Nokia 5310 XpressMusic - diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Laucius 11. 4. 2008 16:47

Ahoj...mam dotaz....Mam 5310 od VF s firmwm 3.63....ale mam problmem s tim, ze se mi porad automaticky stahuje hlasitost na pulku..nechapu to cim to je. Nasteveny to mam v profilu na max. vsechno ok...kdyz to manulane vytahnu bocnim tlaciktem..tak to chvilku je..pak to treba z ahodku zkontroluju a je to zase stazeny na pulce... nebo..nastavim na max...prijde smska..zahraje a hlasitost se zase stahne na pulku..nevite nekdo co s tim?....jako nepovazuju se za nejaky Bcko..ale tohle fakt nejak nepobiram. diky za rady
Laucius
Junior

Odeslat příspěvekod muchacho 11. 4. 2008 21:28

No, tak s tím jsem se taky setkal, když jsem svůj nebrandovaný kousek, vonící novotou donesl domů, tak jsem tam po vložení SIM VDF v nastavení datových přenosů objevil VDFLive, které jsem si určitě nenechával poslat... Na IL VDF se mě snažili namluvit, že jsem si ta nastavení přenesl v SIM (čemuž ani za mák nevěřím)... No, nastavení VDFLive jsem smazal a nechal si poslat jen GPRS Web a MMS, což mě ke štěstí úplně stačí...
Audirvana->RME ADI-2 DAC->Neumann 2*KH150+1*KH750/NDH30 BE
Audirvana->TOPPING E30->iLoud Micro Monitor Pro
UAPP->TOPPING D10s->EUFONIKA H5M->Senn HD660S2
UAPP->FiiO K11 R2R->xDuoo TA-26->Senn HD650
xDuoo TA-10R->Senn HD600
muchacho
Junior

Odeslat příspěvekod Laucius 12. 4. 2008 16:20

Tak sem to sledoval a je to jenom pri smskach. proste SMS ton je stazenej na pulku ale pritom v nastaveni hlasitost sms nejde nastavit..stekal jste se tim nekdo..schvalne kdo ma as si to i zkuste. Nastavte si manulane bocnim tlacitekm hlasitost na max. mejste i samo i v profilu nastavenou. Poslete s odnekad z webu SMSku. a uvidite ze se vam hlasitost stahne. Kdyby to nekdo zkusil i na novem 5.81 firmu jestli tam je ta chyba taky..bylo by to super. diky
Laucius
Junior

Odeslat příspěvekod flagblue 13. 4. 2008 00:06

Ahoj všem mobilním nadšencům:-)
moje holka bude mít svátek (Marcelka :love: ), svůj telefonek už má... zvítězila u ní právě 5310... ale chce si svého miláčka (který je až na druhém místě, doufám:-D) pěkně hlídat... zkrátka ji chci sehnat na neděli nějaký fajn obálek... našel jednu stránku která vypdá , celkem fajn, akorát si nejsem jistý, jestli funguje vše jak má atd - na netu moc nenakpuju. stranka je http://www.cellyshop.cz a tohle pouzdýrko jsem pro svou lásku vybral: http://www.cellyshop.cz/pouzdra/pouzdro ... rina-rosa/
Tak co říkate a jaké jsou vaše rady? předem moc děkuju, vsem krásnou neděli... Lukas
flagblue
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zipo7 13. 4. 2008 10:29

nazdar. chcem nahrat novy firmware, ale vzdy mi zlyha instalacia NSU a vypise hlasku:

Obrázek

:hm
neviete preco? mam odinstalovat ten NOKIA PC SUITE a skusit to opet?
dik

edit: v noci ma napadla spasonostna myslienka - vypnut firewall a Ad-watch ---> rano som to hned skusil - a uz bez problemov nainstalovalo NSU. Nevadilo tomu ani nainstalovane Nokia PC Suite. :-)
Naposledy upravil zipo7 dne 14. 4. 2008 06:31, celkově upraveno 5
zipo7
Junior

Odeslat příspěvekod Duffiii 13. 4. 2008 10:38

skus to
Na zabavu:PC(niekedy) PS3(Furt) PSP(neustale)
Auto:MHD
Mobili pred tym:Nokia:3310,6070,5310 XpressMusic

Mobil:Sony Ericsson W350i
Karta:512MB M2
Operator:T-Mobile SK
Duffiii
Junior

Odeslat příspěvekod truman5 13. 4. 2008 18:14

Nazdar, ja som nedavno kupil nokiu 5310 a bol tam stary FW 3,60 a zvykol sa mi resetovat pri pocuvani hudby. tak som vcera nahodil 5,81 a cital som ze by sa nemal resetovat, ale dnes sa mi to zasa stalo, neviete cim to moze byt ?
truman5
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Duffiii 13. 4. 2008 20:26

vies ze mne aj mne sa to stalo a ressetol sa mi aj pri aktivnom rezime

Duffiii
Junior

Odeslat příspěvekod truman5 13. 4. 2008 23:06

Co je este horsie, odkedy mam ten FW 5,81 je dost pomalsi, a za den sa mi 3x resetol, moze to byt tou zmenou FW alebo nejaka vyrobna chyba ? :D
truman5
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod muchacho 13. 4. 2008 23:08

Takže hlásím aktualizaci na v5.81, proběhla bez problémů, zrovna testuju přehrávač, hraje spolu s KOSS PortaPro luxusně, zatím bez restartů a praskání a první změny, které jsem zaregisroval jsou: jiná, menší velikost popisek kontextových kláves u přehrávače a nastavení ekvalizéru a jedna nemilá věc, při spuštěném foťáku je v náhledu na displeji pár bodů, jakoby vadných pixelů, různé barvy (1xčervená, 2xmodrá, 2xzelená), nejvíc je to zřetelné při focení tmavé scény, nebo úplném zakrytí objektivu. U předešlé verze jsem nic takového naregistroval. Po vyfocení snímku jsem na něm ale nic nenešel, takže se to patrně vyskytuje jen při náhledu... zaznamenal toto ještě někdo? Na druhou stranu foťák moc nepoužívám, tak mě to zas tak moc netrápí. Snad se to dořeší v další verzi FW spolu s rychlostí foťáku...
Audirvana->RME ADI-2 DAC->Neumann 2*KH150+1*KH750/NDH30 BE
Audirvana->TOPPING E30->iLoud Micro Monitor Pro
UAPP->TOPPING D10s->EUFONIKA H5M->Senn HD660S2
UAPP->FiiO K11 R2R->xDuoo TA-26->Senn HD650
xDuoo TA-10R->Senn HD600
muchacho
Junior

Odeslat příspěvekod Kudli3 14. 4. 2008 13:56

Myslite ze ma tento telefon smysl, kdyz mam iPod? Libi se mi hodne jeho desing, ale nak nevyuziju hudebni funkce, a tlacitka..
Kudli3
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Duffiii 14. 4. 2008 15:36

ja newem aj ja mam ipod dokonca 80gb ale viac vyuzivam mobil lebo ma to vsetko v nom je to len na tebe ja som si ho zobral kuoly tomu jak vypada

Duffiii
Junior

Odeslat příspěvekod Kudli3 14. 4. 2008 16:04

No to se mi prave taky libi jak vypada.. :hmm ale nevim, jestli to neni zbytecny, protoze raci budu vyuzivat ipod nez mobil je to vetsi styl :D
Kudli3
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zipo7 14. 4. 2008 16:52

otazka odveci - ale da sa 80gb hudby realne napocuvat na prenosnom prehravaci? :-)
zipo7
Junior

Odeslat příspěvekod Kudli3 14. 4. 2008 17:47

Jestli se da vsechna poslechnout? Ja myslim ze zadnej problem 8-P zalezi jak moc mas rad hudbu, jak casto poslouchas, kde vsude poslouchas atd. Ja osobne si koupim novy nano 8Gb a to mi celkem staci.. mel sem 30gb mel sem to sice plny asi jen parkrat, ale vetsinou tm bylo naky video atd. Ted tech 8gb vyuziju krasne, mam to akorat hudbu v PC + nake video.
Kudli3
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka