Nokia 6120 Classic - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Semtex-182 7. 1. 2008 22:01

Hele našel jsem na netu slovník je free.. ;) Jmenuje se KODI
http://kodi.cz/cz/requirements.xhtml
fachčí dobře.. uplatním nejvice ve škole.. když mame konverzaci s američanem.. :P
^^
Semtex-182
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod yayo18 8. 1. 2008 01:52

ahoj, od vcera mi nefunguje Adobe Reader na tomto. Aplikacia sa ani nespusti. Ked som po dlhom hladani nasiel vhodnu instalacku, neslo mi to nainstalovat, lebo to je zabudovane.. Software updater mi nefunguje.. Vie mi niekto poradit co s tym? Kludne poradte aj iny pdf reader.. dik telefon je brandovany v orange
yayo18
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod richardos 8. 1. 2008 13:53

Chcem sa spytat, ci sa niekomu podarilo na tomto mobile rozchodit skype. Na windows mobile mi to ide v pohode. Dostal som ho totiz k Vianociam a je celkom zlaty. Len neviem, ci to pojde na symbiane. Dik
HTC TOUCH HD2
richardos
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 8. 1. 2008 14:13

Ano, jde to, zkus třeba program Fring, v sekci Symbian se dočteš více :wink:
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod boriso11 8. 1. 2008 15:52

Ahojte. Včera som si zaobstaral N6120C.
Ištaloval som si temy a omylom som mainštaloval temu pre N91
a nemožem ju odstraniť z tel. V menu temy je, aj v denníku inštalovaných aplikkáci je zaznam že bola inštalovana. lenže v zozname v správe aplikacii nieje, čiže ju nemôžem odstraniť. Neviete mi poradiť ako na to? Nie som žiadni nováčik ohladne mobilov ale mam prvý symbian
boriso11
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tarwas 8. 1. 2008 18:04

k tomu dotazu s přehrávačem: po zapnutí přehrávače mi pokažde nabehne tam, kde jsem zkoncil minule...

a mám dotaz:
když se loupe ten "chrom" na tom čtvercovém ovladači, tak by to měli uznat na reklamaci, ne? když to vyreklamují, tak si chci na něj koupit ten průhledný obal, tak se ptám jestli to tu někomu už vyreklamovali... asi si budu ještě stěžovat na zadní kryt baterky, protože se nějak moc třepe, což jsem vyřešil papírkem, ale výměna krytu by neuškodila... mobil má tři týdny :)
Tarwas
Junior

Odeslat příspěvekod glider 8. 1. 2008 18:25

boriso11 skus ju nainstalovat este raz, potom by sa mala dat vymazat

Tarwas pochybujem, to je "bezne" opotrebovanie vplyvom pouzivania, a kryt sa hybe na vsetkych 6120c :wink:
.bad.decision.matters.

goes 24.5.2020 23:11
:D dnes jsi vitez

evlo 29.3.2021 13:26
Gliderovo doporučeni autowerks cajk
glider
Junior

Odeslat příspěvekod BigFoot007 8. 1. 2008 18:44

Ktory prehravac je podla vas naj? mam aj LGC jukebox, a ten az tak fajn zvuk nema. nie je nieco este lepsie? nieco co by dokazilo zahladit stopy nekvalitneho vystupu???
Have you tried turning it off on on again?
BigFoot007
Junior

Odeslat příspěvekod Tarwas 8. 1. 2008 18:47

"bezne" opotřebeni po trech tydnech? to nokia pekne klesla, takhle rychle se nedomrvil ani siemens m55 na kterým se mi začal loupat displej
Tarwas
Junior

Odeslat příspěvekod tramvajar 9. 1. 2008 14:03

OK.odnes to na reklamaci, mne se to stalo také po 1 měsíci, reklamoval jsem to jako nednměrné opotřebení materiálu a uznaly mi to..mám ten křáp od VODAFONU..
tramvajar
Junior

Odeslat příspěvekod zdenek sport 9. 1. 2008 14:35

Slovo křáp je výstižné označení 6120 :twisted: .Ps: měl jsem ji 2krát z elektroworldu a :hm
zdenek sport
Junior

Odeslat příspěvekod tramvajar 9. 1. 2008 15:25

Ptám se už potřetí...mám uložené nějaké písničky v MENU SKLADBY-jde to nějak pojmenovat? Paměťovou kartu tam nemám, když si ji koupím, a uložím to na kartu, tam to pojmenovat pujde? Je mi jasné, že jste třeba o tom už tady psaly, ale pročítat tady těch 115 stránek, to fakt nejde.
tramvajar
Junior

Odeslat příspěvekod rotakt. 9. 1. 2008 16:14

Lze nejak odesilat nainstalovane aplikace popr. da se nejak dostat do slozek jako je sys, private atd.. ??

Je nejaky prehravac ktery by se dal ovladat bocnimi tlacitky podobne jako to maji Sony Ericssony?
rotakt.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lesley 9. 1. 2008 18:14

Existuje na Nokii 6120 Classic nejaka aplikace, ktera zobrazi fotku volajiciho na cely displej? Vim, ze je napr. FSCaller, ale ten mi nejde nainstalovat (mobil hlasi, ze funkce neni podporovana) - zkousela jsem to nekolikrat z ruznych serveru. Takze prosim vas - pokud nekdo vite, kde to stahnout (free!), poslete mi odkaz. Diky moc.
Lesley
Junior

Odeslat příspěvekod john505 9. 1. 2008 18:40

zdravim neda sa nieco spravit aby hudba hrala z repraku hlasnejsie? lebo oproti staremu mobilu hra tento zaloste ticho :( dik
john505
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka