7250i pomoc

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Johny-vk 31. 3. 2005 15:21

Potreboval bych vedet jestli nokia 7250i prehrava wav...
Diky moc
Johny-vk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod webman 31. 3. 2005 16:43

Nokia 7250i prehrava len midi. viacej sa docitas v katalogu mobilov
webman
Junior

Odeslat příspěvekod dalibor 1. 4. 2005 01:11

a umí AMR :idea:
dalibor
Junior

Odeslat příspěvekod webman 1. 4. 2005 07:39

este sa niekto spytajte ci umi prehravat mp4 a uz to bude naozaj originalne!!!!!!!
webman
Junior

Odeslat příspěvekod petrsx 1. 4. 2005 08:25

Pleas HELP Stalo se mi u Nokie 7250i. že začal kolísat signál a někdy se nedovolám -ode mě ven, (ke mně jsem to ještě nezaregistroval). Jinak vše funkční v poho, prosím stalo se to někomu, co to bylo? Kolik stála oprava - má to cenu opravovat?

děkuji :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
petrsx
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ryba 1. 4. 2005 08:52

petrsx píše:Pleas HELP Stalo se mi u Nokie 7250i. že začal kolísat signál a někdy se nedovolám -ode mě ven, (ke mně jsem to ještě nezaregistroval). Jinak vše funkční v poho, prosím stalo se to někomu, co to bylo? Kolik stála oprava - má to cenu opravovat?

děkuji :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:!/quote]
¨

Nevím to jistě, ale tipl bych to na uvolněnou anténu - proto kolísá ten signál. Pokud je to opravdu tohle, oprava není moc náročná. Konkrétně už ti řeknou v servisu.

Ryba
<*)(((<
Ryba
Junior

Odeslat příspěvekod petrsx 1. 4. 2005 09:36

Ryba píše:
petrsx píše:Pleas HELP Stalo se mi u Nokie 7250i. že začal kolísat signál a někdy se nedovolám -ode mě ven, (ke mně jsem to ještě nezaregistroval). Jinak vše funkční v poho, prosím stalo se to někomu, co to bylo? Kolik stála oprava - má to cenu opravovat?

děkuji :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:!/quote]¨

Nevím to jistě, ale tipl bych to na uvolněnou anténu - proto kolísá ten signál. Pokud je to opravdu tohle, oprava není moc náročná. Konkrétně už ti řeknou v servisu.

Ryba
size=75]<*)(((<[/size]

tak jsem ho odnesl do opravy, vypadá to na vadný koncový stupeň ( 600kc/bez dph + práce) no snad sedo litru vlezu, jsem nadšený :oops:
díky "rybo" za reakci
petrsx
Kolemjdoucí