Nokia 6120 Classic - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod jjj232 4. 3. 2008 20:22

Ked si stiahnem akualizacie na tento mobil z originalnej stranky nokie...ma to 16mb......tak to v niecom pomoze???alebo nic nepokazi alebo nieco podobne??
jjj232
Junior

Odeslat příspěvekod miso_789 5. 3. 2008 00:24

zdravim, mate niekto skusenost s aplikaciou (N6120) ktora zahesluje subory, prip. zlozky (najlepsie viacero naraz, mal som "best Crypto" a tam to slo iba po jednom).

PS: ak zaheslujem pam. kartu tak je na nu pristup aj bez zadania hesla. mate niekto podoby problem??
diky
miso_789
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jantas 5. 3. 2008 00:27

Ked ju das do ineho zariadenia, tak tam ti bude pytat heslo...
jantas
Junior

Odeslat příspěvekod tady_vrana 5. 3. 2008 08:50

Zdravím, nevíte prosím někdo jak zobrazit poznámku přiřazenou u kontaktu? Zatím jsem přišel na možnost přes Upravit kontakt a tam ty poznámky jsou vidět celé, nějak se mi ale nechce věřit, že neexistuje volba pouze pro zobrazení a ne i s editací.

Díky.
tady_vrana
Junior

Odeslat příspěvekod jis 5. 3. 2008 09:07

Klávesa #.
jis
Junior

Odeslat příspěvekod tady_vrana 5. 3. 2008 11:13

Díky za rychlou pomoc, ale buď dělám někde chybu já nebo je chyba někde jinde. Najedu na poznámku u kontaktu a stisknu # a nic...

Pro doplnění: mám verzi fw 3.83
tady_vrana
Junior

Odeslat příspěvekod jjj232 5. 3. 2008 21:57

Pozrite si nokiu 6220c ,,,,Stacila bi my..:):)
jjj232
Junior

Odeslat příspěvekod jis 5. 3. 2008 22:04

tady_vrana píše:Díky za rychlou pomoc, ale buď dělám někde chybu já nebo je chyba někde jinde. Najedu na poznámku u kontaktu a stisknu # a nic...a/quote]

To jste mne zaskočil, Nokie Series 40 toto umí a Nokie se Symbianem ne?

Když potřebuji u Nokie Series 40 zobrazit detail, který se pro svou délku/velikost nezobrazuje celý, mám 2 možnosti:

1) přidržením klávesy #, když ji pustím vrátím se zpět do původního zobrazení
2) zmačknutím prostřední výběrové klávesy, návrat zpět je opětovným zmačknutím prostřední výběrové klávesy (tento způsob je méně pohotový)
jis
Junior

Odeslat příspěvekod tady_vrana 6. 3. 2008 09:08

To jis:
Tak jsem to zkoušel ještě jednou a opravdu nic. # neudělá vůbec nic a prostřední výběrová klávesa nabídne upravit...tam již detaily jsou vidět celé, ale zase je možné je nechtěně změnit.
A nevíte někdo jak vypnout nebo se zbavit "uvítacího" zvuku po zapnutí telefonu? Nikde tu možnost nevidím.
Díky

//seterwohipikule: příspěvky sloučeny, používej tlačítko editovat
tady_vrana
Junior

Odeslat příspěvekod jis 6. 3. 2008 18:00

U Nokie Series 40 lze uvítací zvuk vypnout takto:
Nastavení
Nastavení telefonu
Tón při aktivaci

PS: Snad vám někdo se Symbianem poradí jak zobrazit detail, který se nezobrazuje celý.
jis
Junior

Odeslat příspěvekod drobec83 6. 3. 2008 19:37

ahojte.
je tu niekto kto ma mobil od orange?

mam totiz problemik s presmerovanim prichadzajucich hovorov ak neodpovedam. v nastaveniach je to nastavene na presmerovanie po 30sekundach na cislo +421905055556

v praxi to vyzera tak, ze po 30sekundach sa volajucemu ozve obsadzovaci ton.

aj ked to presmerovanie dam zrusit, a nasledne si to overim cez "overit stav" tak je to aktivne. nejde to vobec zrusit. ostatne pripady (vsetky hovory, ...) mam zrusene.

znamy co ma nokiu z tmobile, podobny problem nema.

je to chyba mobilu? ci nastavenia operatora?

dakujem
drobec83
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jjj232 6. 3. 2008 22:06

Aktualizoval so si telefon na 4.21 ale nic som si nevsimol ze by sa zmenilo
jjj232
Junior

Odeslat příspěvekod tady_vrana 7. 3. 2008 10:12

jis píše:U Nokie Series 40 lze uvítací zvuk vypnout takto:
Nastavení
Nastavení telefonu
Tón při aktivaci

PS: Snad vám někdo se Symbianem poradí jak zobrazit detail, který se nezobrazuje celý.z/quote]

Tak zatím jediný způsob, na který jsem přišel je: vypnout v profilu tóny výstrahy.

Na zobrazení poznámky jsem zatím nepřišel.
tady_vrana
Junior

Odeslat příspěvekod matus201 8. 3. 2008 10:06

to drobec83: to sa nastavuje u operatora, zavolaj im a povedz ze chces zrusit presmerovanie a mali by ti to bezplatne zrusit :)
Cowon iAudio D2 + Shure SE210 + BOSE in ear headphones (mrtve) + koss ksc 75 + koss portapro + Sony MDR-NC22

Nokia 6120c+ 8 GB MicroSD
matus201
Junior

Odeslat příspěvekod drobec83 9. 3. 2008 12:51

dik. ja im teda zavolam.

ale nechapem preco to nejde nastavit v mobile ked je tam ta moznost? a druha vec, ze preco tam to presmerovanie mam vobec aktivne?

mam pausal na orange, predtym som mal motorolu bez akehokolvek presmerovania, zmenil som fon a uz tam to presmerovanie je... :?:

//seterwohipikule: necituj poslední příspěvek, prosím

//drobec: sorry. no na 95% by som povedal ze tam bol este nejaky prispevok. inak by som to necitoval :hm
Naposledy upravil drobec83 dne 9. 3. 2008 18:59, celkově upraveno 1
drobec83
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka