6230i a problem s vyzvanenim

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Bakous 22. 7. 2005 08:57

Tak jsem dnes zjistil v cem tkvi problem s vyzvanenim u tohoto telefonu. Vcera jsem tento telefon zakoupil a po precteni nekolika for kde se projednavalo, ze tento telefon ma problem se slabou urovni zvuku pri prichozi SMS a postupnym zesilovanim pri prichozim hovoru ackoliv toto neni nastaveno, tak dnes jiz mohu rici cim to je. Je to chybou ve firmware, ktera se projevi az po ulozeni hlasoveho zaznamu ke kontaktu v adresari.Jsou to dve nesouvysejici veci, ale je to tak.
Naposledy upravil Bakous dne 22. 7. 2005 10:19, celkově upraveno 1
Bakous
Junior

Odeslat příspěvekod creater 22. 7. 2005 09:56

Tak to s tim na 99% nema nic spolecneho, ja nemam hlasovy zaznam u zadneho cisla a vyzvaneni se mi zesiluje taky.
creater
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kiki0 22. 7. 2005 10:15

creater píše:Tak to s tim na 99% nema nic spolecneho, ja nemam hlasovy zaznam u zadneho cisla a vyzvaneni se mi zesiluje taky.

presne tak , ani ja nemam hlasovy zaznam a tiez mi to zosiluje,
Nokia E7 Silver with Symbian Belle
Future : Nokia N9 Black 16GB
kiki0
Junior

Odeslat příspěvekod SAKULPOL 22. 7. 2005 10:16

Bakous píše:Tak jsem dnes zjistil v cem tkvi problem s vyzvanenim u tohoto telefonu. Vcera jsem tento telefon zakoupil a po precteni nekolika for kde se projednavalo, ze tento telefon ma problem se slabou urovni zvuku pri prichozi SMS a postupnym zesilovanim pri prichozim hovoru ackoliv toto neni nastaveno, tak dnes jiz mohu rici cim to je. Je to chybou ve firmware, ktera se projevi az po ulozeni hlasoveho zaznamu ke kontaktu v adresari.Jsou to dve nesouvysejici veci, ale je to tak.

kurnik ty jsi chytrej že je to chyba SW :) kurnik :tleskani
SAKULPOL
Junior

Odeslat příspěvekod Bakous 22. 7. 2005 10:17

Tak to bude jeden z duvodu, respektive spoustecich mechanismu a zjevne ne jediny.
Bakous
Junior

Odeslat příspěvekod Bakous 22. 7. 2005 11:10

maji nejake zvlastni opodstatneni dva kurniky v tve vete?
Bakous
Junior