Nokia 6230i v katalogu mobilů

Oživeno: recenze je hotová, takže v tomto fóru už nebudu reagovat na všechny dotazy.
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
MPxondra píše:temeta rozhodne me zajima jastli ma temata
iceman007 píše:kdy se má 6230i objevit na českém trhur/quote]
Do konce dubna, v druhé polovině.
quote]Má displej skutečně o něco málo větší nebo jestli Nokia pouze zvětšila rozlišení?r/quote]
Má o něco větší displej - viz katalog, kde už eb][url=http://www.mobilmania.cz/mod_Catalogue/default.asp?CIID=267&CIID=177&CIID=0]můžete 6230i porovnat s 62303/url][/b].Nokia již představila smartphone 6680, který nemá být oficiálně distribuován v ČR a zajímalo by mě jestli se dočkáme recenze na mobilmanii?a/quote]
Aaaa, Matrix forever!!Marek L. píše:Právě jsem nastavil černé pozadí a světle zelené písmo - vypadá to dost efektně. /quote]
Taky bych rád věděl, jak je to s velikostí největšího textu. Znamená to, že lze nastavit větší velikost textu, než u starší.e/quote]
Starší 6230 nemám k dispozici. Největší písmo je ale už opravdu hodně velké, na displej se s ním vejdou jen čtyři řádky.
yquote]Větší uživatelská paměť je snad v současné době samozřejmostí.z/quote]
Nokia tvrdí, že z celkové paměti má uživatel k dispozici 27 MB, spočítal jsem ale méně.
quote]Má větší rozlišení displeje výraznější vliv na délku pohotovostní doby tohoto mobilu?h/quote]
To nevím a při psaní recenze ještě vědět nebudu.
bquote]Docela bych bral vyšší paměť na přijaté, popřípadě ukládané zprávy do archivu, ale zřejmě se počítá s propojením do PC. /quote]
Archiv u Nokií využívá stejnou paměť jako standardní Inbox, paměť není oddělená. S počtem zpráv si ještě nejsem úplně jistý, chybí tady jakýkoli údaj a Nokia nic neuvádí ani ve specifikacích.
quote]Skvělé, že kalendář má sdílenou paměť. /quote]
Toto je oficiální údaj Nokie, je docela pravděpodobné, že je kalendář omezen i počtem položek - ten se ale nikde neuvádí, ani v telefonu.
quote]Konečně použitelný fotoaparát i videosekvence.e/quote]
Fotoaparát mě trochu zklamal.
quote]Jen ta velikost displeje mne příliž neuchvátila - 3mm navíc - nic moc, ale zase to příliš neomezuje výkonnost baterie. /quote]
kudla píše:nejdříve bych se chtěl zeptat, kdy se zhruba počítá s prodejem v rusku a na ukrajině?a/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků