Nokia 6120 Classic - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Hlinda 28. 3. 2008 06:07

Je možné u N6120c při připojení GPS BT modulu používat tento modul pro třeba symbianové 2 aplikace? Nokia Sports Tracker a treba TomTom k navigaci.
Hlinda
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 28. 3. 2008 07:53

jjj232: věř, že záruku ztratíš, jestli to riskneš je na tobě. Pokud tě trápí prach, navštiv servis. A píše se kryt, ne krit :wink:
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Saker 28. 3. 2008 12:39

jjj232 píše:Neverim ze sa strati zaruka ked dam dole krit..Tak co mam robit ked mam pod displejom plno prachu..mam ist kvoli tomu do servisu :):) :D

Na youtube je navod ako 6120C rozobrat, sam som to tak spravil, a naspat zlozil...mne vrzgal kryt, tak som to tam podlozil papierikom, vsetko v pohode...zalezi ako si trufas, ale podla toho videa to ide v pohode spravit.

Este mam otazku, ked upgradnem FW, zmaze mi to nejake data? Na karte ci v telefone? Budem musiet vsetko preinstalovat? Thx
Saker
Junior

Odeslat příspěvekod wlado89 28. 3. 2008 14:57

chcem sa spytat, ci tento tel ma nastaveny setric tak, ze sa displej vypne ....alebo je to vadny telefon???dik moc
wlado89
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 28. 3. 2008 16:13

Saker: v telefonu všechno, takže udělej zálohu. Paměťovou kartu klidně vydělej. NSU tě před samotnou aktualizací varuje: Beru na vědomí a přijímám, že během aktualizace budou odstraněna všechna data a obsah telefonu a že jsem zálohoval tato data a obsah :wink:
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod jjj232 29. 3. 2008 00:51

seterwohipikule píše:jjj232: věř, že záruku ztratíš, jestli to riskneš je na tobě. Pokud tě trápí prach, navštiv servis. A píše se kryt, ne krit :wink:

Us som ho dal davno dal dole...ale predtim som mal 3220 a na nej som daval dole kryt a bol som ho aj reklamovat lebo sa mi volaco pokazilo a uznali mi to..Tak neviem. :?
jjj232
Junior

Odeslat příspěvekod Magu 29. 3. 2008 11:04

seterwohipikule: Mohl bys mi vysvětlit jak přijdou v servisu na to, že jsi sundaval kryt?
Magu
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod matus201 29. 3. 2008 15:54

Pokial viem tak novy fw pre 6120 nezmaze nic, teda aspon mne tam vsetky data zostali :)
Cowon iAudio D2 + Shure SE210 + BOSE in ear headphones (mrtve) + koss ksc 75 + koss portapro + Sony MDR-NC22

Nokia 6120c+ 8 GB MicroSD
matus201
Junior

Odeslat příspěvekod madafaka 30. 3. 2008 09:38

Tak dneska rano mne moje 6120 hodne prijemne prekvapila, kdyz jsem ji zapnul , tak tam skocil automaticky sam novej letni cas ! To je prvni telefon, kterej mam a sam to dokazal :tleskani ! U predchozich modelu jsem to sice nastavene mel taky ,ale nikdy se jim to nepovedlo . Takze spokojenost . . . . :D
madafaka
Junior

Odeslat příspěvekod Trubiroh 30. 3. 2008 10:30

Mňa tiež s tým prestavením na letný čas prekvapila tá 6120 ka, totiž som večer prestavil manuálne a ráno ma zobudil do práce namiesto piatej už o stvrtej :twisted: , totiž sa sám v noci tiež o ďalšiu hodinku posunul, potom som už nemohol zaspať, o rok si dám pozor na to :pozor2
T+ Toyota Positive
Trubiroh
Junior

Odeslat příspěvekod pauluskozak 30. 3. 2008 13:27

Po aktualizaci fw (instaloval jsem z české stránky Nokia a stáhnul jsem si instalátor v češtině) mi zmizela čeština. V ovládání telefonu je mi to fuk, ale nemám tím pádem ani český slovník pro T9, což mi hodně vadí. Nevíte, je-li je možné někde stáhout a dohrát. Jinak mi aktualizace nesmazala žádná data, kontakt, instalované aplikace... Vše je tam, jen ta čeština v nabídce prostě není.

P.S. Už jsem to zkusil přeinstalovat celé znovu ještě jednou (včetně nového stažení všech dat) a čeština stále nikde.
pauluskozak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Radek E. 30. 3. 2008 18:22

To pauluskozak:
Jistě jste se od půl druhé už stihnul podívat do prvního vlákna v této sekci, určeném nováčkům - Často kladené dotazy (FAQ) - průvodce nováčka.

Vidíte v něm to jediné, tučně a navíc červeně vyznačené téma? :wink:
(Po upgradu firmware přes NSU chybí čeština - změňte produktový kód)
"De Funès"
Radek E.
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod tady_vrana 30. 3. 2008 20:21

Zdravím, nevíte někdo jak změnit (nastavit) hlasový záznam u čísla v kontaktu? To anglický čtení příjmení a jména mi přijde nepoužitelný.
tady_vrana
Junior

Odeslat příspěvekod dagnok 1. 4. 2008 07:50

ahojte.

ten automaticky prechod 6120c na letny cas zobudil aj mna o dve hodiny skor, lebo som tiez nastavil cas o hodinu dopredu uz vecer...nepotesilo ma :-(

na 6120c s standartnym budikom- budenie rano sa da vypnut alebo odlozit iba tak, ze sa s "zalepenymi" cerstvo prebudenymi ocami pozriete na mini klavesnicu a na nej zatlacite malililinke ploche tlacidielko vpravo alebo vlavo pod displejom a naviac podsvietenie telefonu pocas budenia este blika ,aby ste mali len pol sekundy pozriet kde presne treba zatlacit, lebo inak budenie nevypnete- zarucene zobudite celu rodinu pokial vypnete budik.

vcera som , po vyskusani roznych nepouzitelnych aplikacii na budenie , nasiel budik nicealarm v.1.6 pre 6120c -da sa s nim naviac ako s standartnym budikom nastavit :
-neblikajuce podsvietenie pocas budenia
-prerusit budenie tzv."snooze" funkcia sa da nastavit tak ze sa aktivuje zatlacenim hociktoreho tlacitka na klavesnici pocas budenia
dagnok
Junior

Odeslat příspěvekod slavop 1. 4. 2008 22:01

Zdravim, mam nokiu 6120 a v nej soft V 04.21 Neviete niekto preco mi seka hra City Bloxx? Neda sa to vobec hrat. Neviete kde by mohol byt problem? Otvorene nemam ziadne programy.
slavop
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka