Vadné baterie Nokia BL-5C: Máte? Zkušenosti s výměnou...

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Slávek 17. 8. 2007 13:17

Kurýrní služba funguje po celé republice a starou chtějí proto, že je u nás porád dost vychcánků. Porád se hledají problémy, kde nejsou.
Slávek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod |Mio| 18. 8. 2007 13:23

Uz ji nekomu z Vas vymenili?

Ja jen ze tu resime jak to provedo, ale me jeste nedali ani vedet kdy a jestli vubec :-))))
"Nemam rad CENZURU = nemam rad De Funese"
Motto: "Heh pry pravidla fora, ale nikdo mi nezdeli ktere jsem porusil. Kam ten svet speje"
|Mio|
Junior

Odeslat příspěvekod Martin-N66 18. 8. 2007 17:22

Jak tak sleduji,udelal jsem dobre ze jsem si nakonec N 3109 neporidil...."ceckovou" baterii ma bohuzel take.

EDIT:
Jen dodam ze se pise "tyka se to baterii vyrobenych mezi Listopadem 2005 a prosincem 2006"
Nevim z ktere serie pochazi baterie v 3109/3110

Co me ale udivilo,baterie pro nokii vyrabi vic firem a tyhle vadne pochazi od Matsushita Electric Industrial Co. Ltd.....no i velky gigant se nekdy "sekne",pry mimoradna chyba pri vyrobe.

Vsechno to zacalo zpravou o jakemsi madarovi,jemuz baterie "rachla" v Nokii E60-ce.
Motorola RAZR2 V8
Martin-N66
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Martin-N66 19. 8. 2007 01:37

Glimmer Man píše:[color=green]ta moje z 6680 není vadná ale přesto se taky zahříva
Motorola RAZR2 V8
Martin-N66
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Martinez 20. 8. 2007 15:58

Breaker píše:Neviem, cez ktorú kuriérnu službu to bude prebiehať, ale vo väčšine prípadov (z internetu som objednával 4x a vždy to tak bolo) Vám kuriér včas pred doručením zavolá a dohodne sa s Vami na čase a mieste doručenia.m/quote]

Jo, tak tohle třeba u PPL probíhá trošku jinak - měl mi domu přijít notebook k recenzi - večer mi volá paní z PPL, že mě nezastihli a kdy prej můžou přijet - tak jsem jim pověděl, že bych mohl bejt doma zejtra odpoledne (vynechal jsem kvůli tomu dvě přednášky a z jedný vypadl dřív), doma jsem byl asi v 13:00, kurýr se neobjevil (špatná komunikace?) - teď to funguje tak, že to radši vozí mámě do práce a já si to tam pak vyzvednu... Doufám, že to v tomhle případě bude udělaný trošku líp...
In the beginning there was nothing. And the Lord said 'Let There Be Light!' And still there was nothing, but at least now you could see it.
Martinez
Junior

Odeslat příspěvekod TomKQT 22. 8. 2007 08:38

Martinez: Mi taky mělo něco přijít z PPL a v den doručení (podle emailu) jsem byl údajně nezastižen, přitom jsem byl celý den doma a netrpělivě čekal... Holt lenoši jsou všude....

Zpátky k tématu - proč řešíte vyřizování přímo s Nokií? U vás tu výměnu nenabízejí v prodejnách operátorů? :shock:
TomKQT
Junior

Odeslat příspěvekod jrobert 22. 8. 2007 10:35

protože nikde není zmínka o tom že na prodejnách, ale že to doveze zásilková služba... čti na netu...ok?
Nokia 6230
jrobert
Junior

Odeslat příspěvekod TomKQT 22. 8. 2007 12:14

Jakto že nikde? Já to zmiňuji :lol:
U nás tu výměnu nabízí na prodejně například T-Mobile (jinde jsem nebyl, tady jsem to viděl když jsem kupoval nový mobil).
Akorát nevím jestli to není třeba jen na telefony koupené u nich a ještě v záruce, hlouběji jsem to nestudoval.

//matho83: odstranena citacia, na odpoved na posledny prispevok pouzivajte Obrázek
TomKQT
Junior

Odeslat příspěvekod jrobert 22. 8. 2007 12:35

zkus zjistit víc, oficiálně se mluví jen o zásilkové službě...
Nokia 6230
jrobert
Junior

Odeslat příspěvekod lojza_ 22. 8. 2007 13:40

Právě. Aby to nebyla samostatná akce T-Mobile bez vazby na Nokii, která ti potom doveze druhou novou baterii, za kterou už nebudeš moct vyměnit tu starou s kdovíjakými následky :? Zkrátka oficiální vyjádření firmy Nokia je takové, jaké je a pokud jsou i jiné možnosti, měla by o tom být někde zmínka.
No stress, keep smiling.
lojza_
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jrobert 22. 8. 2007 14:24

přesně tak, zatím čekám.. pak dám vědět

//matho83: odstranena citacia, na odpoved na posledny prispevok pouzivajte Obrázek
Nokia 6230
jrobert
Junior

Odeslat příspěvekod TomKQT 22. 8. 2007 17:14

lojza_ píše:Aby to nebyla samostatná akce T-Mobile bez vazby na Nokii, která ti potom doveze druhou novou baterii, za kterou už nebudeš moct vyměnit tu starou s kdovíjakými následky :? s/quote]

No tak snad nebudeš využívat obě ty možnosti, ne? :roll:
TomKQT
Junior

Odeslat příspěvekod mirakrizek 22. 8. 2007 20:15

syn po mně dostal n-3120 s BL-5C,po celou dobu byla v normě.tj nezahřívala se více než třeba SIE MC-60 nebo CF-62,či MOTO MPX200 nebo n-3410;3510i;5200 a 6070.tudíž nehodlám nic zjištovat.
mirakrizek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hobitt 22. 8. 2007 20:59

Zdravím,

Možná to bude trochu OT, ale zdá se mi, že baterie BL-4C v mé Nokii 6300 se taky zahřívá neúměrně moc (zvláště při trochu delších hovorech (cca. 2 min.). Nevíte, jestli něco podobného jako u BL-5C se neděje i u čtyřek?

BTW. zjistil jsem, že baterka u N70 je špatná... po dovolené vyzkouším ty kurýry...uvidíme
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Filip Novák 22. 8. 2007 21:13

U nás v rodině máme BL-5C u LD-3W a Nokie N70. U N70 jsem si už dříve všiml, že je s ní něco v nepořádku, avšak baterie u LD-3W šlapala vcelku v pohodě a ani bych neřekl, že by byla "nějaká špatná". Obě půjdou na výměnu.
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ J. R. R. Tolkien | Moderátor diskuzního fóra MobilMania.cz | Změna přezdívky z „filiptoje” | Nokia N85 + 8GB |
Filip Novák
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka