Nokia N70 a 2GB pam. karta Kingston: v čem je problém?

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod coyd 16. 7. 2007 13:46

Dnes jsem koupil RS-MMC Kingston 2GB Dual Voltage ale po vložení do mojí N70 mi to pořád píše že není vložena žádná karta. Nevíte v čem by mohl být problém ? Původní 1GB karta jde bez problémů
Díky

//Radek E.: upraven název vlákna.
HUAWEI P10 (Graphite Black)
coyd
Junior

Odeslat příspěvekod vratu 16. 7. 2007 13:56

Našel jsem podobný problém :( ale řešení tam nebylo

Ahoj lidi potreboval bych poradit koupil jsem si pametovou kartu KINGSTON Reduced Size MMCmobile MultiMedia Card 2GB Dual Voltage a nefunguje mi v N70 kdyz se chci dozvedet kolik je na karte mista telefon mi napise ze zadna karta neni vlozena, uz jsem ji zkousel formatovat v PC
KEEP SMILING !!! :mrgreen:
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod redmond 16. 7. 2007 14:03

Kingston ma na pamatovky nejaky fixer, mozno to pomoze aplikovat.
my name is mond, Redmond.
redmond
Pokročilý

Odeslat příspěvekod EviL2k 16. 7. 2007 17:56

urcite pomuze reklamace,taky jsem to tak udelal, mel jsem tu samou kartu (a taky N70), a v PC sla, v nokii ne, tak jsem jim to ukazal, oni mi vratili penize a koupil jsem ji jinde.. pokud je tohle reseni mozny, je to asi nejlepsi..
Nokia N70 + 2GB RS MMC Dual-Voltage + Nokia AD-41/HS-20 Music Headset
EviL2k
Junior

Odeslat příspěvekod coyd 17. 7. 2007 12:30

Asi to zkusim taky reklamovat pokud mi to uznaji, ale je to kupovane v serioznim obchode tak by nemel byt problem. Jeste to zkusim projet pres ctecku a znovu naformatovat. Ale moc tomu neverim. S ostatnima znackama pametovek pry neni problem. Tys kupoval znova Kingston ?
coyd
Junior

Odeslat příspěvekod EviL2k 18. 7. 2007 10:36

jj, mam Kingston 2GB RS MMC Dual Voltage, zajimavy ze sem koupil na pohled uplne stejnej typ, akorat ve dvou ruznejch obchodech, a jedna sla.. (bohuzel az ta druha..). a jinac format v PC nepomuze - zkousel sem taky.. jinak az natrefis na 'funkcni' verzi Kingston 2GB, nejsou s ni zadny potize, ani nijak nezpomaluje telefon jak nekdo kdesi tvrdil..
EviL2k
Junior

Odeslat příspěvekod dolnajs 19. 7. 2007 19:04

Setkal sem se s tímto problémem u více lidí. Chce to tu kartu zkusit přímo v obchodě nebo doufat ve štěstí. Zažil jsem i případ, kdy v telefonu fungovala až 3 karta a přitom v jakémkoliv jiném zařízení nebyl problém. Je to zvláštní, ale některé Kingstony 2GB v N70 to bohužel dělají. Řekl bych, že problém bude spíše v telefonu (možná firmware).

Jinak takovou kartu, kterou telefon nevidí nijak "neopravíte". Chce to opravdu vyměnit. Zkoušeli jsme s kolegou různé kraviny jako formát v PC, MMCdoctor (nebo jak se to jmenuje), formát v jiném telefonu, fotoaparátu atd. a nic. :(
dolnajs
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Muchapuk 19. 7. 2007 22:53

jednoznacne skus upgrade telefonu mozno vnom este nemas fixnutu podporu 2GB kariet flesnut sa da klasicky cez NSU , ak ani vtedy nepojde tak je problem v nekompatibilite KARTY a telefonu mozno natrafis na spravnu verziu karty sak mas 7dnove vratenie tak naco cakat ale vyskusaj najprv zmenit ten firmware v telefone kvoli podpore . . .
Muchapuk
Junior

Odeslat příspěvekod coyd 19. 7. 2007 23:42

Mam posledni mozny firmware ;) kartu uz jsem vratil - dali mi penize a pujdu skusit stesti jinam... Zitra se mi uz snad zadari
coyd
Junior

Odeslat příspěvekod coyd 23. 7. 2007 18:02

Tak se konecne zadarilo a mam ve svojem mazlikovi 2GB Kingston :D Jak zde pisou jini koupil jsem jinde karta vypada uplne stejne, takze to chce zkouset, ale na to prodejci moc ochotni nejsou, ze pry to maji v zalisovanych obalech a kdesi cosi. Nakonec mi pomohla prodejna PC komponentu COMFOR v Ostrave ve Futuru takze diky ! Ti byli ochotni nechali mne kartu vyzkouset a jela hned ta prvni takze parada. :lol:
coyd
Junior

Odeslat příspěvekod EviL2k 23. 7. 2007 23:15

jj, tak hlavne ze to dobre dopadlo ;)
ja jsem si taky kartu podruhy uz radsi hned vyzkousel, v mobilkach v Brne me to nechali vyzkouset bez jakychkoliv namitek :)
EviL2k
Junior