Nokia 6120 Classic - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Fragnatic 24. 1. 2008 17:31

skyso píše:To: Fragnatic
1.)nechapem

No myslím to tak, že když hodiny, vedle máš název operátora, pod tím je těch 6 rychlejch navigačních ikon a pod tím máš "Dnes žádné záznamy v kalendáři" a když máš nějakou poznámku v kalendáři pro další den, tak se Ti tam ukáže vlastně ta 1 nejbližší událost, co bude, to ještě chápeš? :) :wink: No a dál.. Já nechci, aby se mi tam zobrazovala jenom jedna ta nejbližší událost, ale aby se mi tam zobrazovali např. 3 ty události z kalendáře :wink: Jde to nějak? Asi těžko co? :) :(
Fragnatic
Junior

Odeslat příspěvekod Semtex-182 24. 1. 2008 17:42

Zdravím...
u tohohle telefonu mě asi nejvíc štve že když vám přijde delší smska.. tak listujete dolu na dalši kus zpravy .. a ono se vam to posouva jak chce... takže pak musíte hledat ten konec z předešly časti atd.. víte co myslím???
na mý dřívejší 6230i to bylo v poho.. ale na 6120c se ztrácím v textu občas.. ?
^^
Semtex-182
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jjj232 24. 1. 2008 21:55

bushood:zajtra asi idem do t-mobilu kvoli tej hlasitosti...
jjj232
Junior

Odeslat příspěvekod dvojitalama 25. 1. 2008 21:59

dvojitalama píše:Neviete prečo mi zrazu SmartMovie začal štrajkovať?
Predtým frčal super. Teraz sa mi po prehraní pár sekúnd zastaví a napíše Program is damaged!
Skúšal som ho preinštalovať aj nakopírovať nový film, ale bez efektu.l/quote]

Stale mi nejde :cry:
Preinstaloval som to, aj restartoval, a stale to blbne.
dvojitalama
Junior

Odeslat příspěvekod dagnok 25. 1. 2008 23:31

ahojte.
dnes rano, po mesiaci hladania ,zvladnuti certifikacie , doinstalacii aplikacii ktore by urobili z 6120c ako tak pouzitelny telefon som vypol moju 3110c a zacal pouzivat 6120c ...telefonavanie a obsluha telefonu pocas dna napriek jeho mini klavesnici bola ok...ale teraz vecer som pisal zopar sms a ta klavesnica s mini tlacitkami je na pisanie sms uplne nevhodna. a ked sme uz pri klavesnici aj mne sa uz zosuchalo pochromovanie na smerovom tlacidle.
to dvojitalama:
mne sa takto spraval LCG jukebox, pomohlo preinstalovanie starsej verzie...p.s: mne smartmovie 3.41 zatial nerobi problemy...
dagnok
Junior

Odeslat příspěvekod skyso 25. 1. 2008 23:56

Tak s tym ti neporadim...Akonahle som zistil, ze ta default obrazovka, co ukazuje tych 6 ci kolko ehm moznosti, tak som to odkuril..proste ja som za: stlacit stredove tlacidlo a dostat sa do menu...sipka hore, dole, dolava, doprava = nastavit si to co ja chcem... a som rad, ze to menu sa dalo zmenit:)
Dell XPS m1210 12'1| 1280x800 WXGA | CoreDuo 1,6GHz | 2x512MB 667MHz | 80GB HDD | GeForce 7400Go 256MB TurboCache | 8x/24x DVD/CD RW DL | Webcam | WiFi |
skyso
Junior

Odeslat příspěvekod redmond 26. 1. 2008 00:43

to: skyso
a tym si prisiel o aktivny pohotovostny rezim, tak ze teraz na desktope nevidis ci nemas nejake zaznamy v kalendari alebo ulohy, pripadne ked mas spusteny prehravac aka skladba ti hra alebo kto ma meniny a pod.

Pre mna dost dolezite mat zapnuty aktivny pohotovostny rezim - nemam mobil len pre zabavu.
my name is mond, Redmond.
redmond
Pokročilý

Odeslat příspěvekod matus201 26. 1. 2008 07:53

no celkom ma zarazilo ze na tento telefon pocujem dost staznosti.. mne totizto vsetko funguje jak ma a je to super mobil.. ked ho porovnam napr. s 5300 tak vyhrava na plnej ciare (ako 6120 vyhrava :D ) jedina vec co mi vadi je to smerove tlacitko- aj mne sa to uz lupe :(

smart movie bez problemov, core player bez problemov, v podstate som este nemal program ktory by nepracoval jak ma :)
Cowon iAudio D2 + Shure SE210 + BOSE in ear headphones (mrtve) + koss ksc 75 + koss portapro + Sony MDR-NC22

Nokia 6120c+ 8 GB MicroSD
matus201
Junior

Odeslat příspěvekod racoon 26. 1. 2008 10:02

já mám 6120 c jako služební mobil více než pů roku, využívám ho denně a mohu říc, že krom klávesnice, na které je opravdu problém psát delší sms, je to telefon se ktrým nemám sebemenší problém.
racoon
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dagnok 26. 1. 2008 13:28

pohotovostny rezim na 3110c a s40 3rd fungoval asi takto:zatlacenim na stredove sa otvorilo MENU, smerove tlac.hore fotak/galeria/,dolava nova sms,doprava kalendar,dole pohotovostny rezim s volitelnymi aplikaciami ako u n6120c kde sa dalo v nom smer.tlac. dolava a doprava pohybovat, dalsim zatlacenim dole nabehol mp3, dalsim zatlac. dole radio, a pod tym boli zaznamy z kalendara., lave tlac. pod displejom GO TO s navolitelnymi aplikaciami, prave pod displejom WEB....
na 6120c zapnem pohotovostny -tlacidlo hore a dole a ani stredove nepouzitelne- nic s nimi nespustim , smerovymi smer.tlacidlami dolava doprava nic nespustim iba prepinam medzi tymi 6 aplikaciami poh. rezimu..
vyskusal som aplikacie na n6120c ale ani jedna ma zatial nepresvedcila: tracker ked ostane spustena na pozadi uplne zmeni funkciu menu telefonu, aplik.phone shortcuts-da sa pouzit iba * a mriezka inak sa porusi pisanie cislic podrzanim tlacidla - spustaju sa nechtiac aplikacie a Nstarter mi nefunguje zatial
dagnok
Junior

Odeslat příspěvekod skyso 26. 1. 2008 15:44

Nie nemam na ploche nic..ja to mam takto radsej.. potom tymi smerovymi tlacidlami mam vselico ponastavovane, a taktiez mam taskman, ktory sa spusti po tom, co dlhsie drzim to lave tlacidlo pre menu...tam sa nachadzaju aktualne spustene aplikacie..atd..
Dell XPS m1210 12'1| 1280x800 WXGA | CoreDuo 1,6GHz | 2x512MB 667MHz | 80GB HDD | GeForce 7400Go 256MB TurboCache | 8x/24x DVD/CD RW DL | Webcam | WiFi |
skyso
Junior

Odeslat příspěvekod jjj232 26. 1. 2008 17:05

matus201...... porovnaval si hlasitos hranania mp3 y volakym telefonom napr..N 6300,N 3110c alebo sn k530i ?????

A este neviete niekto ako mam rozobrat ten telefon lebo mam pod dysplejom prach a nechcem polamat kryt..

bushood> do t mobilu pojdem asi stredu/stvrtok kvoli tej hlasitoti tak potom dam vediet..
jjj232
Junior

Odeslat příspěvekod bushood 26. 1. 2008 17:52

jjj232 píše:bushood:zajtra asi idem do t-mobilu kvoli tej hlasitosti...

potom nezabudni napisat co ti na to povedali
:hm
bushood
Junior

Odeslat příspěvekod jantas 26. 1. 2008 18:00

jjj232 píše:A este neviete niekto ako mam rozobrat ten telefon lebo mam pod dysplejom prach a nechcem polamat kryt..

Uz to tu raz bolo, kukni toto:
Kód: Vybrat vše
http://www.youtube.com/watch?v=dhf6Iq6y9-c
jantas
Junior

Odeslat příspěvekod jjj232 26. 1. 2008 22:31

No skusim ale hadam to nezlomym ...a neda sa spravit volako aby tam ten prach nesiel??

bushood ..ok

//Radek E.: příspěvky sloučeny. Pro editaci Vašeho předchozího příspěvku použijte prosím tlačítko s nůžkami Obrázek
jjj232
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka