Vadné baterie Nokia BL-5C: Máte? Zkušenosti s výměnou...

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod jrobert 7. 9. 2007 13:02

Martinez píše:Tak já furt čekám - vzhledem k tomu, že jsem ten dotazník vyplnil, když to ještě nebylo přeložený do češtiny doufám, že se to někde neztratilo :oops: ... /quote]

ja taky v english vyplnil a došlo
Nokia 6230
jrobert
Junior

Odeslat příspěvekod jannnn 10. 9. 2007 20:59

Dneska jsem ji objednal, tak uvidíme kdy dorazí :)
jannnn
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod p@p@ t. 11. 9. 2007 14:43

Dneska mi jeden kolega v práci hlásil, že byl od čtvrtka pryč, a když v neděli přijel z výletu, tak v panelákové schránce byla napěchovaná (ale stále z půlky venku) veliká obálka od DHL s baterií (BL-5C) :? Nebyl z toho dvakrát nadšen, ale je rád, že mu jí nikdo z té schránky neukradl :oboze
Ptal jsem se, jestli mu někdo volal ohledně dodání. Tvrdil, že vůbec nikdo :hm
p@p@ t.
Junior

Odeslat příspěvekod PeTr7650 11. 9. 2007 15:47

mam ji uz od minuleho tydne vymenenou. V ty obalce je zaroven mala ofrankovana obalka, kam date starou baterii a hodíte to na poštu.
Слава Україні!
PeTr7650
Junior

Odeslat příspěvekod stano.mania 11. 9. 2007 15:50

Mne ešte nedošla, ohlásil som to 15.8., ale je to asi tým, že Slovensko je východnejšie, je niekto kto ju už dostal v SR? :hm
stano.mania
Junior

Odeslat příspěvekod Zelych 11. 9. 2007 17:18

Dnes jsem posilal 2 obalky s 2 baterkama zpátky do Nokie.
Přiznejte se, kolik z vás to podstivě udělalo a kolik z vas si baterku nechali doma? Tak jak jsem to chtel udelat i ja. :oops: :nenapadne

---------------------

p@p@ t. píše:Dneska mi jeden kolega v práci hlásil, že byl od čtvrtka pryč, a když v neděli přijel z výletu, tak v panelákové schránce byla napěchovaná (ale stále z půlky venku) veliká obálka od DHL s baterií (BL-5C) :? Nebyl z toho dvakrát nadšen, ale je rád, že mu jí nikdo z té schránky neukradl :oboze
Ptal jsem se, jestli mu někdo volal ohledně dodání. Tvrdil, že vůbec nikdo :hmm/quote]

Mě pán s DHL volal protože nemoh najít místo, kde bydlím. (číslo bylo uvedeno na obálkách)
Jinak to je jedno ze to měl kolega nacpané ve schrance, uvnitř je menší igelitový sáček s dopisem a baterkou

//Radek E.: příspěvky sloučeny.
Zelych
Pokročilý

Odeslat příspěvekod p@p@ t. 11. 9. 2007 18:15

Ono by možná bylo jedno, že zásilku kurýr dal do schránky. Ale není jedno, že ta schránka je na společné panelákové chodbě a z poloviny stejně kouká ven. Navrch pokud ve stejném vchodě bydlí i nejméně jedna partaj (možná dvě) výrazně nepřizpůsobivých spoluobčanů jedné nejmenované naplavené národnosti, kteří neustále do světa vykřikují, že jsou tu rasově diskriminovaní :pozor2
p@p@ t.
Junior

Odeslat příspěvekod Pufo Callo 11. 9. 2007 18:34

p@p@ t. píše:Ono by možná bylo jedno, že zásilku kurýr dal do schránky. Ale není jedno, že ta schránka je na společné panelákové chodbě a z poloviny stejně kouká ven. n/quote]

To nie je normalne. DHL mozno aj sfalsovalo tvoj podpis, pokial viem, zasielka je povazovana za dorucenu az po podpisani dokladu o prevzati. Preto ak to dali do schranky, urcite sa mozes stahozovat, nie je to normalne jednanie a ked si zaplatim tovar dopredu a ma hodnotu napr 50000SK a DHL mi ho napcha do schranky tak ma to moc nepotesi :hm
Pufo Callo
Junior

Odeslat příspěvekod Anonymni 11. 9. 2007 19:00

mam ji v 6230i a taky podle kodu neni spatna...
Anonymni

Odeslat příspěvekod Jouda.II 12. 9. 2007 10:50

Na této konkrétní obálce je dovětek, že podpis není potřeba. Jinak by se z toho kurýři od DHL asi opupínkovali a polovina zásilek by byla nedoručena a vrátila se odesílateli.
Ford Focus 1.8 TDCi
Jouda.II
Junior

Odeslat příspěvekod R@ptor {NM} 18. 9. 2007 01:08

Tak mě baterku přivezli k otcovi do práce :D Nikdo nebyl doma a tak se kurýr informoval (by mě zajímalo odkud) a normálně mu to přifičel dát do práce i když byla baterka psaná na mě a měl na mě telefonní číslo. Omlouvá jej pouze to, že s tátou máme stejný křestní jména. :D Na tak malou baterku opravdu zbytečně velká obálka...

to Zelych:
Lze jen polemizovat o kontrolovanosti navrácených baterií. Ovšem kdyby si chtěli ověřit, že jsi ji neposlal právě ty zpět, myslíš, že sériové číslo baterky vyplněné Tebou do formuláře o výměně spolu s adresou atd. by jim nepomohlo? :wink:
Nokia N73 Music Edition =) Stará, ale krásná =)
R@ptor {NM}
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Vít Kučera 18. 9. 2007 08:53

Mně baterka přišla za čtrnáct dní
Vít Kučera
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod p@p@ t. 19. 9. 2007 07:17

Tak to v tom maj "výbornej systém". Já už na ní čekám přes měsíc a už vím o více lidech, kteří vyplňovali formulář týden a víc po mně a baterky mají už doma :hm Das ist Bordell und Schlendrian :!:
p@p@ t.
Junior

Odeslat příspěvekod lojza_ 19. 9. 2007 07:23

Tak tak, jsem taky jeden z těch, kteří vyplnili a odeslali formulář jako jedni z prvních hned ten den, kdy se na netu objevil a dosud mi nic nepřišlo :? A když tu tak čtu příspěvky od lidí, kterým nová baterie přišla po 14dnech, tak přemýšlím, jaký systém (jestli vůbec nějaký) v tom Nokia vlastně má ...
No stress, keep smiling.
lojza_
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod stano.mania 19. 9. 2007 07:25

Ani mne ešte nič neprišlo, a už je mesiac po registrovaní batérie na výmenu, na linke Nokia.sk mi povedali, že treba čakať :roll: :shock:
stano.mania
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka