Nokia 6120 Classic - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod kačer 6. 2. 2008 11:37

Co s tou hlasovou volbou? Neumí ji někdo vypnout?
MT: SE K750i + SanDisk MS duo pro 512mb
FW: R1N035
Fujitsu-Siemens Amilo Pro Pa1510
kačer
Junior

Odeslat příspěvekod bushood 6. 2. 2008 11:51

preco by si to vypinal ? ved ti to tam nemoze nijako vadit...
bushood
Junior

Odeslat příspěvekod kačer 6. 2. 2008 14:53

Vadí to v autě. Když zapnu bt do pohotovosti tak se automaticky začne vytáčet číslo hlasovou volbou a zpravidla to vezme něco z autoradia a volá to do paďous. Žádný z telefonů to nikdy nedělal. Musí to jít vypnout.
MT: SE K750i + SanDisk MS duo pro 512mb
FW: R1N035
Fujitsu-Siemens Amilo Pro Pa1510
kačer
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 6. 2. 2008 21:01

Zdárec chtěl bych se zeptat, někdo říká a někdo zas ne, že kvalita hudebního výstupu není moc dobrá, jak to teda je ? :) Díkys
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod bushood 6. 2. 2008 22:04

umojho telefonu je kvalita dobrá
bushood
Junior

Odeslat příspěvekod matus201 7. 2. 2008 04:00

to kačer: obavam sa ze nie, nic take som v nastaveniach nenasiel :(
Cowon iAudio D2 + Shure SE210 + BOSE in ear headphones (mrtve) + koss ksc 75 + koss portapro + Sony MDR-NC22

Nokia 6120c+ 8 GB MicroSD
matus201
Junior

Odeslat příspěvekod chipy 7. 2. 2008 06:11

careaum17:kvalita vystupu je s dobrymi sluchatkami slusna,ale niekomu moze vadit pomerne vyrazny sum medzi skladbami.
chipy
Junior

Odeslat příspěvekod bushood 7. 2. 2008 11:53

jedine co mi na tom telefone momentane vadi je ze sa neviem/nemozem pripojit na net. a ze sa mi neda odinstalovat jedna aplikacia...
bushood
Junior

Odeslat příspěvekod mareku 7. 2. 2008 18:34

for kačer:
už si prišiel na to vypnutie hlasovej voľby?
mareku
Junior

Odeslat příspěvekod pauluskozak 7. 2. 2008 23:00

Také se Vám 6120 tak zahřívá?
Po deseti minutách hovoru je další mluvení tak nepříjemné, že už nevím, kam mám telefon dát. Jsem z toho nešťastný. Mám často dlouhé hovory, ale s tímhle jsem se u mobilů nesetkal. Jsem z toho úplně zoufalý. Koupil jsem ho na netu od esomobilu. Myslíte, že to půjde vrátit? Nevíte někdo proč se zahřívá, nebo dá-li se s tím něco dělat? Mám pocit, že mi praskne hlava.

Díky za jakýkoliv názor.
pauluskozak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Koky5 7. 2. 2008 23:14

Prihlasenie na net sa riesi dvoma sposobmi:
1. Na wap sa dostanes len ak vypnes 3G siet v Nastavenia->Nast. Telf->Telefon->Siet->Rezim siete->GSM Inak sa cez wap nepripojis.
2. Druha moznost zobrat si od operatora nejaky datovy doplnok. Ja mam napriklad od pomaranca World.
S tym odimstalovanim vela zalezi ci je original z fw alebo si to tam nainstaloval ty. Ak bola org. tak sa ti to ani nepodari. A ak si to tam dal ty len ju znova nahraj do mobilu a potom to uz pojde dat prec.
Koky5
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mulo 7. 2. 2008 23:14

zahrieva sa preto lebo je to mobil s operacnym systemom SYMBIAN (mas to tak isto ako na PC a k tomu ma procesor 369Mhz , na PC ked mas poriasny procesor tak potrebujes silne ventilatory , no ale 6120 nema ziadne takze j to prirodzene u mobilov so OS)
siemens cx65 - nokia 6233 -nokia 6120 classic - Nokia N82- Orange Boston - Nokia C6-01- Nokia N8 - Nokia N9- LG L9
mulo
Junior

Odeslat příspěvekod pauluskozak 7. 2. 2008 23:25

Pro mulo:

Je to již můj pátý telefon se symbianem. Žádný jiný se nezahříval.

Zajímavé je, že se zahřívá jen při volání (i v síti GSM, tedy nejen 3G), které by procesor mělo zatěžovat minimálně. Když užívám aplikace hladové na výkon i delší dobu, nezahřeje se vůbec. Takže tím to, mulo, asi nebude. Vážně si dělám starost o to, co tenhle krám vyzařuje a co to dělá s našimi mozky. Teď jsem 20 minut volal a mám pocit spálené kůže jako po opalování.
pauluskozak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod BigFoot007 7. 2. 2008 23:43

K otazke zvukoveho vystupu- kupil som si redukciu, vyzera dost kvalitne, pripojil som HMP 70 a vyslovene to pri niektorych veciach dost chrci.
Have you tried turning it off on on again?
BigFoot007
Junior

Odeslat příspěvekod majkyke 7. 2. 2008 23:44

Kazda 6120 sa zahrieva,v miestach kde je antena,dovod neviem,ale vymenil som ju za E51 a s ta ma aj po hodinovom hovore rovnaku teplotu.
majkyke
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka