Dnes mi mobil hlasil pripomienku a nestihol som ju potvrdit, za chvilu ju hlasil znova. Pozrel som na pripomienku, otvoril ju, potvrdil, ale hlasil ju znova.
Neviete ako to funguje? Ide mi o to ze ked mam pripomienku - ulohu a mobil ju ohlasi, ked hned nedam ze je vybavena, hlasi ju znova a znova. Mne by stacilo keby ju pripomenul raz a ostala nevybavena, az vybavim, odskrtnem si ju.
Mozno ma s tym nieco spolocne nastavenie priority...netusite nahodou?
Ja som este vahal ked sa mali objavit tie nove Nokie teraz, po N81 som dost pokukoval podla tych prvych obrazkov. Ale teraz nelutujem, z mojeho pohladu mi 6120 C vyhovuje viac co do rozmerov, vahy, ceny a mam ju uz teraz...celkovo po tom predstaveni novych Nokii som rad ze som si ju kupil.
Ale tak, vzdy pride nieco nove lepsie a ked to pride uz sa bude hovorit o jeho nastupcovi, to je zacarovany kruh.
To jo je to furt stejný líbí se ti nějaký foun. a jsi přesvědčen že si ho koupíš a pak přijde novej a chceš si kopuit zase ten a tak to de furt dokola. Pak by jsem si nic nekoupil
Mám na vyzkoušení Nokie 3500, 5200, 5300, 5310 xpressMusic, 5610 xpressMusic, 6500 classic, 6500 slide, 7500 Prism, E51, E61i, E65, N82, N95, N95 8GB - můžete se ptát na cokoliv.
dobry den,
mam prosim dotaz...da se nejakym zpusobem donutit tento (nebo i jiny S telefon) k tomu, aby zobrazoval na today udalosti (schuzky) i pro vice, nez jeden den? nejaka aplikace, nebo uprava "registru" apod.
diky, kuba
..tak nevim,jak Vas..ale me po par dnech pouzivani docela zacina bolet palec od toho ovladaciho krize...jde docela ztuha a ty hrany tomu taky moc nepomuzou...kdyby byl ne ,,hranaty,,ale ,,zaobleny,,,bylo by to urco lepsi..
Dobry den, koupil jsem si 6120c a jsem z ni docela nadseny. Jen jedna vec mi nejde do hlavy. Programy X-Plore i NSysInfo mi ukazuji, ze mobil ma procesor s taktem 192 MHz. Pritom jsem se na vice mistech na webu docetl, ze by mel mit procesor s taktem 369 MHz. Mohl by mi to nekdo osvetlit? Mam firmware 3.83.
BTW: Muj bratr ji ma taky akorat od Vodfonu (ja ji mam z obchodu) a taky mi programy ukazuji takt 192 MHz. On ma fw 3.70.
Ahoj, docela v tom telefonu nemuzu pochopit jak pouzivat MP3 prehravac. Na kratu sem si nahral cca 1,2GB hudby do adresare MP3. Jedine jak se k nim muzu dostat je, ze dam volby->Otevrit "Prehrava se" najede mi prazdnej seznam, kde muzu dat zase volby->pridat skladby coz mi dohleda vsechny mp3 na karte. Zajedu kurzorem na prvni a dam znova volby->oznacit/odznacit->oznacit vse a pak znova volby->Zvolit ozn.polozky. Po tomto vsem mi to konecne otevre nejak chaoticky vsech 400 mp3ek (netusim podle ceho to radi, slozky to nezobrazuje). V tomto chazu si mam asi nejak vybrat pisnicku na prehrati coz je skoro nemozne, protoze je jich tam 400 a listuje se v nich velmi pomalu a taky podle nazvu mp3 nepoznam co je to za autora apod. Kdyz dam potom "zpet", tak mi to napise "zvolte pamet", kde vyberu pametovou kartu a pak se to znova zepta na "Nazev seznamu skladeb" cili asi neco jako playlist. Zadam nazev a dam ok a pak uz mi to vjede do prehravace na posledni song toho playlistu. Bohuzel mi na tento seznam nelze (nebo nevim jak) pouzit Hudebni knihovna a trideni treba podle autora nebo alba. Jedine co tam jde je "Seznam skladeb" a v nem otevrit onen playlist ktery sem si vytvoril a to mi aspon ulehci celou tu zdlouhavou proceduru kterou sem popsal nahore na jeho prehravani.
Kdyz zvolim v Hudebni knihovne volby->Aktualiz.hud.knihovnu, tak se vubec nic nestane a porad mam nula skladeb.
Muze mi nekdo poradit jak na ten prehravac a jak zprovoznit tu knihovnu aby mi umoznila ty skladby tridit a vybrat si k prehrani treba jen jedno z CD co tam mam? Tento mobil sem si koupil hlavne kvuli hudbe a tohle je katastrofa.
Diky.
Naposledy upravil Major_Sky dne 31. 8. 2007 19:31, celkově upraveno 2
peewee: Jednoduché vysvetlenie: X-Plore a NSysInfo sú mimo. Neviem prečo, ale nikdy neukazujú pravdivé hodnoty... Imho možno ukazujú hodnotu, ktorú im systém aktuálne pridelil - to mi príde ako najrozumnejšie vysvetlenie.