Nokia E65 - co si o ní myslíte?

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod M. 11. 3. 2008 15:42

Do praveho boku se mi to hybe taky, napravo mam mezeru vetsi, obe casti k sobe nijak nepritlacim.
"Systém GPS není určen pro přesné určování polohy
a nikdy byste neměli výhradně spoléhat na data
o poloze získaná z přijímače GPS a rádiových sítí pro
zjišťování polohy nebo navigaci."
M.
Expert

Odeslat příspěvekod Laky 13. 3. 2008 22:57

Teraz som prisiel na zaujimavu vec - ked pripojim BT hands free Motorola HS820 (3 roky stara) k E65, tak mi v sluchadle prehrava hudbu... kvalita, sice bieda....
Laky
Junior

Odeslat příspěvekod skcookie 17. 3. 2008 16:33

mozete otvorit nejaky subor typu .swf ?
ten by mal spustat flash lite skusal som aj 3-kovu verziu flash lite no nepomohlo stale to vypisuje subor poskodeny nemozno otvorit
napiste ci to robi aj vam a ci ho mam slahnut na reklamacku :twisted:
skcookie
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PipoBA26 24. 3. 2008 12:22

Nazdarek ludia ...
Vie mi tu niekdo pomoct?
Mam E 65 a nejdu mi tam nainstalovat ziadne temy lebo ze nie je certifikacia platna alebo take nieco ...
Vie niekto ako to ...
Dakujem za radu a pomoc ...
PipoBA26
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 24. 3. 2008 16:50

Zkus posunout datum zpět.
A ještě menu-nástroje-správce aplikací-volby-nastavení. Instalace softu - zaškrtnout vše a ověřování vypnout.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod PipoBA26 24. 3. 2008 17:24

Nejde to aj tak, pise ze CERTIFIKAT STRATIL PLATNOST ...
KUa kua :(
Jaaaj, vlastne uz to ide ...
Dakujem za radu ... :D
PipoBA26
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod davesi 26. 3. 2008 23:02

jaky mate icq klienta na E65? Jimm 0.51 se mi nepodarilo rozhybat, ani najit navod ktery by mi fungoval. 0.52 - nasel jsem jen konfigurator kde si navolil smajliky a tak, ale zda se mi, ze mi bere mnohokrat vice kB nez predchozi co jsem mel na SE K700i (nezda, je to pravda). Nemate teda navrh na nejakeho klienta co funguje a je setrny k mnozstvi prenesenych dat? Pripojuju se vetsinou pres GPRS...v
davesi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod davesi 27. 3. 2008 08:50

Wrchi píše:Zdravím! mám nově E65 a neumím nikde najít nastavení dvou věci....jedná se o...
1. - jde vypnout zvuk foťáku?
2. - má tahle nokie smajlíky jako ty malé obrázky?...nikde to neumím najít.....díky...j/quote]

ad1) Jedine, na co jsem ohledne zvuku fotaku prisel bylo to, ze jsem kdysi nekde nasel v telefonu soubor se zvukem, co dela fotak, tak ho nahradit stejnym souborem co bude mit zvuk "ticho". Chtel jsem to zkusit, ale jeste jsem se na to nedostal, ani uz nevim kde to bylo...chce to projet zvukove soubory v telefonu ;o)
ad 2) vyresil jsem to leda vlastne vytvorenymi smajliky v sablonach
davesi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Radek E. 27. 3. 2008 09:18

davesi píše:...Jedine, na co jsem ohledne zvuku fotaku prisel bylo to, ze jsem kdysi nekde nasel v telefonu soubor se zvukem, co dela fotak, tak ho nahradit stejnym souborem co bude mit zvuk "ticho". Chtel jsem to zkusit, ale jeste jsem se na to nedostal, ani uz nevim kde to bylo...

Tento a další systémové zvuky, uchovává Symbian OS na ROM disku Z, v adresáři system/sounds.

Jelikož se jedná o ROM disk, úpravy nebo nahrazení zvuků nejsou možné.

Obrázek
"De Funès"
Radek E.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod davesi 27. 3. 2008 09:26

sklapim usi a omlouvam se, nejako jsem to nepromyslel a v ty chvili me to ani nenapadlo, dekuju za upozorneni :)
davesi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ladislav ulicny 28. 3. 2008 12:42

zdravim,
poradi mi niekto?! E65
pisem sms v t9, ked napisem č, ť a pod. pocet znakov mi skoci na 70. nefunguje aj ked dam pri kodovani znakov: redukovana podpora.
co mam robit?!
laci
ladislav ulicny
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod redmond 28. 3. 2008 13:13

Mas urobit asi toto: pouzit funkciu hladanie vo fore. Je to casto diskutovana tema tak ze riesenie je viac krat zodpovedane.
my name is mond, Redmond.
redmond
Pokročilý

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 28. 3. 2008 13:19

Buď piš bez T9, nebo nainstaluj aplikaci Nasms, ta diakritiku před odesláním ořeže. A příště opravdu hledej!
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod rudicz 29. 3. 2008 12:31

zdravim,
chcem si do nokie e65 pridat neake temy a mam problemy s certifikatmi, trochu som to tu hladal a neako sa mi nedary. mozete mi prosim napisat, kde vypnem tie certifikaty aby som si tam mohol dat temy z netu.dik
FSC Mobile U9200, nokia e65 + 2Gb MicroSD
rudicz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod M. 29. 3. 2008 13:48

Ve spravci aplikaci, v nastaveni vypnes omezeni instalace, pokud je certifikat prosly, tak zmen datum telefon zpet, nainstaluj a pak vrat zase zpatky.
"Systém GPS není určen pro přesné určování polohy
a nikdy byste neměli výhradně spoléhat na data
o poloze získaná z přijímače GPS a rádiových sítí pro
zjišťování polohy nebo navigaci."
M.
Expert

Předchozí stránkaDalší stránka