Vadné baterie Nokia BL-5C: Máte? Zkušenosti s výměnou...

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod nefir 30. 1. 2008 22:08

Tak se musím také podělit :)
Formulář (anglický) jsem vyplnil 21.1.2008 a dnes ráno mi baterii přivezl kurýr z DHL.
Takže jsem čekal celých 7 pracovních dnú. To není až taková hrůza.

BTW k těm dlouhým čekacím dobám některých lidí - jestli to třeba nebude tím, že ti kterým baterka dorazila hodně brzo jsou členy klubu Nokia (se stejnou doručovací adresou).

Možná je to další benefit pro členy klubu. Obdobně by to mělo fungovat i při reklamacích.
Na klubových stránkách Nokia píše "Výhody - pouze pro členy: Zvláštní výhody a speciální péče".
nefir
Junior

Odeslat příspěvekod p@p@ t. 1. 2. 2008 19:18

Ten nokia klub je dobrej hlod :lol: Jeho členem jsem cca už od dob legendární 5110 (přes 6210, 6310i) , ale nevšimnul jsem si, že by to mělo nějakej "vpliv na kvalitu výrobka"(v daném případě na rychlost doručení :arrow: víc jak dva měsíce).
p@p@ t.
Junior

Odeslat příspěvekod lojza_ 4. 2. 2008 09:24

Taky tak. Členem NOKIA klubu jsem se stal okamžitě v den koupě mobilu, ale že by mi nějak extra rychle doručili novou baterii se říct nedá. Spíš naopak, formulář jsem musel vyplňovat 2x a trvalo to přes 2měsíce ;)
No stress, keep smiling.
lojza_
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zaxmax 6. 3. 2008 01:24

Hm taky už čekám 2 měsíce. Teď mi Nokia po urgencích odepsala, že můj problém postoupili dále, a až něco zjistí, tak se ozvou... :/

EDIT: Tak prý vyplnit znova formulář :D .... ja se pos...ru :D
zaxmax
Junior

Předchozí stránka