Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Radek E. píše:mmarek26 píše:... mam pocit ze mi ten telefon beha strasne pomaly. Snad je to stejne pomale jako n3650 s kterou jsem skoncil po 3 vicemene spokojenych letech pouzivani. Mam teda na C: free cca 25MB, ale to by melo behat jako bic, ne? Jenze otevreni kontaktů, nebo jednoho konkretniho kontaktu trva i 9sek. coz mi prijde u takovehoto telefonu dost nanic. ..../quote]
Ověřte, zda nemáte spuštěnu realtime antivirovou kontrolu. Antivirové řešení Symantecu (aplikace Security), které je defaultně spuštěno, neobyčejně zpomaluje systém. Především pak spuštění menu, galerie atp.
To co popisujete (devítisekundové načítání kontaktu), bych se Symantecem ale nespojoval. Krátce před tím, než jsem přestal Nokii N70 používat, se mně s telefonním seznamem stalo totéž. Jakýkoliv kontakt se načítá neúměrně dlouho. Protože jde o Symbina OS, řešením je pochopitelně ourl=http://mobilforum.mobilmania.cz/viewtopic.php?p=443315#443315]záloha kontaktů
- mmarek26
- Kolemjdoucí
mmarek26 píše:...nejde mi ulozit SMS, ani kontakty ze bych je jen skopiroval CTRL+C, CTRL+V ... proste je NOKIA PC SUITE ani nenacte. Asi mam blby nejaky HW...
Radek E. píše:mmarek26 píše:...nejde mi ulozit SMS, ani kontakty ze bych je jen skopiroval CTRL+C, CTRL+V ... proste je NOKIA PC SUITE ani nenacte. Asi mam blby nejaky HW...
Tady bych to viděl na to, že nemáte v telefonu nainstalovánu podporu pro Nokia PC Suite. Spusťte Nokia PCS - v horní části je nabídka Soubor, Web, Nápověda. Jděte do nápovědy, položka reinstalovat podporu sady NPCS v telefonu. Nainstalují se tyto komponenty:
- PC Suite support
- SMS sync
- MMS sync
s/quote]
samozrejme to tam mam, jen kdyz dam reinstalovat podporu sady NPCS v telefonu, tak se v tel nic nestane ... OK, preinstaluji z NPCS 6.83.14.1 na 6.84 a vymazal jsem (odinstaloval v tel) SMSsync, tak skusim updatovat podporu v tel a uvidim co to udela.Radek E. píše:mmarek26 píše:...Jinak mam zjisteno, ze NokiaFS.wfx - plug-in do TotalComanderu mi nezobrazuje vse co je v dane slozce...
S tímto jsem problém neměl.
- mmarek26
- Kolemjdoucí
mmarek26 píše:Take jsem zjistil, ze kdyz klesne RAM pod 27,5MB, nebo tak nejak, tak ten telefon je nepouzitelny. Restart z FExploreru nejde - pred par dni jsem nekde cetl, ze je to blokle FW od Nokie - tak to super - diky Nokie.
mmarek26 píše:To Radek E.:
proste ona je jiz pomala snad tak od zacatku. At jsem tda po vymazani SMS sync v telefonu znova preinstaloval podporu NPCS z 1.07 na 1.07, nicmne kontakty jsem skopiroval do vcf, nicmene nazvy poli se nezkopirovali, ale kontakty mam vsechny - doufam ze to tak jednoduse pretahnu do noveho telefonu. Ted ty SMS - zatim to nechodi pres NPCS.
Nepouzitelne myslim - ten tel. seznam, jakekolikv cenai na odezvy. Ted mi kolise pamet od 31MB az na 23,5MB a vse slape, ale napr nejde pustis QuickQoffice, ktery jsem zatim nikdy nepouzil, ale chtel jsem ho ted vyzkouset - no to jsou radosti. Stejne je to jen na prohlizeni doc, xls a ne na praci, takze to asi odinstaluj, skusim z CD nainstalovat novou instalaci, pripadne to to nekde updatnout, vyzkousim a kdyz to nepobezi - opet odinstaluju - usetrim 4MB.
mmarek26 píše:Jinak vymazal jsem QuickOffice a zrychleni veskere zadne - RAM nejak 31MB po restartu, po trsku behani po kontaktech a SMS klesa i k 23-24MB. To je divne ne?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků