Nokia 6120 Classic - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Peet 6. 1. 2008 19:21

peedros píše:Otevři si složku zprávy,tam najdeš položku ZPRÁVY SIM,tak to dáš,objeví se ti zprávy na SIM kartě,dáš kopírovat do PŘIJATÉ a hotovo..Jinak já to mám přepnutý na ukládání SMS na kartu a nezjistil jsem že by to bylo pomalejší nebo rychlejší.. A co se tíče BT,přes XPLORE jsem normálně přijmul od kámoše 250MB soubor bez problémů,objeví se ve zprávách,otevřu XPlore,zmáčknu 4ku a už si to přesouvám ze zpráv do kterýkoliv složky co chci
Peet
Junior

Odeslat příspěvekod peedros 6. 1. 2008 21:06

to máš recht,ale proč to ukládat na SIM,když tam můžeš uložit max deset zpráv,přijde mi to nepraktický,radši si to uložím na kartu a případně zazálohuju přes PC suite,když by bylo nejhůř
peedros
Junior

Odeslat příspěvekod redmond 6. 1. 2008 21:13

peedros, on myslel pamatovu kartu nie SIM.
my name is mond, Redmond.
redmond
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tramvajar 6. 1. 2008 22:21

AHOJ, mám probém, mám v MENU SKLADBY uložené nějaké písničky, chci si je jednotlivě pojmenovat..jde to nějak?? Paměťovou kartu tam nemám...díky za odpověď.
tramvajar
Junior

Odeslat příspěvekod rotakt. 6. 1. 2008 23:03

Mam O2, a automaticky se mi zapla sluzba Cell Info, ktera mi na displeji ukazuje, kde jsem. Kde bych to mohl vypnout?
rotakt.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tomas910 6. 1. 2008 23:06

brasci píše:Tak som zistil, že tento zázrak nemá stopky :roll: Nejaká free aplikácia čo by to poriešila by nebola?? Alebo aj nefree.. :)s/quote]

Skus Stopwatch mam to v mobile a malo by to byt free
tomas910
Junior

Odeslat příspěvekod petko182 7. 1. 2008 00:27

Vypnut to musis v Nastavenia telefonu a preklikaj sa k SIETI a tam daj vypnut informacie o sieti... Potom Ti uz nebude ukazovat. 8)
petko182
Junior

Odeslat příspěvekod matus201 7. 1. 2008 03:53

to Semtex-182:
no moc tam toho odlisneho nie je.. (ale keby tam nie je anj tak v menu sa nevyznam :D )
Obrázek
Cowon iAudio D2 + Shure SE210 + BOSE in ear headphones (mrtve) + koss ksc 75 + koss portapro + Sony MDR-NC22

Nokia 6120c+ 8 GB MicroSD
matus201
Junior

Odeslat příspěvekod brasci 7. 1. 2008 13:44

Neexistuje nejaký slovník?? ang-český, alebo ang-slovenský, to je jedno, ktorý by išiel v tomto tel??
brasci
Junior

Odeslat příspěvekod tramvajar 7. 1. 2008 15:11

AHOJ, mám probém, mám v MENU SKLADBY uložené nějaké písničky, chci si je jednotlivě pojmenovat..jde to nějak?? Paměťovou kartu tam nemám...díky za odpověď.
tramvajar
Junior

Odeslat příspěvekod mulo 7. 1. 2008 16:46

chcem sa spytat ci aj ostatnym v prehravaci hudby po opetovnom zapnuti vzdy ide pesnicka od zaciatku (na mojej starej 6233 hralo odtial kde som skoncil minule ) a taktiez mi blobne niekedy sa nechce zapnut ostane cista obrazovka ked ho restartnem tak uz ide normalne ma niekto podobne problemy
siemens cx65 - nokia 6233 -nokia 6120 classic - Nokia N82- Orange Boston - Nokia C6-01- Nokia N8 - Nokia N9- LG L9
mulo
Junior

Odeslat příspěvekod Koring 7. 1. 2008 17:49

Ahoj chtěl bych se zeptat pokud mám zapnuté vibrace a telefon vibruje, lehce to v něm "chrastí" pokud ho nedržím v ruce. Je to normální? Nemám s tím žádné zkušenosti děkuji za odpověď.
Koring
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mulo 7. 1. 2008 17:56

preco neide posunut skladba v hud. prehravaci cez sluchadla ked stisnem to tlacidlo na sluchatkach a ked mam zapnute radio tak mi prepne stanicu preco potom mi neprepne skladbu?
siemens cx65 - nokia 6233 -nokia 6120 classic - Nokia N82- Orange Boston - Nokia C6-01- Nokia N8 - Nokia N9- LG L9
mulo
Junior

Odeslat příspěvekod Beast999 7. 1. 2008 19:19

no takze...
- po vypnuti prehravaca a naslednom zapnuti ide aj mne skladba od zaciatku...myslim ze je to normalne...sak sa da pretocit...
- to s tym restartom pr playeri...nic take sa mi este nestalo...skus prehrat fw
- tie sluchadla co su k telefonu (myslim ze je to hs-47) tak to tlacitko na nich je iba na prijimanie hovoru...nejde s nim ani posunut ani pretocit skladba...a tu je moj dotaz ne niekoho kto by s tym mal skusenosti...na strankach nokie nie je uvedena podpora hs-45...chcem sa spytat ze ci niekto neskusal tento headset na n6120, bo by som si ho chcel kupit len newm ci mi pojde....dik
NOKIA 4-ever
Beast999
Junior

Odeslat příspěvekod petko182 7. 1. 2008 19:54

Skusal niekto z vas na tomto telefone screenprotector(ochranna folia na display)??? Pretoze ja som si ju tam nalepil a dost sa mi znizila kvalita zobrazenia displaya... ked tam bola ta origos folia co odpadne po kratkom pouzivani tak nebolo poznat ze tam je... pri tejto to dost vidno:((( Mam ju tam druhy den...
petko182
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka