Nokia 6120 Classic - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod chipy 28. 1. 2008 21:04

Niekolko krat to tu uz bolo,co tak citat!?Ale inac,ano,v poho zoberie aj 8gb kartu.
chipy
Junior

Odeslat příspěvekod Tarwas 29. 1. 2008 09:35

se mi poslední dobou stává, že najdu mobil s černým displejem a pomuze jenom vypnutí... nestalo se to nekomu? neche se mi to zas posilat na reklamaci... jeste budu muset zformatovat kartu pac s ni je mobil jak mrtvola, vsechno jede, ale neprijma ani neodesila sms ani data...
Tarwas
Junior

Odeslat příspěvekod Keet 29. 1. 2008 15:33

jak to tu čtu, tak hodně lidí má problémy, je tu někdo komu by tento telefon šel dobře bez nějakých chyb? Nepište prosím něco jako že na něm jdou vidět otisky :-)
Keet
Junior

Odeslat příspěvekod jjj232 29. 1. 2008 19:28

Mne ide na nom vsetko dobre len ta hlasitos nejde dobre ale inak vsetko ide ako ma ..Zatial sa mi este nesupe smero tlacitko a us ho mam skoro 2 mesiace...
jjj232
Junior

Odeslat příspěvekod PaN1C_Showt1Me 29. 1. 2008 20:13

Mozem sa spytat? Chcel by som uverejnit zopar svojich screenshotov aplikacii, ktore su prakticke a dobre funguju na N6120c. Mohlo by to tu vela ludi zaujat, aby sa nepytali stale na tie iste veci, priamo by videli, co vsetko je do toho mobilu mozne dat
http://phones.askingnow.com
PaN1C_Showt1Me
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Composite 29. 1. 2008 20:53

Zdravím mám menší problém s inštaláciou NokiaSoftvareUpdater:
Mám Vistu 32 bit a pri potvrdení podmienok a pokračovaní hodí túto chybu, nevie čo je s tým?

Obrázek
Composite
Junior

Odeslat příspěvekod redmond 29. 1. 2008 21:13

Preveril si ci mas prava administratora?
alebo spustaj proces NSU ako spravca.
my name is mond, Redmond.
redmond
Pokročilý

Odeslat příspěvekod chipy 29. 1. 2008 22:30

Keet:No,ja som ten stastlivec,ktory s nim nemal este ziadny problem.Mam ho normalne kupeny,nie od operatora.kupil som hned jeden z prvych kusov,este som nemenil ani fw.Mam stale 3.70,nemam dovod menit,slape bez najmensej chyby.Akurat to stredove tlacidlo sa mi uz po dvoch tyzdnoch zacalo lupat,inac nic.
chipy
Junior

Odeslat příspěvekod Composite 30. 1. 2008 00:01

redmond píše:Preveril si ci mas prava administratora?
alebo spustaj proces NSU ako spravca.

Práva mám aj som to spúštaľ ako správaca a to isté :(

Daľšia otázka,
prečo mi pri niektorých aplikáciach píše, že certifikát je neplatný, ked pri prehliadke certifikátu píše:
Platnosť od: 26.1.2008
Platnosť do: 26.1.2011

A ono napíše, že starý certifikát, či také niečo :(
čo s tým?
dík
Composite
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 30. 1. 2008 00:05

Zkus posunout datum o půl roku zpět a ověřit nastavení ve správci aplikací, volby, nastavení, instalace softwaru a zaškrtni vše.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod redmond 30. 1. 2008 00:09

Este moze byt ze ten certifikat nie je vseobecny ale na urcite IMEI. Ked to certifikoval niekto svojim osobnym certifikatom, tak ti to nepojde aj ked zmenis datum.
my name is mond, Redmond.
redmond
Pokročilý

Odeslat příspěvekod matus201 30. 1. 2008 06:53

to Keet: ja sa tiez divim ze tak vela problemov, ono to asi bude kvoli tomu ze kto ma problem napise, kto nema problem nema ani dovod pisat ze co mu ide :)

inac ja patrim medzi tych ktorym vsetko slape ako ma, aj hlasitost je normalna, je len jedna chybicka ktoru ma kazdy a nikto s tym asi nic nespravi- lupe sa mi stredovy kriz :)
Cowon iAudio D2 + Shure SE210 + BOSE in ear headphones (mrtve) + koss ksc 75 + koss portapro + Sony MDR-NC22

Nokia 6120c+ 8 GB MicroSD
matus201
Junior

Odeslat příspěvekod BigFoot007 30. 1. 2008 09:05

ja osobne s tymto mobilom az take problemy nemam. Zo zaciatku boli, kym som hodne pracoval so softom- instalacia a pod. ale ked uz mam vsetko spravene tak to fici relativne dobre.
Beriem to z toho hladiska ze je to komplikovanejsie, ako nejaky klasicky mobil, a uz sa tam da kadeco instalovat a pod. To iste mate s Windowsami, tiez ich treba raz za cas komplet preinstalovat.
A drzim sa hesla ze customizacia nie je prave to najlepsie. potrebujem aby mi telefon fungoval, a nie vyzeral. Takze mam klasicku ciernu original temu od nokie, obrazok na pozadi nepotrebujem.

Ano, budu tu odporcovia, ktori mi povedia ze som si vlastne ani nemusel kupovat symbiana, ale to zas nie je tak pravda, potrebujem navigaciu v mobile. A plus potrebujem nejake programy, ale to asi kazdy majitel smarphonu
Have you tried turning it off on on again?
BigFoot007
Junior

Odeslat příspěvekod Composite 30. 1. 2008 10:56

seterwohipikule píše:Zkus posunout datum o půl roku zpět a ověřit nastavení ve správci aplikací, volby, nastavení, instalace softwaru a zaškrtni vše.r/quote]
Ten dátum nejde napíše, že je zlý dátum a že certifikát ešte vtedy neexistoval.
To druhé mám tak nastavené

nquote="redmond"]Este moze byt ze ten certifikat nie je vseobecny ale na urcite IMEI. Ked to certifikoval niekto svojim osobnym certifikatom, tak ti to nepojde aj ked zmenis datum.

Skúšal som to odcertifikovat a znova certifikovať, tá istá chyba

jedná sa o smartmovie

Ešte taká otázka,
dajú sa vytvárať daľšie podadresáre?
V snímkach som si vytvoril adresár (usporiadať/nova zložka), ale v tom novom adresáry chcem daľší nový a už v "usporiadať" nieje možnosť "nova zložka". Ani ked to vytvorím cez PC, tak to zas neberie :(, PC prečíta, že tam sú podzložky, ale mobil nie.
Je na to nejaký program, alebo ako na to?
dík
Composite
Junior

Odeslat příspěvekod mulo 30. 1. 2008 15:36

mne sa tiez nech ce nainstalovat NSU mam WIN XP profesional
myslim ze aj mne to iste vypisuje
siemens cx65 - nokia 6233 -nokia 6120 classic - Nokia N82- Orange Boston - Nokia C6-01- Nokia N8 - Nokia N9- LG L9
mulo
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka