Nokia E65 - co si o ní myslíte?

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod majkyke 4. 4. 2008 16:00

Poradi mi niekto aku najvacsiu kartu mozem pouzit do E65?
Ze to necita SDHC som sa docital,ale velkost som nezistil.
Dakujem.
majkyke
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 4. 4. 2008 16:39

Maximálně 2GB. Špatně jsi četl.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod SSimon 14. 4. 2008 13:31

Ahojte! takze.. chcem si kupit E65.paci sa mi,a je to moj prvy telefon ktory ma v sebe operacny system. a bojim sa ze to nebudem vedet ovladat :shock: ... zvladne symbian aj kripel ? hovorite tu o vsetkych tych aplikaciach co nechapem nic. ja chcem do telefonu si dat ICQ,chcem mat internet na nom,chcem pouzivat wifi v meste lebo je zadarmo,takze internet zdarma,ale mam z toho halusky. chcem mat v nom prehravac aby sa dali prehravat filmy,teda bud Divx,alebo hoc aky format ktory je aj v PC.. bez toho aby sa musel film davat do ineho formatu.. zaraza ma budik.. je budik opakovany ci len jednorazovy? ved je to nova nokia,ktora by mala mat uplne normalne v sebe opakovany budik,ktory sa da nastavit ci ma ist aj PO-PIA,alebo PO-NE alebo hocijake dni ake si nastavim.. priklad (sony ericsson ma taky budik. ) dakdo tu hovori o Wifi telefonovanie.. no dako nechapem o co sa jedna. chcem mat v nom temy,rozne aplikacie,ako je slovnik,alebo to ICQ,a aj daky ten prehliadavac Opera mini,prehravac.. ked si taketo veci budem chciet dat do telefonu tak musim stahovat veci do Symbianu? ine mi nepojdu? myslim tym normalny telefon,a normalny v slovnik,icq v nom. Dufam ze mi odpoviete na vsetky moje otazky aj ked ich je vela,ale potrebujem to vediet,a budem velmi povdacny,lebo si ho chcem kupit. Dakujem! :love:
SSimon
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 14. 4. 2008 16:13

Úplný kripl by s ovládáním nějaké potíže mít mohl ;-) Ale bát se nemusíš, stejný telefon si koupila přítelkyně a taky to zvládá, žádná odbornice to není.
Takže k budíku, opakovaný není a nová nokia to opravdu není, na trhu už nějaký ten pátek je. Ale díky operačnímu systému si můžeš opakovaný budík nainstalovat. Přehrávat video bez konverze díky možnosti nainstalovat přehrávač s podporou např. avi zvládne, icq taky, voip telefonování taky (skype ti nic neříká?), více zde zde.
S tím stahováním, asi máš na mysli to, jestli pojede java? Pojede. Jestli jsem na něco zapoměl, tak se omlouvám :-))
Hlavně si o tom telefonu a symbianu obecně zjisti co nejvíce informací, ať víš, do čeho jdeš, ne každému OS vyhovuje.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod SSimon 14. 4. 2008 17:08

zistujem ale stale neviem ako funguje symbian nemal som ho v ruke,no mal,ale daky rozdiel som nevidel.neviem kukam tie aplikacie symbian,a kukam ze aplikacia na ukazanie neprijateho hovoru,to co? to normalne nebude ukazovat? cital som aj recenzie nanho a zdalo sa mi ze sa ovlada ako normalny mobil.. proste bude sa ovladat ako normalny mobil,ale budu sa dat v nom robit veci,ako je to icq,ako je daky prehravac,alebo ten opakovany budik.atd ? a ktomu WIFI,ak by ti to nevadilo,povedal by si mi ako sa to ovlada?teda co sa stane ked je priestoroch kde je wifi signal ? a ako zistim ze to ide cez wifi,napriklad ten VoIP alebo internet?
SSimon
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JanQ 15. 4. 2008 22:44

dotaz...je mozne pres BT prenes neomezene mnozstvi MB najednou?..treba 700mb divx...z E65 do jineho founu a obracene anebo se to treba po 20MB prerusi z duvodu velikosti pameti?
Dacia Logan MCV Stepway TCe 100
www.facebook.com/pages/LKPR-Marshallers/299213700201328
JanQ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jirka_2 16. 4. 2008 05:52

Přenášel jsem na paměťovou kartu cca 200 MB dat (mapy pro navigaci) bez problémů. Jirka.
Teprve pivo dělá žízeň krásnou...
Jirka_2
Junior

Odeslat příspěvekod SSimon 16. 4. 2008 12:18

a co vsetko dostanem k mobilu ked si ho kupim ? su tam aj sluchadla ?
SSimon
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 16. 4. 2008 12:50

Ne, jen handsfree s jedním sluchátkem, pro poslech hudby nepoužitelné ;-)
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod SSimon 16. 4. 2008 12:53

a stym sa da daco robit? daju sa dokupit?
SSimon
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 16. 4. 2008 12:55

S tim se dá třeba volat ;-) Samozřejmě, že se dají sluchátka dokoupit, to jsou otázky :roll:
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod redmond 16. 4. 2008 12:56

to: SSimon
nie je tazke najst oficialne informacie ktore ponuka vyrobca. Nabuduce najprv hladaj.
http://www.nokia.sk/A4440584 (Obsah predajného balenia)

Obsah predajného balenia:
* Nokia E65
* Batéria Nokia BL-5F
* Cestovná nabíjačka Nokia AC-4
* Headset Nokia HS-5 (čierny)
* Prepojovací kábel Nokia CA-53
* Puzdro Nokia CP-18
my name is mond, Redmond.
redmond
Pokročilý

Odeslat příspěvekod dm52 16. 4. 2008 13:37

Zdravím, poradí někdo, jak přiřadit vlastní zvonění ke skupině volajících - nastavení nabízí jenom pár zvonění, co jsou v telefounu, já si ho potřebuju vybrat ze svých melodií na kartě, ale v nabídce se k nim nedostanu. Díky
dm52
Junior

Odeslat příspěvekod SSimon 16. 4. 2008 13:44

Ospravedlnujem sa za take otazky :( .. Na to ze to bola draha nokia a neni ani taka stara,to ma dost slabe funkcie ako citam.. ako napriklad pise dm52.
SSimon
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod matho83 16. 4. 2008 13:52

Můžete vytvořit skupinu kontaktů, takže můžete odesílat textové nebo e-mailové zprávy více příjemcům současně.
1. Přejděte doprava a zvolte Volby > Nová skupina.

Když zvolíte v zobrazení skupin kontaktů Volby, jsou k dispozici následující volby:
Vyzváněcí tón — Přiřazení vyzváněcího tónu skupině kontaktů.

preco by nemalo ist vybrat vlastne mp3? vcera som to nastavoval na E50, akurat vtip je v tom ze mp3 nemohlo byt v roote na karte
Konecne klud
ale nie od s60
v.i.p. roku 2008
Kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie
matho83
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka