Nokia 6120 Classic - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod sinn 21. 11. 2007 17:34

Zdravím, stala se mi taková maličkost. Při odesílání e-mailu jsem měl špatně nastavený smtp server pro odchozí poštu. Při odesílání mi Nokia sice napsala chybu, že nemůže nalézt server v inetu, a zasekla se ikona odesílání zprávy (stejná jako u sms) . Zkoušel jsem telefon vypnout, ale nic. Nepomohlo ani nastavení správného smtp serveru, smazání všech zpráv v konceptech, ta pitomá ikona tam pořád visí. Poradíte mi někdo, jak se ji zbavím? Díky.
sinn
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Radek E. 21. 11. 2007 20:58

sinn píše:...Nepomohlo ani ... smazání všech zpráv v konceptech, ta pitomá ikona tam pořád visí...v/quote]

V konceptech? Zprávu vymažte ze složky K odeslání, kde by měla "viset".
"De Funès"
Radek E.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Major_Sky 21. 11. 2007 21:23

Figaro zkus si zazalohovat telefon i s kartou pomoci toho nokia softu co u toho je a pak to znova obnovit uz na novou kartu, mozna to pomuze.
Major_Sky
Junior

Odeslat příspěvekod sinn 21. 11. 2007 21:30

Radek E. píše: Zprávu vymažte ze složky kb]K odeslání
sinn
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod diasol 21. 11. 2007 22:23

Není problémk s funkčností tohoto telefonu v síti T-Mobile, zejm. některých jeho aplikací (w'n'w) apod.? Díky S.
diasol
Junior

Odeslat příspěvekod Yacomo 21. 11. 2007 23:35

zdravim, chcel by som sa popytat ci tento mobil n6120 ma FM radio, lebo niekde pisu ze ho ma a niekde zase ze nie. Ak je to uz spomenute vo fore tak sa ospravedlnujem,ale na prehladanie 70 stran zial nemam cas. Dakujem
Yacomo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 9264 21. 11. 2007 23:36

mam taky problem ze mi nechce instalovat java hry na kartu iba do pamate telefonu
vypisuje ze neosetrena snimka a chyba certifikatu
viete mi niekto pomoct?
vdaka
=) y
9264
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod myskyn 22. 11. 2007 07:19

To Yacomo:N 6120c ma radio.
myskyn
Junior

Odeslat příspěvekod FastIkarus 22. 11. 2007 12:13

9264 píše:mam taky problem ze mi nechce instalovat java hry na kartu iba do pamate telefonu
vypisuje ze neosetrena snimka a chyba certifikatu
viete mi niekto pomoct?
vdaka
=) y

Uz si konecne zformátoval tu kartu?!
FastIkarus
Junior

Odeslat příspěvekod Yacomo 22. 11. 2007 22:52

To Myskyn: Prosim ta,ale to ma asi iba visual radio?Alebo sa da pocuvat aj bez pripojenia na siet?
Yacomo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ismy 23. 11. 2007 07:22

nenasel prosim uz nekdo nejaky soft na rozsviteni prisvetlovaci diody pro N6120C? funkcni...zkousel jsem vsechno mozne a nic.... :cry:
Nokia 6120
ismy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod korenisko 23. 11. 2007 09:16

a toto si skúšal?
http://www.otstudio.com/ntorchlite/features.html

Ja som to ešte neskúšal, ale ak to pôjde, potom napíš.
...-> Galaxy A35
korenisko
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod FastIkarus 23. 11. 2007 13:24

Yacomo píše:To Myskyn: Prosim ta,ale to ma asi iba visual radio?Alebo sa da pocuvat aj bez pripojenia na siet?

visual radio je jen rozsireni radia. Radio normalne hraje bez site, jen pokud to daná stanice podporuje (coz u nas, pokud vim, neni zadna), tak muzes zapnout rozsireni ono visual radio a tim dostanes an display ze site nejayk doplnujici informace...
FastIkarus
Junior

Odeslat příspěvekod FastIkarus 23. 11. 2007 13:26

korenisko píše:a toto si skúšal?
http://www.otstudio.com/ntorchlite/features.html

Ja som to ešte neskúšal, ale ak to pôjde, potom napíš.n/quote]

Ja ho zkoušel už dřív a nešel... :(

Jediný, co mi aztim fungovalo je "bliknuti" jako kdyz se foti s redukci cervenejch oci a to pomic skritpu All In One Torch pro Python (viz google)
FastIkarus
Junior

Odeslat příspěvekod myskyn 23. 11. 2007 15:07

Mam nokiu 6120c(bielu) kupenu v obchode.Som s nou maximalne spokojny az na par detailov(napr.nutnostou certifikovat niektore aplikacie/remind me+c clock/co je zjavne nad moje sily:( Manzelka ma novu nokiu 6120c(ciernu)z Orange-u.Pri porovnani oboch telefonov som zistil ze v nokii z Orange-u chybaju zlozky:SPRIEVODCA,PUSH TO TALK A CHAT.A oproti nokii z obchodu je tam navyse zlozka:RIADENIE APN. Chcem sa preto opytat niekoho kto ma N 6120c z Orange-u ci mu tam tiez chybaju tie zlozky.dik.Este jedna vec-na nokii z obchodu sa zadny kryt baterky nehybe vobec,ale na nokii z Orange-u sa hybe hned od nova.
Naposledy upravil myskyn dne 24. 11. 2007 07:15, celkově upraveno 1
myskyn
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka