Ahojte. Tak zuz som urcite problemy vyriesil.
Zajtra ocakavam 2Gb kartu a GPS modul.
Chybaju mi uz len dve veci- redukciu z 2.5 na 3.5(najlepsie aj s nejakym dlhsim kablikom, chcem si tam dat Sony HPM-70, a tie a tam ma kablik tak snad 10 cm, ak nie menej).
Plus potrebujem poradit ohladom drziaka do auta. Asi by som chcel na sklo...
Nokia ma daco original s cenou cez 1500 korun. Ake je pripadne daco ine, a drzi to(nerad by som aby mi pri 130 lietal telefon v aute), tak sem s tym. Pripadne aj s linkom. Dakujem
ta kombinacia co si mi sem hodil ma bude stat cca rovanko ako ten original drziak, takze asi kupim origos, ale este pokukam nejake normalne shopy.
Aj tak dik.
Este otazocka. Ten kabel s redukciou- co ma bude stat priblizne dovoz na slovensko? Budem to platiti paypalom...
Dik
No tak som precital cele forum venované 6120 ale stale sa neviem rozhodnut ci ist do 6120 alebo E65 jedna ma radio druha wifi novsi simbian, vacsi display..... poradte trochu co mam zobrat
2milan
neries, doinstalujes core player a co sa videa tyka, prehra ti aj DivX a aj na hudbu mas XYZ prehravacov, takze v podstate vsetky bezne formaty prehras...
inak, ktory firmwyre je teraz najaktualnejsi? lebo nejako mam v tom chaos...
Ericsson T28s -> Sendo -> Siemens SX1 -> Siemens CX75 + 256 RS-MMC + stereo HF -> Sony Ericsson W710i + Nokia 6120c / Orange SK + O2 Jednotka
Ta kombinacia co som ti sem dal je niekolko krat kvalitnejsia ako 'takzvany original'.
Dovoz stoji 3 dolare. Teraz ta to bude stat 0$ a 0€ . Preco?
"Annual Promotion: FREE SHIPPING to WORLDWIDE till 1-Jan-2008"
to BigFoot007: Raz som mal drziak s podobnou 'hadickou' a uz po takom netuzim. Cele sa to klepoce. Proste nikdy to nebude tak pevne ako tie klasicke pevne drziaky s husymi krkami. Mas rozne moznosti designu na vyber. Mne sa lubi ten, na ktory som ti dal link (ten aj vlastnim). Mimochodom kamos vlastni teraz jeden drziak s tou 'hadickou' a vravi, ze je to pevne, ale ako vravim, nikdy to nebude tak pevne ako je naozaj pevny NEOHYBNY plast.