních a posledních stran Vám napoví, kde určitě nenakupovat.

/Radek E./
"De Funès"
Radek E.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod dudulusan 22. 5. 2008 08:46

Ahoj všichni,možná se už o tom tady diskutovalo,nevím,funguje navigace TomTom na nokii 6300? Dík
dudulusan
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 22. 5. 2008 09:23

Ne, nefunguje.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod the-rock 22. 5. 2008 14:58

fungovat nemůže a nebude, TomTom (teda vezre který mám a znám) je app s koncovkou .sis..takže symbian ;-] Tvůj telefon, nebo celkově telefon 6300 podporuje pouze "java" nikoliv .sis pro operační systém ;-)
Mobil: N73 plum silver -> Nokia 5700 Xpress Music -> Nokia N82 silver -> Nokia N78 black -> HTC Touch HD -> Samsung i8910 omnia HD*
Auto: Honda Civic 1.5 16V -> komplet tunning
the-rock
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka