Nokia 6120 Classic - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Saker 29. 8. 2007 17:10

Tie screeny sedia aj s mojim TomTomom, len teda, zatial som si nevsimohl ze by splietol strany, ale tiez pravda, zatial som iba raz podla toho siel :-D
Saker
Junior

Odeslat příspěvekod SAKULPOL 29. 8. 2007 21:09

cesta z Brna do Olomouce po neplacenych usecich Tom tom nedaval rikal vlevo ale cesta vedla doprava atd
SAKULPOL
Junior

Odeslat příspěvekod Saker 30. 8. 2007 12:20

Dnes mi mobil hlasil pripomienku a nestihol som ju potvrdit, za chvilu ju hlasil znova. Pozrel som na pripomienku, otvoril ju, potvrdil, ale hlasil ju znova.

Neviete ako to funguje? Ide mi o to ze ked mam pripomienku - ulohu a mobil ju ohlasi, ked hned nedam ze je vybavena, hlasi ju znova a znova. Mne by stacilo keby ju pripomenul raz a ostala nevybavena, az vybavim, odskrtnem si ju.

Mozno ma s tym nieco spolocne nastavenie priority...netusite nahodou?
Saker
Junior

Odeslat příspěvekod Lofass_ 30. 8. 2007 17:33

Jen tak nad tím vším spekuluju a říkám si, že až vyjde nástupce 6120tky, to bude asi šikovnej telefonek ;) Pořád nevím li si ho mám koupit :(
Lofass_
Junior

Odeslat příspěvekod Saker 30. 8. 2007 18:22

Ja som este vahal ked sa mali objavit tie nove Nokie teraz, po N81 som dost pokukoval podla tych prvych obrazkov. Ale teraz nelutujem, z mojeho pohladu mi 6120 C vyhovuje viac co do rozmerov, vahy, ceny a mam ju uz teraz...celkovo po tom predstaveni novych Nokii som rad ze som si ju kupil.

Ale tak, vzdy pride nieco nove lepsie a ked to pride uz sa bude hovorit o jeho nastupcovi, to je zacarovany kruh.
Saker
Junior

Odeslat příspěvekod SpoonyDS 30. 8. 2007 19:47

To jo je to furt stejný líbí se ti nějaký foun. a jsi přesvědčen že si ho koupíš a pak přijde novej a chceš si kopuit zase ten a tak to de furt dokola. Pak by jsem si nic nekoupil :)
Mám na vyzkoušení Nokie 3500, 5200, 5300, 5310 xpressMusic, 5610 xpressMusic, 6500 classic, 6500 slide, 7500 Prism, E51, E61i, E65, N82, N95, N95 8GB - můžete se ptát na cokoliv.
SpoonyDS
Junior

Odeslat příspěvekod ice.bc 30. 8. 2007 21:50

nevite nekdo,kde se daji sehnat nejaky free hry na tenhle phoun?napr, Duke mi teda nejede....
ice.bc
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kubisz 31. 8. 2007 12:03

dobry den,
mam prosim dotaz...da se nejakym zpusobem donutit tento (nebo i jiny S telefon) k tomu, aby zobrazoval na today udalosti (schuzky) i pro vice, nez jeden den? nejaka aplikace, nebo uprava "registru" apod.
diky, kuba
kubisz
Junior

Odeslat příspěvekod ondra-banov 31. 8. 2007 15:41

Anik píše:rozchodila jsem cclock a jsem z toho nadsena... :) tedka je to super telefonek...

ahoj a jak si to rozchodila, kde si sebrala certifikát od koho?
ondra-banov
Junior

Odeslat příspěvekod ice.bc 31. 8. 2007 16:32

..tak nevim,jak Vas..ale me po par dnech pouzivani docela zacina bolet palec od toho ovladaciho krize...jde docela ztuha a ty hrany tomu taky moc nepomuzou...kdyby byl ne ,,hranaty,,ale ,,zaobleny,,,bylo by to urco lepsi.. :eh
ice.bc
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod peewee 31. 8. 2007 19:16

Dobry den, koupil jsem si 6120c a jsem z ni docela nadseny. Jen jedna vec mi nejde do hlavy. Programy X-Plore i NSysInfo mi ukazuji, ze mobil ma procesor s taktem 192 MHz. Pritom jsem se na vice mistech na webu docetl, ze by mel mit procesor s taktem 369 MHz. Mohl by mi to nekdo osvetlit? Mam firmware 3.83.
BTW: Muj bratr ji ma taky akorat od Vodfonu (ja ji mam z obchodu) a taky mi programy ukazuji takt 192 MHz. On ma fw 3.70.
peewee
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Major_Sky 31. 8. 2007 19:17

Ahoj, docela v tom telefonu nemuzu pochopit jak pouzivat MP3 prehravac. Na kratu sem si nahral cca 1,2GB hudby do adresare MP3. Jedine jak se k nim muzu dostat je, ze dam volby->Otevrit "Prehrava se" najede mi prazdnej seznam, kde muzu dat zase volby->pridat skladby coz mi dohleda vsechny mp3 na karte. Zajedu kurzorem na prvni a dam znova volby->oznacit/odznacit->oznacit vse a pak znova volby->Zvolit ozn.polozky. Po tomto vsem mi to konecne otevre nejak chaoticky vsech 400 mp3ek (netusim podle ceho to radi, slozky to nezobrazuje). V tomto chazu si mam asi nejak vybrat pisnicku na prehrati coz je skoro nemozne, protoze je jich tam 400 a listuje se v nich velmi pomalu a taky podle nazvu mp3 nepoznam co je to za autora apod. Kdyz dam potom "zpet", tak mi to napise "zvolte pamet", kde vyberu pametovou kartu a pak se to znova zepta na "Nazev seznamu skladeb" cili asi neco jako playlist. Zadam nazev a dam ok a pak uz mi to vjede do prehravace na posledni song toho playlistu. Bohuzel mi na tento seznam nelze (nebo nevim jak) pouzit Hudebni knihovna a trideni treba podle autora nebo alba. Jedine co tam jde je "Seznam skladeb" a v nem otevrit onen playlist ktery sem si vytvoril a to mi aspon ulehci celou tu zdlouhavou proceduru kterou sem popsal nahore na jeho prehravani.

Kdyz zvolim v Hudebni knihovne volby->Aktualiz.hud.knihovnu, tak se vubec nic nestane a porad mam nula skladeb.

Muze mi nekdo poradit jak na ten prehravac a jak zprovoznit tu knihovnu aby mi umoznila ty skladby tridit a vybrat si k prehrani treba jen jedno z CD co tam mam? Tento mobil sem si koupil hlavne kvuli hudbe a tohle je katastrofa.

Diky.
Naposledy upravil Major_Sky dne 31. 8. 2007 19:31, celkově upraveno 2
Major_Sky
Junior

Odeslat příspěvekod Breaker 31. 8. 2007 19:21

peewee: Jednoduché vysvetlenie: X-Plore a NSysInfo sú mimo. :) Neviem prečo, ale nikdy neukazujú pravdivé hodnoty... Imho možno ukazujú hodnotu, ktorú im systém aktuálne pridelil - to mi príde ako najrozumnejšie vysvetlenie.
#ledžendery
Breaker
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Breaker 31. 8. 2007 19:34

Major_Sky: Aktualizujte podľa nasledujúceho postupu (je to GIF animácia) hudobnú knižnicu a pesničky sa Vám v nej objavia:
Obrázek
#ledžendery
Breaker
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod peewee 31. 8. 2007 19:42

Breaker: Tak teda jo, budu Vam verit. :)
peewee
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka