Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
nemezis1 píše:vraj bateria je ok, ale nepíšu to každému, aby s tým nemali problémy???
redmond píše:.............
3, vytiect a hned nie je sposobila na pouzitie a pritom moze pokazit mobil
............
Zelych píše:Tak dnes mi baterky dorazili!![]()
Volal mi člověk z DHL, kdeže mě najde. Měl jsem 2 vadné baterky a každá mi přišla zvlášť zabalená ve velký obálce DHL. "Objednával" jsem je někdy zhruba před 14ti dny (plus mínus 3 dny - spíš teda +)
Ten člověk, co mi je předával říkal, že jich toho tam má hrozně moc, tak si myslím, že dneska byla asi doručená zásilka pro ČR.
Mimochodem odesílaná byla asi z místa Woluwelaan 151 (nebo to bude spíš ulice) asi v Belgii.
eb]EDIT:[/b] Teď jsem velkou obálku rozdělal a v ní byl pytlíček se zabalenou baterkou aještě dopis, kde mi děkují, že sleduju instrukce o produktu.
Pak se tam ještě píše, že mam starou (vadnou) baterii zabalit do původní folie a vložit do připravené (předtištěné) obálky a poslat jim ji zpátky, aby ji mohli správně zlikvidovat. Prej to je předplacený pro poslání poštou.
Ale moc se mi nechce to posílat, těšil jsem se, že budu mít 2 záložní baterky pro případ nouze, že mi dojde baterka a já nebudu mít u sebe nabíječku. (jednu třeba v práci a druhou v autě)
_b]EDIT2:[/b] Nové baterie mají trošku jiný polep na zadní straně. Na staré je jen BL-5C 3,7V na nové je na víc ještě uvedená kapacita - 1020mAh. Navíc tam dole vedle popelnice je ještě jakési logo skládající se z písmen PCT s textem ME 83.
Po prozkoumání obou obálek ve ketrých bych měl baterie poslat k likvidaci jsem zjistil, že nemůžou nijak zjistit, že jsem je neposlal právě já!(tak že bych přeci jen měl 2 záložní baterie?
)i/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků