Nokia 6230i: ptejte se, co vás k ní zajímá.

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod cejdap 3. 4. 2005 12:53

Bude možné použít klávesnici z í-čka i na 6230?
cejdap
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ondra-banov 3. 4. 2005 14:23

taky mě to zajíma, a budou pasovat i kryty?
ondra-banov
Junior

Odeslat příspěvekod M@ngo 3. 4. 2005 15:11

:tleskani 6230i :tleskani
MM...3310 5210 7210 N80 P900 P910i (5000) BB9780&apod. ... nová éra ...MM
M@ngo
Junior

Odeslat příspěvekod kiki0 3. 4. 2005 15:19

Chcem sa spýtat ci k nokii 6230i funguje datový kábel typ DKU-2? Ten typ fungoval k Nokii 6230,tak dufam ze aj k nokii 6230i bude fungovat.
Nokia E7 Silver with Symbian Belle
Future : Nokia N9 Black 16GB
kiki0
Junior

Odeslat příspěvekod aquila 3. 4. 2005 16:01

Marek L. píše:
Jak je to s mazáním doručenek? Dají se smáznout najednou?d/quote]
Smažou se automaticky při mazání všech doručených zpráv. Samostatně se najednou smazat nedají.t/quote]

idu zmazat aj len vsetky dorucenky samostatne. treba tuknut na nejaku dorucenku, potom moznosti, a tam je zmazat jednu alebo vsetky dorucenky.

2 lupo: prehravanie mp3 ressp posuvanie funguje v music playeri (v galerii ale nie)

java je teraz podla recenzie na 512kB, teda vyrazny posun a ani pamat by nemala byt obmedzovana
aquila
Junior

Odeslat příspěvekod Nokia-Maniak 3. 4. 2005 22:20

Vážený pane Lutonský . Jsem pravidelným návštěvníkem Mobilmánie, ale pokud dáte na 1 místo telefon který nemá operační systém, display menší než krabička zápalek a ještě se ani neprodává tak to hodnocení je asi tak objektivní jako demokratické vítězství komunistů ve volbách v sedmdesátých letech. Zvoleni jednohlasně!!! Velikost telefonu není tak velký procentuelní handicap a kdyby třeba 20% hodnocení ze sta procent bylo na registrovaných uživatelích Mobilmánie asi by to bylo demokratičtější. Osobně si kupuji každou novinku od Nokie ale po dnešku Váš žebříček neuznávám.Hrozně rád uvidím lepší systém hodnocení.Po dnešku mne studování stránek přestalo bavit. Pokud chcete můžete mi napsat na Mr.Corrado@seznam.cz. Děkuji...s pozdravem Nokia-Maniak[/b]
Nokia-Maniak
Junior

Odeslat příspěvekod Gloe 3. 4. 2005 22:34

Ano je to nejlepsi "MOBIL" na trhu, samozrejme se smartphonama se nemuze srovnavat.
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 3. 4. 2005 22:47

Pane Nokia-Maniaku, my hodnotíme mobilní telefony, nikoli univerzální zařízení, ve kterých by se chytrým telefonům přičetly body. A z pohledu mobilních telefonů zkrátka nenajdete v Nokii 6230i mnoho funkcí, které by chyběly. A když najdete, vyvažuje to dalšími, které zase nenajdete v jiných telefonech.

Váhy jednotlivých kategorií a funkcí pro hodnocení nevolil nikdo jiný než čtenáři MobilManie. Pokud byste se loni na podzim zúčastnil několika anket, které jsme za tímto účelem uspořádali, byl byste mezi nimi.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Nokia-Maniak 3. 4. 2005 23:18

Pak pane Lutonský tedy nemohou být smartphony mezi normálními mobily a měly by se hodnotit zvlášť.Neboť umístění N6230, 6230i a třeba SX1 versus N6630 a N3230 je přinejmenším podivné. Neboť 1,23 Mpix foťák u 6230i (s displejem velikosti digitálek), není klad ale zápor...kde jako uživatel uvidím tu kvalitní fotku???V telefonu ne..a hodnotíme telefony...Uvedených Vašich anket jsem se zúčastnil...Myslel jsem to tak že 80% bodů by telefony nasbíraly od Vás ...odborné hodnocení, nezpochybnitelné porovnání tech. parametrů a třeba 15 až 20% by dostávaly od registrovaných uživatelů Mobilmánie kteří s dnými modely mají osobní zkušenost..ale to je jen postřeh pro co největší objektivitu spravedlivého hodnocení mobilů..Mmj. 6230 jsem měl 3 dny a šla do světa..na 6630 s oblibou sleduji filmy a poslouchám televizi i rádio...S pozdravem Nokia-maniak.
Nokia-Maniak
Junior

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 3. 4. 2005 23:23

To víte, že tam mohou být. Hodnotíme je zde jako mobilní telefony, ne jako navigační systémy nebo zařízení pro sledování filmů. Tyto funkce se v hodnocení sice také odrazí, nemají ale takový vliv, aby mohly výrazněji zasáhnout do konečného výsledku.

Čtenáři rozhodovali o vahách, nikoli o telefonech. Určovali, jak jsou pro ně důležité jednotlivé funkce, a podle toho se nyní počítá hodnocení. Jak je vidět, možnost přehrávat video u mobilního telefonu tak důležitá nebyla...
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Gloe 3. 4. 2005 23:28

K tem smartphonum: Pane Lutonsky, neplanujete nekdy na MM ci v Mobilitach srovnani Smartphonu? Pokud me pamet nesaly, tak nic takeveho jeste nebylo.
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod stacho 4. 4. 2005 07:42

Vážený pane Lutonský,

chci se jen zeptat na kvalitu mp3 playeru-je opravdu tak špatná jak píšete (ploché podání, chybí bas. základ)??Zatím mám flash player Iriver, ale chci mít vše v 1 (jízda na kole do práce, jogging)-takže bych chtěl mít player v telefonu kvůli šetření prostoru v kapsách, kabely atd. Ale musí být přiměřeně kvalitní, stačí aspoň pro non-audiofila? Případně, zda se tyto nedostatky dají aspoň odstranit softwarem?
Díky za odpověď
stacho
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Najkl 4. 4. 2005 09:09

Žebříček sestavili všichni uživatelé kteří měli zájem, a proto se nesmíš divit, že Tobě nevyhovuje, jsou i lidé, kterým je OS na nic a proto ho nepotřebují a asi jich byl hodne... Jinak taky upřednostňuji OS, ale co, podle MM je prostě Nokia 6230i nejlepší a tak je, pokuď Ti žebříček nevyhovuje udělej si vlastní a nebo ho respektuj a nebo ho prostě neřeš :wink: jinak souhlasím s panem Lutonským 8)
Najkl
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 4. 4. 2005 09:18

Aby jinak bylo jasno, já bez telefonu s OS už neudělám ani krok. Kdyby tedy bylo jen na mých osobních preferencích, nahoře budou vedle sebe Nokia 6630, Sony Ericsson P910, ET Smartphone II a Motorola MPx220.

Hodnocení ale nevyjadřuje to, co si myslím já nebo kolegové z redakce. Kritéria stanovili čtenáři a my je respektujeme.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 4. 4. 2005 09:20

Kvalita MP3 přehrávače je závislá hlavně na použitých sluchátkách. Ta, které se standardně dodávají k telefonu, jsou dost hrozná. Zkusím od Nokie půjčit redukci z Pop-portu na běžný jack a potom porovnáme MP3 přehrávače s pořádnými sluchátky. A uvidíme.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Předchozí stránkaDalší stránka