Nokia 6120 Classic - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Peet 5. 1. 2008 15:18

PaN1C_Showt1Me píše:Neviete nahodou ako mozno nastavit prijimanie suborov poslanych cez bluetooth do userom definovaneho adresara? napr niekde na Memory card. A nie do defaultneho inboxu ktory je vo vnutornej pamati.

tiez som mal rovnaky problem ... je potrebne dat v nastaveni sms ukladanie na pamatovu kartu, budu sa ti potom vsetky dorucene spravy ukladat na kartu ... neviem preco to ma nokia tak blbo spravene ze subory cez BT prijima do dorucenych sprav ... len ma to jednu OBROVSKU nevyhodu, praca s smskami sa riadne spomali, ja som si to hned vratil naspat ... pri tomto bode sa este zastavim, ked som si daval naspat ukladanie sprav do telefonu, tak mi nedalo volbu skopirovat z karty do mobilu, takze som prisiel o smsky a takisto aj o nastavenie e-mail konta ... tie smsky zostanu na karte, sice sa nevymazu, ale nedaju sa pozerat ked je nastavene ukladanie do pamate tel. ... proste som sa zmieril s tym, ze subory vacsie ako moja interna pamat proste do mobilu cez BT nedostanem :? (pri klasickom ukladani do internej pamate...)
Peet
Junior

Odeslat příspěvekod peedros 5. 1. 2008 20:55

Otevři si složku zprávy,tam najdeš položku ZPRÁVY SIM,tak to dáš,objeví se ti zprávy na SIM kartě,dáš kopírovat do PŘIJATÉ a hotovo..Jinak já to mám přepnutý na ukládání SMS na kartu a nezjistil jsem že by to bylo pomalejší nebo rychlejší.. A co se tíče BT,přes XPLORE jsem normálně přijmul od kámoše 250MB soubor bez problémů,objeví se ve zprávách,otevřu XPlore,zmáčknu 4ku a už si to přesouvám ze zpráv do kterýkoliv složky co chci
peedros
Junior

Odeslat příspěvekod brasci 5. 1. 2008 22:12

Tak som zistil, že tento zázrak nemá stopky :roll: Nejaká free aplikácia čo by to poriešila by nebola?? Alebo aj nefree.. :)
brasci
Junior

Odeslat příspěvekod petko182 5. 1. 2008 22:32

Mam takyto problem: Vytvorim skupinu v tel. zozname nahadzem tam ludi a priradim jej zvonenie... vsetko ide. Ale ked nasledne potom pridam nejakych novych clenov do skupiny tak pri nich uz zvonenie skupiny nefunguje, musim ho nastavit pri kazdom kontakte zvlast... Nevsimol si to niekto iny?
petko182
Junior

Odeslat příspěvekod dvojitalama 5. 1. 2008 23:56

azahun píše:je mozne nejako nastavit, ze dovola sa mi len urcita skupina ludi a ostatni (podla nejakych kriterii) budu presmerovani na odkazovku?
vdaka!

Handy Blacklist

to Brasci: aj cClock ma stopky. Mas 2 v jednom :D
dvojitalama
Junior

Odeslat příspěvekod PaN1C_Showt1Me 6. 1. 2008 01:55

a neviete ak omoc sa spomali 6120na ked do nej pichnem viac ako 2 GB sd kartu? 4,6,8..

Ale viem si predstavit aplikaciu ktora by blokovala symbian aby spracoval poslany BT subor on a prijimaci buffer by vytvarala na mem card. Asi iba otazka casu. Pripadne ked to mozno napadne koderov symbianu, tak nebudu potrebne taketo osemetne riesenia

//jannnn - příspěvky spojeny
PaN1C_Showt1Me
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Magu 6. 1. 2008 02:12

brasci píše:Tak som zistil, že tento zázrak nemá stopky :roll: Nejaká free aplikácia čo by to poriešila by nebola?? Alebo aj nefree.. :)s/quote]

Třeba Handy Clock, má stopky i odpočet :)
Magu
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod matus201 6. 1. 2008 08:18

peedros píše:protože na tvojí verzi prostě zatím firmware není,mě to taky poslední verzi hlásí 3,83,ale už mi NSU píše,že se nokia omlouvá,ale že momentálně je dostupná aktualizace jen pro některé verze operátorů a jazykue/quote]

ja mam tuto nokiu z ciny (je tam aj cinsky jazyk a aj na klavesnici su take ciarky, je to celkom sranda :D ) a nie je brandovana, najnovsi fw je tiez 3.83.. mne sa osobne ani nezda ze je niaky novsi..
Cowon iAudio D2 + Shure SE210 + BOSE in ear headphones (mrtve) + koss ksc 75 + koss portapro + Sony MDR-NC22

Nokia 6120c+ 8 GB MicroSD
matus201
Junior

Odeslat příspěvekod brasci 6. 1. 2008 11:06

Magu: Dik, už to mám nainštalované... :)

matus: No určite je aj novší FW, ja mám 4.21
brasci
Junior

Odeslat příspěvekod Semtex-182 6. 1. 2008 13:19

matus201 píše:
peedros píše:protože na tvojí verzi prostě zatím firmware není,mě to taky poslední verzi hlásí 3,83,ale už mi NSU píše,že se nokia omlouvá,ale že momentálně je dostupná aktualizace jen pro některé verze operátorů a jazykue/quote]
ja mam tuto nokiu z ciny (je tam aj cinsky jazyk a aj na klavesnici su take ciarky, je to celkom sranda :D ) a nie je brandovana, najnovsi fw je tiez 3.83.. mne sa osobne ani nezda ze je niaky novsi..

Heh.. postni foto .. jak vypada činska nokia.. :D
^^
Semtex-182
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod peedros 6. 1. 2008 14:12

brasci píše:Magu: Dik, už to mám nainštalované... :)

matus: No určite je aj novší FW, ja mám 4.21
peedros
Junior

Odeslat příspěvekod majkyke 6. 1. 2008 14:22

Tiez mam 4.21 a zatial som ziadnu chybu nezaznamenal.
majkyke
Junior

Odeslat příspěvekod glider 6. 1. 2008 15:51

PaN1C_Showt1Me pouzivaj EDIT

2 brasci samotne stopky - Stopwatch plus
.bad.decision.matters.

goes 24.5.2020 23:11
:D dnes jsi vitez

evlo 29.3.2021 13:26
Gliderovo doporučeni autowerks cajk
glider
Junior

Odeslat příspěvekod brasci 6. 1. 2008 17:33

Aká chyba??? Mne beží dobre, tak ako má.... :hm
brasci
Junior

Odeslat příspěvekod peedros 6. 1. 2008 18:37

Nevím,co je to za chybu,ale napiš sem product kód a můžeš si to vlastně i sám ověřit na nokia.cz..Nokia poslední verzi firmware stáhla,a o tý chybě jsem se dočetl už na víc fórech
peedros
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka