Reklamace Nokia 6230i a věk reklamujícího

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Mademan 8. 8. 2007 06:49

Mozem ist dat reklamovat telefon do T-mobilu ked mam len 15 rokov a na tom zarucnom liste je len datum kupy podpis a peciatka ? A pritom som ho nekupoval ja.
Jedna sa o Nokiu 6230i, ktora sa dost casto pri stisnuti lubovolneho tlacidla restartuje pri prehravani hudby. Je to dovod na reklamaciu ?

Dakujem

//Radek E.: upraven název vlákna.
Mademan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Glimmer Man 8. 8. 2007 09:48

Je to důvod k reklamaci!!! S tím papírem a razítkem by neměl byt žádný problém. Třeba tví rodiče ti koupily mobil za vysvědčení a teď to nefunguje atd. Prostě se dá říct že ti to koupil tatínek a že momentálně není v ČR...

:nenapadne :nenapadne :nenapadne
Glimmer Man
Junior

Odeslat příspěvekod globalplayer 8. 8. 2007 10:00

nemal by s tym byt problem,ale ja osobne doporucujem priamo navstevu servisu je ot rychlejsie minimalne o par dni (to co popisujes vyzera byt SW zavada a tu su schopny spravit aj na pockanie ak sa im chce :) )
pisem svoje nazory,to znamena ze su ine ako vase
globalplayer
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 8. 8. 2007 10:53

v servise je všem naprosto putna, jestli je ten telefon tvůj nebo ne ;)
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
NokiaManiak

Odeslat příspěvekod Mademan 8. 8. 2007 11:25

dik za rady. ako myslite v servise ? v nokii-predajni ? alebo v nejakych obchodoch kde sa predavaju mobily ?

a oprava bude vlastne taka ze mi nahraju najnovsi FW/SW ?
Mademan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 8. 8. 2007 11:29

ne, do autorizovaného servisu, já bych ti asi doporučil MobilASK, seznam je na webu Nokie.

Asi ano ;)
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
NokiaManiak

Odeslat příspěvekod Mademan 8. 8. 2007 11:44

a urobia mi to zadarmo ?
asi sa nemusim pytat ze mam priniest zaruku :D
Mademan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod redmond 8. 8. 2007 12:47

Zober si zarucny list a navstiv servis. Ostatne ti povedia v servise ked budu vediet ci je to zarucna alebo mimozarucna oprava.
my name is mond, Redmond.
redmond
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Head 8. 8. 2007 13:37

Důležitý není věk, vzhled, vzdělání, nebo třeba IQ toho kdo jde telefon reklamovat, ale razítko a datum na záručním listu. Pkud máš platný záručák, tak Ti nemůžou nic říct. A k tomu jestli to bude zadarmo, tak to poznáš jestli ti to uznají jako reklamaci, pokud ano tak nic platit nebudeš.
Yesterday is history, tomorrow a mystery, today is a gift, thats why it's called the present
Head
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Syfon 8. 8. 2007 19:20

Teraz je uz ale iny reklamacny poriadok, aspon na slovensku. Najdolezitejsie pre teba je, ze telefon moze ist reklamovat len ta osoba co telefon kupovala. Mna tato zmena riadne servíruje, ale co uz.
Chuck Norris si vie kolenom poškrabať kríže keď ho svrbia
Syfon
Junior

Odeslat příspěvekod Mademan 9. 8. 2007 08:35

Ale na tej zaruke nie je ziadne meno ani nic. tak to moze ist reklamovat hocikto
Mademan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod globalplayer 9. 8. 2007 08:42

Syfon píše:Teraz je uz ale iny reklamacny poriadok, aspon na slovensku. Najdolezitejsie pre teba je, ze telefon moze ist reklamovat len ta osoba co telefon kupovala. Mna tato zmena riadne servíruje, ale co uz../quote]

tyka sa to len telefon zakupenych od Orange.tmo telefony beru servisy zatial bez problemov
pisem svoje nazory,to znamena ze su ine ako vase
globalplayer
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Syfon 9. 8. 2007 10:14

Aha, tak to je potom v pohode
Chuck Norris si vie kolenom poškrabať kríže keď ho svrbia
Syfon
Junior

Odeslat příspěvekod Mademan 9. 8. 2007 16:32

No uz som ho dal do opravy, vsetko prebehlo normalne. Len ma mrzi ze na mobil si pockam 2 tyzdne...
a som sa cudoval ze mi tam pisala ze mam osuchane kryty atd
Mademan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Radek E. 11. 8. 2007 08:41

Mademan píše:...Jedna sa o Nokiu 6230i, ktora sa dost casto pri stisnuti lubovolneho tlacidla restartuje pri prehravani hudby...

Jen pro zajímavost, toto byl problém prvních sw verzí telefonu - ve verzi 3.70 byl již vyřešen. Více tento můj příspěvek - bod 2.
"De Funès"
Radek E.
VIP uživatel

Další stránka