Nokia 6120 Classic - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod FastIkarus 25. 10. 2007 11:33

já ja tam mám. (fw v3.70, brandovaná pro český Vodafone).
Postup: Připojím sluchátka, pustím radio, chvilku počkám, až začne hrát, tak dám volby - zapnout reproduktor a už mi to hraje nahlas.
FastIkarus
Junior

Odeslat příspěvekod daveman01 25. 10. 2007 12:53

Jen se chci zeptat. Je možné přes přiložený datový kablík nabíjet telefon? Měl jsem K800i a tam se muselo vyvolat skryté menu aby to šlo. Moc děkuji za odpovědi.
daveman01
Junior

Odeslat příspěvekod apaopic 25. 10. 2007 15:58

a co tak original frimwear od nokie cez PC suite? ja mam 3.83 a mam ju odtial...
nokia N80+2GB sandisk,N6120c+1GB kingstone
apaopic
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod redmond 25. 10. 2007 18:07

to: apaopic
FW sa doslovne pise Firmware
my name is mond, Redmond.
redmond
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ajchi 25. 10. 2007 18:45

Existuje verze programu RotateMe, která funguje i na tomhle telefonu? Jedná se o program na změnu orientace displeje.
Nokia E5-00, Nokia 6120 classic
ajchi
Junior

Odeslat příspěvekod _eF_ 25. 10. 2007 19:42

By me docela zajimal PC pod kterym se 3.83 nabidne...
Jsem si ted zkusil projet asi patnact ruznejch pro evropu a par pro asii a nenabidlo na zadnym.
_eF_
Junior

Odeslat příspěvekod Major_Sky 26. 10. 2007 06:45

Co znamena brandovany? Ja mam telefon z obchodu za 7700kc...
Major_Sky
Junior

Odeslat příspěvekod Saker 26. 10. 2007 11:10

To Major_Sky:
Znamena to ze je upraveny pre niektoreho z operatorov, napr. ma na sebe logo operatora, graficku temu operatora v sebe, stupidne nastavene nejake tlacitko aby ta pripojilo rovno na wap operatora a v menu je skareda ikonka ktora ta automaticky pripoji tiez na wap toho operatora.

To je trosku prehnane povedane, ale v zasade je to tak. Je to ked je telefon nejako upraveny k obrazu mobilneho operatora.
Saker
Junior

Odeslat příspěvekod redmond 26. 10. 2007 11:59

Pri flashovani cez Phoenix netreba menit PC pred flashovanim.
V programe Phoenix si vyberies konkretny PC ktory chces nahrat a po uspesnom nahrati, je uz na kazdom ci sa rozhodne PC zmenit na povodny alebo nechat ten ktory zvolil v Phoenixe. Tak ze v pripade Phoenixu sa NSS pouziva az po flashnuti.
redmond
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Stiffler_SK 26. 10. 2007 13:01

zdravim,

zobral som N6120 namiesto klasiky 6300 a zatial som nanho dost nastvany... hlavne co sa rychlosti a hlavne nastaveni klaves tyka... je to proste uplna hruza... s Nokiami som nikdy nemal problem si zvyknut na menu a ovladanie ale toto je fakt zle...

btw. zistil som ze ani nemozem vkladat smajlikov do SMS a ze vraj to treba doinstalovat (co som nasiel tak ten pack stal asi $9.99)... co mozem okaslat... chcem sa preto spytat ci niekto vie o nejakej free verzii alebo niecom co by pomohlo...

dalsia moja otazka je k osobnym skratkam... tak ako som bol zvyknuty na X radach Nokii dozadu (6300,6230,3100...) bolo mozne nastavit ze ktore tlacitko co robi, ale tuna mi to vobec nejde, resp. neviem najst ze kde sa to meni :(

dik za kazdu radu. :?
Stiffler_SK
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod matho83 26. 10. 2007 13:16

asi myslis lave a prave tlacitko
tu je postup na ikony ale cesta je rovnaka
http://forum.mobilmania.sk/viewtopic.php?t=33894
btw. treba si na to zvyknut, ze je to komplikovanejsie,kopu moznosti atd, tiez tak ked porovnam s 6230, malo moznosti, rychlejsie vzitie sa ako tu
Konecne klud
ale nie od s60
v.i.p. roku 2008
Kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie
matho83
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Stiffler_SK 26. 10. 2007 13:23

diik, pomohlo to, uz to mam nastavene :)
ale mozem povedat ze uz viac to tam zahrabat do tych menu nemohli :)))
btw. co s tymi smajlikmi? :)
Stiffler_SK
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod redmond 26. 10. 2007 13:31

to: Stiffler_SK
problem nie je v spominanom mobile, ty si si vybral mobil sice rovnakej znacky ale ktory pouziva ine prostredie a hlavne otvoreny operacny system.
Tak ze nemas byt na co nahnevany jedina ak tak na seba. Najprv si sa mal informovat o sposobe prace s tymto typom, a potom sa rozhodnut ci ho kupit. Ale zjavne si vyberal nokia = nokia a dizajn sa mi tiez paci.
redmond
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ice.bc 26. 10. 2007 14:02

Tak,tak....Taky jsem nikdy nemel Nokii s OS.Predchudce byla 6230i. Je pravda,ze mela svy vyhody,ktere mi chybi(smail.v SMS,perfektni klavesnice,rychlejsi...).Ale krom smailu sem o vsem pred koupi vedel,vyzkousel...a jelikoz sem chtel zkusit OS,sel sem do toho...A jediny co vim,nesmim si moc pujcovat brachovu 6230i do ruky :mrgreen: ..ta klavesnice mi fakt chybi :( ...ale jinak...az na par detailu,jsem spokojeny..Pro me byla dulezita vaha,vydrz,velikost...a jak sem rikal,OS.
ice.bc
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod FastIkarus 26. 10. 2007 20:21

ice.bc: a to radio uz si rozchodil nebo tam tu volbu co sem psal snad nemas, ani kdyz uz radio zacne hrat?
FastIkarus
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka