to Tomas2196:
Ještě před rokem jsem používal N95 také, s přehrávačem muziky bylo hned několik problémů:
1) ŠUM: došel jsem k názoru, že toto není problém softwaru, neboť telefon šuměl od koupě až do poslední mnou nahrané verze 30.0.015. Bohužel se jedná o vlastnost zvukového výstupu, ...
Jinak souhlasím, že po ostatních stránkách je zvuk velmi dobrý
2) PROVOZ S PAMĚŤOVOU KARTOU: přehrávač fungoval i se zaplněnou 8GB kartou, od cca 3.verze firmware zpět však nastaly problémy při přehazování karet ve slotu. Při téměř každém vložení karty a spuštění přehrávače vše skončilo chybou "Obecné, chyba systému!". Pak se telefon musel restartovat. Vše fungovalo relativně dobře, načítání knihovny při cca 1.800 skladeb je však velmi pomalé, trvá i několik 10 sekund! Až do okamžiku vložení jiné karty, ...
3) Jednoho dne jsem opět pustil muziku, tentokrát se objevila hláška "Soubory jsou poškozeny, počkejte, dokud systém neopraví knihovnu!"
Tou dobou přišel na trh iPhone 3G. Zpočátku jsem váhal, nakonec jsem jej koupil, a je po starostech. V rychlosti, funkčnosti, kvalitě zvuku je rozdíl skutečně propastný!
Domnívám se, že u Nokie jsou problémy s přehrávačem způsobeny nesprávnou metodou správy knihovny hudebních souborů. Pokud bude uživatel provádět editaci souborů pouze v telefonu přímo v aplikaci přehrávače, pak při velkém počtu skladeb nastanou chyby. Tyto editace totiž nejsou standartními ID3 tagy, po překopírování těchto souborů jsou všechny změny ztraceny a může se začít od znovu. Řešením problému dle mého soudu je spravovat knihovnu výhradně přes aplikaci NOKIA MUSIC MANAGER, která je součástí PC Suite Nokia, nebo přes novější OVI SUITE. Takto připravená hudební knihovna by se teprve měla nahrát do telefonu, pak by to již mělo běžet bez chyb, ...