Nokia 6120 Classic - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod matus201 27. 1. 2008 04:29

jjj232 píše:matus201...... porovnaval si hlasitos hranania mp3 y volakym telefonom napr..N 6300,N 3110c alebo sn k530i ?????

A este neviete niekto ako mam rozobrat ten telefon lebo mam pod dysplejom prach a nechcem polamat kryt..

bushood> do t mobilu pojdem asi stredu/stvrtok kvoli tej hlasitoti tak potom dam vediet..

mno porovnaval som to s nokiou 5300 (hudobny telefon, myslim ze ten ma slusny reproduktor) a rozdiel bol MINIMALNY.. (a to teraz hovorim objektivne, nie ako zaslepeny nokia maniak- ten niesom, to skor siemens maniak :D) ale pozor- nemal by to byt rozdiel, ale predsa- ja mam cinsku verziu (aj klikyhaky mam na klavesnici :D )
Kód: Vybrat vše
http://youtube.com/watch?v=dhf6Iq6y9-c

tento navod by mal stacit :P

\\edit: no ani som si nevsimol ze jantas ma s tym linkom predbehol :D tak sry
Cowon iAudio D2 + Shure SE210 + BOSE in ear headphones (mrtve) + koss ksc 75 + koss portapro + Sony MDR-NC22

Nokia 6120c+ 8 GB MicroSD
matus201
Junior

Odeslat příspěvekod Composite 27. 1. 2008 12:48

zdravím, aký mail si mám dať pri registráci na https://www.symbiansigned.com

Neberie platené, ani neplatení, proste žiadny :(
Composite
Junior

Odeslat příspěvekod matho83 27. 1. 2008 13:05

Konecne klud
ale nie od s60
v.i.p. roku 2008
Kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie
matho83
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Composite 27. 1. 2008 15:52

už nejde ani to :(

tak som tam šupol mail, čo má len ročnú platnosť a som tam ;)

//Radek E.: příspěvky sloučeny. Pro editaci Vašeho předchozího příspěvku použijte prosím tlačítko s nůžkami Obrázek
Composite
Junior

Odeslat příspěvekod Tarwas 28. 1. 2008 08:46

tak jsem reklamoval mobil na loupajici se ctvercove tlacitko a v pondeli podano a v patek vyreklamovano (vodafone) mobil jeste pred tim nechca dvakrat plaval v rozlitem pivu a dostalo se to i do klavesnice, servis vymenil klavesnici a prehral SW a jeste neco to vse do 5 dni :) ted se mi stalo, ze kdyz jsem dal pametovku a nahral z PS zalohu, tak mi pres vikend nechodily sms, a kdyz jsem ji vcera vyndal, tak mi prisly sms za celej vikend... ale zajimave je, ze jsem volat mohl, ale nesly data a sms... asi pomuze format pametovky a s tim odstranenym logem odlakovacem, jak tu nekdo psal, ze prijdu o zaruku, tak vse v pohode, dostal jsem novy kryt uz bez loga :D
Tarwas
Junior

Odeslat příspěvekod Keet 28. 1. 2008 09:43

Tarwas:
nedostal jsi třeba i lepší ctvercové tlačítko které se už nebude loupat? Takhle by tam človkě mohl pořád chodit že se loupe, pak by mu vrátili peníze a už by mohl pořídit něco lepšího až klesnou ceny :-)
Keet
Junior

Odeslat příspěvekod skyso 28. 1. 2008 11:33

Ty vole...tak toto by asi na slovensku nezreklamovali..heh..som zvedavy ked sa moje tlacidka zosuchaju, ze ci to zreklamuju..
Dell XPS m1210 12'1| 1280x800 WXGA | CoreDuo 1,6GHz | 2x512MB 667MHz | 80GB HDD | GeForce 7400Go 256MB TurboCache | 8x/24x DVD/CD RW DL | Webcam | WiFi |
skyso
Junior

Odeslat příspěvekod ShepDog 28. 1. 2008 14:01

custe mam 6120 a mam taky problem dost mi vadi ked mam zapnuty budik a nezobrazuje ze je zapnuty taky isty problem mam aj s bluetooth neviete ci sa do da niekde zapnut ? aspon ten budik
ShepDog
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tarwas 28. 1. 2008 16:13

ShepDog: bluetooth se zobrazuje normalne, kdyz je zapnute a budik taky
Tarwas
Junior

Odeslat příspěvekod dagnok 28. 1. 2008 17:48

ahojte
ako dlho vam vydrzi telefon s plne nabitou bateriou? pripadne ked cez nokia energy profiler pozriete aka je spotreba ked je zapnuty setric obrazovky cClock 1.18, lebo ta moja nokia vydrzi s plne nabitou bateriou polozena, nedotknuta na stole bez akehokolvek telefonovania max 20 hodin a energy profiler ukazuje spotrebu 0,13W.
dagnok
Junior

Odeslat příspěvekod Tarwas 28. 1. 2008 18:07

kdyz jsem zformatoval baterku a normalne pouzival tak 2-4dny, pri castem hrani a nekolikatihodinovem poslechu mp3 tak dva dny, den vydrzel po koupeni, ale to jsem tak 2-3x vybil a nabil baterku a je v pohode, zlata 6600, ktera mi vydrzela i přes tyden :D
Tarwas
Junior

Odeslat příspěvekod Marlo79 28. 1. 2008 18:51

nechce sa mi to cele citat .. hodi sem niekto nazov softu ak existuje na automaticke uzatvaranie klavesnice....
Marlo79
Junior

Odeslat příspěvekod Keet 28. 1. 2008 19:01

6120 uz má zámek ve svém symbianu, jinak myslím že kamrád má na E50 pro zamykání autolock, ale jistý si tím nejsem, použij google ;-)
Keet
Junior

Odeslat příspěvekod herbertovi 28. 1. 2008 20:29

Zdravím,mám jenom takový malý dotaz má 6120 zás.moduly v akt. režimu přij.zprávy,nepř.hovory atd.
díky
herbertovi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod richardos 28. 1. 2008 20:43

Baterka po 10 min.sa stale vypne s tym, ze phone oznami,ze slaba baterka a vypne sa.Ked ho zapnem,tak indikator ukazuje plny stav,ale po cca 10 min. klesne na prvy stupen,oznami,ze je slaba baterka a opatsa vypne phone.. Ma niekto radu.? Od Silvestra bol tel.v oprave,dnes pri prevzati sme v predajni zisitili,ze to robi opat,takze neodporucam MOBILEASK servis,uplni amateri.. Phone je z Orange,z prvej varky nebrandovanych.

A este otazka,kedze som ani nestihol vyskusat 8 gigovu kartu,lebo je opat v servise.Ma s tym niekto skusenost,zoberie to aj 8 gigovu?

//jannnn - příspěvky spojeny
HTC TOUCH HD2
richardos
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka