Nokia 6120 Classic - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod lacoste01 14. 11. 2007 15:12

cau. ja som zaregistrovany na tej stranke, ale neviem angicky, tak neviem kde sa da tam spravit ten certifikat.

St 22. 8. 2007, 17:13
ice.bc píše:..no,uz sem to procital

dokonce se mi podarilo vytvorit ten certifikat,ale na te strance s registraci se nejde uz registrovat...takze zase nic.... :-(

no a ako si to spravil? ja som tam tiez zaregistrovany, ale neviem kde to treba vytvorit.

//Radek E.: příspěvky sloučeny. Pro editaci Vašeho předchozího příspěvku použijte prosím tlačítko s nůžkami Obrázek
lacoste01
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod glider 14. 11. 2007 16:22

mrballky píše:- uz sa na ten mobil tesim!! Cakam ale na akciu...vraj buduci tyzden ju Orange spusti... :tleskani-/quote]

...no orange ju uz ma dobre davno
.bad.decision.matters.

goes 24.5.2020 23:11
:D dnes jsi vitez

evlo 29.3.2021 13:26
Gliderovo doporučeni autowerks cajk
glider
Junior

Odeslat příspěvekod korenisko 14. 11. 2007 19:23

Mne sa podarilo registrovať na symbiansigned.com normalne. Už som si aj certifikoval app. Cely ten proces je nanič. Len to zdržuje.
...-> Galaxy A35
korenisko
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod rein 14. 11. 2007 20:15

Ja pouzivam na 6120c BLUETOOTH nokia LD-3W a som snim max. spokojny ziadne problemy a soft TOM TOM :) Myslim ze teraz sa uz da zohnat za dost dobru cenu lebo uz ma nastupcu tak vela stastia
rein
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod myskyn 14. 11. 2007 20:53

Viem ze to tu uz bolo viackrat spominane-ale mam otazku:Nejde mi odinstalovat aplikacia.V spravcovi aplikacii ju vobec nevidno a preinstalovanie tiez nepomaha.Tak sa chcem opytat kde v Y-browsery tu aplikaciu najdem(su tam 4 disky(c,d,e,z)Skusal som ju hladat ale mam tam 4193 poloziek tak som z toho Lama.Podla nazvu tu aplikaciu Y-browser nenasiel.dik.
myskyn
Junior

Odeslat příspěvekod mrballky 14. 11. 2007 23:01

glider píše:
mrballky píše:- uz sa na ten mobil tesim!! Cakam ale na akciu...vraj buduci tyzden ju Orange spusti... :tleskani-/quote]
...no orange ju uz ma dobre davno

ano bezi akcia s XXL hovormi, no ja mam na mysli bezvedomie... :!:

myskyn píše:Viem ze to tu uz bolo viackrat spominane-ale mam otazku:Nejde mi odinstalovat aplikacia.V spravcovi aplikacii ju vobec nevidno a preinstalovanie tiez nepomaha.Tak sa chcem opytat kde v Y-browsery tu aplikaciu najdem(su tam 4 disky(c,d,e,z)Skusal som ju hladat ale mam tam 4193 poloziek tak som z toho Lama.Podla nazvu tu aplikaciu Y-browser nenasiel.dik.

- skusal si tu aplikaciu znova nainstalovat a nasledne opat klasicky odinstalovat cez spravcu?? :wink:
mrballky
Junior

Odeslat příspěvekod myskyn 15. 11. 2007 06:13

V spravcovi aplikacii tu aplikaciu vobec nezobrazuje,takze odtial ju odinstalovat vobec neviem.A ked ju preinstalujem nanovo tak akurat sa ma opyta ci chcem zamenit verziu 1,08 za verziu 1,08 ale ani potom sa odinstalovat neda.Preto by ma zaujimalo na ktorom disku a v ktorej zlozke v Y-browseri najdem aplikacie ktore su nainstalovane na pamatovej karte.
myskyn
Junior

Odeslat příspěvekod mrballky 15. 11. 2007 08:43

skusal si E:/system/Apps ? ak nie tak skus to tam najst...Moze byt ze ti nieco ostalo este aj v registroch, ale neviem ci to v nich najdes... :hm
mrballky
Junior

Odeslat příspěvekod myskyn 15. 11. 2007 09:19

V zlozke E:/system/Apps nemam vobec nic.
Naposledy upravil myskyn dne 15. 11. 2007 21:37, celkově upraveno 2
myskyn
Junior

Odeslat příspěvekod bezname 15. 11. 2007 10:20

PROSIM, PROSIM,
nenasiel som tu zatial nic o tom, ze ci aj symbianova Nokia 6120 je blokovana operatorom len na pouzitie v jeho domacej sieti a ci sa toto da spravit OFF aj nejako cez OS symbian OFF... :)
... jedna sa o T-mobile ...
DAKUJEM
... nehádaj sa s blbcom, mohli by si ťa s ním pomýliť ...
bezname
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod aquila 15. 11. 2007 14:04

t-mobile blokuje
aquila
Junior

Odeslat příspěvekod Angel 15. 11. 2007 14:27

mrballky píše:ano bezi akcia s XXL hovormi, no ja mam na mysli bezvedomie... :!:

XXL sa ti zda malo? to prevolas viac ako 2000 minut mesacne? :eh
Angel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod glider 15. 11. 2007 15:01

neviete niekto, ze ako dlho sa bude este predavat LD-3W????
bo ked uz tu je LD-4W, je o dost drahsi a bol by som nerad, az by sa zrazu prestal predavat LD-3W :?

http://www.tomtom.com/products/product. ... y=2&Lid=10

//Radek E.: příspěvky sloučeny. Pro editaci Vašeho předchozího příspěvku použijte prosím tlačítko s nůžkami Obrázek
.bad.decision.matters.

goes 24.5.2020 23:11
:D dnes jsi vitez

evlo 29.3.2021 13:26
Gliderovo doporučeni autowerks cajk
glider
Junior

Odeslat příspěvekod bezname 15. 11. 2007 21:18

aquila píše:t-mobile blokuje

Dakujem, fnuk, fnuk :(
... nehádaj sa s blbcom, mohli by si ťa s ním pomýliť ...
bezname
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ice.bc 16. 11. 2007 12:45

korenisko píše:Mne sa podarilo registrovať na symbiansigned.com normalne. Už som si aj certifikoval app. Cely ten proces je nanič. Len to zdržuje.u/quote]

No,ja uz sem taky registrovaný:-)Ale tenkrát to nebylo mozny se registrovat...
ice.bc
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka