Formát poznámek v Nokia 6111

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod meiilban 11. 1. 2007 19:36

Když se na 6111 nainstaluje moded Opera a chtěl bych přes systém souboru nají textový soubor, jak musí ten texťák "vypadat" (mám na mysli třeba v jakým programu to tvořit, jaká koncovka,..)
bohužel, zkoušel sem se podepsat propiskou ale nějak se mi to nezobrazilo, pouze sem zku***l monitor... :D
meiilban
Junior

Odeslat příspěvekod Radek E. 11. 1. 2007 22:02

Můžete být konkrétnější, abychom Vám pomohli? Chcete pomocí upravené Opery s přístupem do souborového systému vyhledat v Nokia 6111 uložené Poznámky z menu Organizér. Rozumím tomu správně?

Už jednou zde bylo zmiňováno, že Poznámky se z Series 40 exportují ve formátu txt, ve stejném formátu jsou pravděpodobně v telefonu také uloženy, ale přistoupit k nim u S40...?
Naposledy upravil Radek E. dne 11. 1. 2007 22:07, celkově upraveno 2
"De Funès"
Radek E.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod meiilban 11. 1. 2007 22:04

No chci vědět, jakej textovej soubor musim dostat do mobilu, abych to našel přes systémovej soubor v moded Opeře... Samozřejmě vše na 6111
No třeba na SE K750i ot musí bejt textovej soubor s kodováním UTF-8 nebo nějak tak,ale tenhel soubor mi prostě Opera v 6111 nenajde
bohužel, zkoušel sem se podepsat propiskou ale nějak se mi to nezobrazilo, pouze sem zku***l monitor... :D
meiilban
Junior