je těžší,ale překousnu to, co to je 125gramů ? Oproti jiným founům dost, ale co se týká zátěže, tak nic. Já bych nechtěl mobil, který bych ani v kapse necítil,ani nemohl potěžkat, malá váha je podle mě nepraktická. Ale těch 125g je víc, ideální by bylo 100g.
no je tam rozdíl 85g, což je trošku víc, ale můžu říct, že by mě to zas nevadilo, v porovnání, že má klávesnici , atd atd ... , každý má něco pro a proti.
kokněte sem , to je prostě nádhera, čím víc se mi ten mobil líbí a ty fotky jsou hooooooooooooooooooodně dobrý
No mě se libí klasická 6500 ale oproti mé 6300 toho nemá o moc víc a chybí jí jedna vec na kterou sem si u 6300 strasne zvyknul a to postrani diody informující o zmeškané události jinak je 6500 klasická moc pěkná mít i tyhle diody jdu do ní hned
Já myslím , že dobrý akorát mě mrzí vrzavé zvuky - snad to nebude tak zlý, a rozměry displeje se mi nezdají - měl by být daleko větší oproti N6280 a ne jen o 1mm větší
Mě se teda docela i líbí... Že jde karta vyměnit za chodu je jen výhodou... konstrukce se uvidí po vícedenim( třeba i týdením) používání. Nevím, jak dlouho ten mobil používají redaktoři MM, ale pár měsíců to asi nebude.
Nebojím se toho, že by se zhoršovala, mám N6280 18 měsíců a je naprosto stejná jako při koupi.
Spíš budou možná další founy s lepší konstrukcí, možná je to tím, že to jen jeden z prvních kousků.
Papi: Co si pamatuju dobu, kdy se 6280 oprvé dostávala k nám na trh, tak bylo hodně kusů, kterým se hýbala konstrukce. Ale od té doby se na trh dostalo mnoho dalších vysouvacíh telefonů, u kterých je už konstrukce ok.