Nokia 6120 Classic - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod gabosh 14. 12. 2007 22:39

6120c ma aktivny pohotovostny rezim :P len je vypnuty ked phone dostanes ;)
Ericsson T28s -> Sendo -> Siemens SX1 -> Siemens CX75 + 256 RS-MMC + stereo HF -> Sony Ericsson W710i + Nokia 6120c / Orange SK + O2 Jednotka
gabosh
Junior

Odeslat příspěvekod baallu 14. 12. 2007 22:57

mulo píše:pozor ti myslis tu listu na lavej strane co tam mas tych 6 ikoniek ,lebo to len orange vymazal aktivny pohotovostny rezim a nahradil ho svojou imitaciou v ktorom su len skratky na funkcie
jj som ani nevedel ze to nie je original , zase som mudrejsi
baallu
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod inetMark 14. 12. 2007 23:31

gabosh píše:6120c ma aktivny pohotovostny rezim :P len je vypnuty ked phone dostanes ;)

Ako kazdy Symbian.
Každý program je jeden veľký IF.
inetMark
Junior

Odeslat příspěvekod BigFoot007 14. 12. 2007 23:59

Mam otazocku- mam Tomtoma a mapy. mam viacero map...
Nakopirujem jednu do priecunku MAPS(na pamatovku), ked tam chcem dat druhu, tak sa ma to opyta ci moze premazat urcite subory(predpokladam ze tym sa znefunkcni prva maúpa), tak ako to mam mat, ked chcem mat viacero map?
Have you tried turning it off on on again?
BigFoot007
Junior

Odeslat příspěvekod Saker 15. 12. 2007 00:17

Kazda mapa ma svoju zlozku, napr. EasterEurope a ta zlozka musi byt na roote karty, tzn. v ziadnej zlozke Maps, ale priamo na kartu bude zlozka Easter Europe, Wester Europe atd...kazda pekne zvlast, potom to bude fungovat ;-)
Saker
Junior

Odeslat příspěvekod BigFoot007 15. 12. 2007 00:37

No ale vraj tomtom to musi mat v zlozke MAPS...ok. dik. vyskusam to

dik- jede...Mal si pravdu
BigFoot007
Junior

Odeslat příspěvekod inetMark 15. 12. 2007 01:39

majkyke píše:Nemozem s tym suhlasit.
Garmin zmapoval SK na 99% a uz je aj na Symbian.

Tak som si to overil. Nemas pravdu. Zial Slovensko pokryva uplne iba iGo ktory je len pre WM zariadenia zatial. Ostatne programy ako TomTom ci Garmin sa nechytaju. Tu mas opis pokrytia Slovenska programom Garmin:
"Slovakia: Detailed coverage of Bratislava and Kosice".
inetMark
Junior

Odeslat příspěvekod korenisko 15. 12. 2007 06:33

Nekecajte, Garmin ma najlepšie pokryte Slovensko, však to je všeobecne uznávaná vec.
...-> Galaxy A35
korenisko
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod brasci 15. 12. 2007 07:59

Ako vypnúť zvuk na foťáku??
brasci
Junior

Odeslat příspěvekod BigFoot007 15. 12. 2007 10:06

vraj nove verzia map garminu ma uz 99% pokrytie slovenska-malo by to teraz niekedy byt...da sa to vlastne overit hned ako to bude aj na google maps
BigFoot007
Junior

Odeslat příspěvekod inetMark 15. 12. 2007 10:41

Takisto vraj novy tomtom ma uz mat pokrytie. Takze mozno rok 2008 bude pre navigaciu na SR prelomovy. Ale vravim, iGo je zatial velmi dobra vec. Su tam dediny, vsetko. Mam ho a lubi sa mi. Kazdej konkurencii budem vdacny. TomTom je aj na Symbian aj na WM zariadenia, takze to je dost podstatne plus pre niektorych ludi.

korenisko píše:Nekecajte, Garmin ma najlepšie pokryte Slovensko, však to je všeobecne uznávaná vec. /quote]
Mozno tak pre Symbian. Ma Garmin aj dediny? Ma Garmin aj Nove Zamky? Ma Garmin aj dedinu Branc pripadne hocijaku inu dedinu? Ak ten program mas daj sreeny, budem rad. Som ochotny uverit tomu ze nova verzia bude mat dobre pokrytie ale ta sucasna ma take, ake som pisal z ich stranky - nic moc.

brasci píše:Ako vypnúť zvuk na foťáku??k/quote]

Aj ja by som chcel vediet :) . Asi nejakou utolitkou. Takisto by som chcel utilitku, ktora by donutila svietit moju ledku non-stop (ako osvetlenie) a takisto by sa zislo nieco, co by mi z SMS spravy odstranilo diakritiku ak pisem s T9. Inac na LEDKu je fajn program ale na 6120 este nefunguje. Vola sa S60SpotOn.
inetMark
Junior

Odeslat příspěvekod BigFoot007 15. 12. 2007 10:53

inak mna by prave zaujimalo ako je to s TOMTOMOM???
Sofr(verzia, napriklad 5,6,7...a pod) vychadzaju vzdy kazdy rok jedna???tento rok to bola 6 a v roku 2008 mozeme ocakavat 7?
A aj Mapy, ako je to s nimi. Tie sa vzdy nejak aktualizuju, podla potrieb co sa meni, alenapriklad som uz videl mapy v7...
Mam tomu rozumiet tak ze v januari mozeme ocakavat nove veci a pripadne pokrytie celeho Slovenska?
Inak este jednu otazocku, potrebujem daco ako Central Europe mapu, kde by bolo aj rakusku a ulicna siet. Je take daco?
Videl som iba verzie Central+western:-( a to aj dost miesta zabera na karte, ja skor potrebujem daco kde bude Cesko Slovensko a Rakusko...
BigFoot007
Junior

Odeslat příspěvekod majkyke 15. 12. 2007 11:10

inetMark: Pozri si Slovakia Roads v.5,ta je na tom lepsie ako i-GO,mam to vyskusane.

Slovakia Roads V5..podrobna mapa slovenska
obsahuje:
- Cestná sieť - cesty I. II. a III. triedy a aktuálny stav diaľnic
- počet cestných úsekov viac ako 158.000, s celkovou dĺžkou 43.000 km
- Uličná sieť - ulice s ich názvom vo všetkých mestách a vačších obciach Slovenska - viac ako 500 obcí s uličnou detailnosťou
- Vrstva s dátami pre otimalizáciu navigačnej trasy - Autorouting
- Databáza miest a obcí s ich názvom, názvom okresu a PSČ
- Databáza zaujímavých objektov – POI (čerpacie stanice, servisy, pošty ...) * viac ako 42.000 objektov
- Vodné plochy - všetky vodné plochy s ich názvom
- Vodné toky - rieky a väčšie potoky s vlastným názvom
- Zalesnené - zelené plochy - samostatné zvýraznenie Národných parkov a Chránených uzemí
- Zastavané územia - budovy - plochy majú polohovo priradený názov Mesta alebo Obce
- DEM - digitálny model terénu - tieňovaný reliéf a vykresľovanie výškového profilu navigačných trás
- Železnice a železničné zastávky
majkyke
Junior

Odeslat příspěvekod inetMark 15. 12. 2007 11:18

to BigFoot007: Nevyznam sa v TomTomovi. Ale na januar by som to neodhadoval.

to majkyke: To je mapa do Garmina alebo ten Slovakia Roads v.5 je samotny program?
inetMark
Junior

Odeslat příspěvekod macey 15. 12. 2007 13:22

zvuk fotaku vypnes tichym rezimom ale video ti na zaciatko vzdy pipne
macey
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka