Nokia N95 [diskuze]

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Zelych 17. 5. 2009 22:05

Ja ted pouzivam bluetooth sluchatka a problemy se sumem nejak nepozoruji.
Zelych
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ToMazur 21. 5. 2009 22:02

Má cenu si ted kupovat tak stary telefon ? Nebo sou na trhu ted telefony ktere sou podobne N95ce ale lepší bud cenově nebo funkčně . Anebo vzhledem k tomu že cena klesla a ve sve době to byl jeden z nejlíp vybavených telefonů je dobre ho kupovat ???
ToMazur
Junior

Odeslat příspěvekod Zelych 21. 5. 2009 22:11

Zaleží na využití.
Sam jsem teď zvažoval, čím bych N95 nahradil, a vzhledem, ze vetšina nových telefonů se dají považovat díky své povrchové úpravě za "matlafouny" nebo maji prakticky nepoužitelná tlačítka (ikdyž funkčně jsou na stejně dobré urovni a v některých věcech i lepší jak N95) tak bych N95 rozhodně doporučil.
Jedné 2 veci ktere mi vadí je slabší GPS (pri geocachingu, ale při autonavigaci není problem) a slabší výdrž baterky. A možná časem vůle ve slideru.
Mám tu teď vedle sebe svojí "starou" N95 a kolegovu fungl novou N95 a musím uznat, ze já tam nějakou vůli mam a on ne. Je ale otázkou času, kdy na tom bude stejně?
Zelych
Pokročilý

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 22. 5. 2009 07:24

ToMazur: má své mouchy, ale cena hodně spadla a pořád je to výborný telefon s perfektní výbavou.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Jiří Svoboda z Prahy 23. 5. 2009 19:10

Dobrý den, mám otázku, která se asi týká všech Symbianových nokií obecně. Telefon nerozlišuje mezi písničkama a vyzváněním. Tedy

[*] V přehravači hudby se motají vyzvánění (asi by se dali všechny vymazat) ALE
[*] Ve výběru zvonění se bez váhání zobrazí všech 2000 písniček, které v mobilu mám.

Nejde to nějak rozdělit - aby muziku vyděl přehrávač a zvonění aplikace "Profily"...?

Díky za každou radu.
Jiří Svoboda z Prahy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 24. 5. 2009 10:14

Bohužel, nejde. Jenom z knihovny by mělo jít konkrétní soubory odstranit.
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
NokiaManiak

Odeslat příspěvekod Monixxx 1. 6. 2009 16:07

Ahojte, dala jsem si zálohovat data z telefonu do pc, provedla reinstal software ve founu, pak dala obnovit data, ale nic, prostě se to nechce obnovit zpátky, nevíte někdo co s tím???
Monixxx
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kniter 1. 6. 2009 16:23

mne to tiez kedysi neslo, na starsom telefone, ta zaloha z PC Suite. Zalohovat sa moze pre istotu aj viac krat. A tiez spravit zalohu na kartu telefonu.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod RHR75 2. 6. 2009 20:55

Ako sa zbavím otravných hlášok "povoliť aby aplikácia xy použila foto alebo zvukové aplikácie? " Pýta sa to pri každom spustení a opetovne počas práce v aplikácii. Nedá sa pre každú aplikáciu nastaviť pevne že áno alebo nie nech neotravuje ? dík
RHR75
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod SilverSurfer 10. 7. 2009 13:16

Zdravim, takze dnes som updateoval firmwer na N95 (jedna sa o klasicku N95 nie 8GB). Predpokladal som ze tam bude funkcia aj automatickeho otacania displeja. No po hladani na nete preco to tam nemam som zistil ze tato funkcia je az vo firmweri 31 a ja mam 30.0.015. Predtym som mal 21. Preco mi tam nedalo firmwer 31 ? Robil som to normlane cez PC Suite. Dik za rady.
SilverSurfer
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kapr73 10. 7. 2009 13:53

@RHR75: pokud mas hacknuty telefon, tak si sezen RomPatcher a do nej patch jmenem midlet permissions, nebo-li disablejavaquestion
@SilverSurfer: pac pro Tvuj produktovy kod je k dispozici FW pouze verze 30, zmen si PC pres NSS a NSU Ti nabidne update na verzi 31 (kua to je zkratek...)
Kapr73
Junior

Odeslat příspěvekod SilverSurfer 10. 7. 2009 14:13

Kapr73: aha dik, a taka otazka, preco ,ked zmenim product code tak to pojde? cim to je?
SilverSurfer
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rk747 10. 7. 2009 14:17

Ve verzi firmware 30.0.015 ale funkce otáčení displeje je k dispozici!
SONY CMDX-1000/SONY CMD Z-5/N7650/N7610/N70/N73/N95/iPhone 3G 16 GB/Samsung I8910HD/iPhone 3GS 32 GB Black/iPhone4/SONY Xperia S/SONY Xperia T/SONY Xperia Z/SONY Xperia Z Ultra
rk747
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod SilverSurfer 10. 7. 2009 14:20

a kde tu funkciu najdem?
SilverSurfer
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jh.soft.serv 10. 7. 2009 14:45

menu/nastroje/nastavenia/vseobecne/personalizacia/displej/ otocit displej
N95, 4GB, NB Asus n70sv, 17,3", Core2duo P8700, 2,53 GHz, 4 GB RAM, 2x320 GB HDD, nvidia GeForce GT 130M 1GB
Jh.soft.serv
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka