Nokia 5310 XpressMusic - diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod mar72 9. 6. 2008 16:23

Sluchatka prilozena k telefonu nekdo u Nokie rozhodne nezvladl zvuk hroznej :-/ a konstrukce taky, kabely sice vypadaj kvalitne ale jsou z tvrdeho materialu a u chuze tak sluchatka vylezaj z usi. Zkusil jsem je jen jednou a okamzite kupoval jina :-D . Reproduktor v mobilu je proste reproduktor v mobilu, myslim ze tam je ten zvuk porad stejne spatnej a v nejblizsi dobe se to asi nezmeni ale mobil zazvoni kdyz ma a to u mne rozhoduje :D
mar72
Junior

Odeslat příspěvekod Artass91 9. 6. 2008 22:36

Pravda mno... Jedině stereo repro je dost dobrý (to má i 6233/34) a tak se nedivím že je to lepší zvuk. Díky moc všem ;-)
MB: Gigabyte MA69VM-S2, CPU: AMD Athlon X2 4400+@2300 s Freezerem Pro, RAM: Transcend 4Gb CL5@800Mhz, ZDROJ: Trust 570W Dual Fan, VGA: ASUS x1950Pro (581/1404) 256Mb, HDD: Western Digital 80Gb ATA@7200 rpm/8Mb,
Artass91
Junior

Odeslat příspěvekod Tomsula 10. 6. 2008 23:00

Mám takovou asi hloupou otázku. Jak si nastavím, aby se mi při přehrávání zobrazovala i fotka alba ? Mám obrázek ve složce nějak speciálně pojmenovat, nebo jak ? V nokia pc suite je tam třeba takové šedé místečko dole, kde je napsané: přetáhněte obrázek. Ale to mi nejde.
Ještě jsem se díval, jak jste řešili, jak nahráváte data na mikro kartu. Ať to zkouším jakkoliv, pořád se mi to nezdá rychlostně USB 2.0
Tomsula
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bari007 10. 6. 2008 23:27

Nejlepší rychlosti dosáhneš použití Mass Storage, tj. zvolit si režim přenosu dat a data na kartu kopírovat přes Tento počítač přes Vyměnitelný disk. Ale ani tyto hodnoty zdaleka nedosahují maximální rychlosti, nejrychlejší je použít čtečku pam. karet, tam se dá dosáhnout výrazně lepších výsledků.
Bari007
Junior

Odeslat příspěvekod mar72 11. 6. 2008 15:33

To Tomsula :
Pouzij programek Mp3tag ten ti umozni vlozit obrazek primo do ID Tag-u jednotlive skladby nebo Media Monkey to zvladne taky, jen musis nejdriv upravit obrazek alba na prislusny rozmer aby se v mobilu zobrazil, myslim ze max. je 300×300px.
mar72
Junior

Odeslat příspěvekod Apofiz5310 11. 6. 2008 17:59

jako ja newim co resite s tim zvukem???ja sem si tam dal new firmware 5.81 a telefon rve jak zbesilej:-)..a co se tyce kvalirty zvuuku jasne..subwoofer to nema ..je to mobilni telefon co chcete???...navic kvalita zvuku pokud mate i dobrou mp3 jako kvalitni tak je zvuk cistejsi nez u SE...(porovnano na W810i na nekolika pisnickach) tagze jako hudebni mobil IDEALNI!!!
Nokia 5530 XpressMusic

4GB MicroSD Kingston

Nokia Headphones
Apofiz5310
Junior

Odeslat příspěvekod Gillucka 11. 6. 2008 18:11

ahojte, tak ho mám doma:) dnes som prvýkrát vyskúšala slúchadlá (polovica nokia a polovica starý dobrý SE walkman :) ) a išla som po meste a začalo sa mi vypínať prehrávanie... tak som sa už naštvala, že čo s ním je a potom ma napadlo zablokovať tlačidlá - ono sa mi tam stláčalo tlačidlo pauzy :D inak som s ním celkom spokojná... trochu ma ale štve, že keď som prijímala niečo cez bluetooth a mala zapnutý prehrávač nahlas, sekalo to ... druhýkrát som to už neskúšala, možno sa to viackrát nestane (ale myslím si, že skôr hej)... a ešte nejde počas fotenia súčasne prehrávať aj pesničky, ale to už asi viete. a ešte ma trochu nahnevalo keď som zapla videoklip a dala ďalšie možnosti (pokúšala som sa ho dať na celý displej), začalo mi ten zvuk z klipu ťahať ako keď namotáva magnetofónovú pásku, ale keď už bol na celom displeji zase šlapal ako mal... a foťák na momentky stačí ;) a displej je jednoducho ÚŽASNÝ! fotky fotené normálnym foťákom sú tam nádherné!! neviem čo si skôr dať na pozadie :oops: ale všimla som si v noci ešte jednu vec - keď chcem odfotiť niečo veľmi tmavé, na displeji vidno niekoľko rôznofarebných bodiek... hoci to na výslednej fotke nie je vidieť, moc sa mi to veru nepáči - mal tento "problém" ešte niekto :?:
Gillucka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod monkey2 11. 6. 2008 19:23

gillicka, gratulujem! dufam, ze ti bude sluzit ako ma :) ja este cakam, zajtra sa ma nieco diat v orangei, tak uvidim... ;)
monkey2
Junior

Odeslat příspěvekod muchacho 12. 6. 2008 18:17

Tip! rychlé přepnutí u videa, nebo obrázků na celý displej: zmáčkni * hvězdičku... Jinak u mě taky u tmavého náhledu při focení pár barevných bodů... Na fotce pak nic...
Audirvana->RME ADI-2 DAC->Neumann 2*KH150+1*KH750/NDH30 BE
Audirvana->TOPPING E30->iLoud Micro Monitor Pro
UAPP->TOPPING D10s->EUFONIKA H5M->Senn HD660S2
UAPP->FiiO K11 R2R->xDuoo TA-26->Senn HD650
xDuoo TA-10R->Senn HD600
muchacho
Junior

Odeslat příspěvekod Tomsula 12. 6. 2008 21:55

Bari007 píše:Nejlepší rychlosti dosáhneš použití Mass Storage.....

Díky za radu. Já jsem si taky myslel, že nejrychlejší to bude přes čtečku paměťových karet.
A díky aji ostatním za názory na ty obrázky u přehrávání. Ale radši to oželím, než abych si to nějak nahrával přímo do tagu. To se mi zdá hodně zbytečné
Tomsula
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Rick82 13. 6. 2008 10:50

Zdravim, chtel bych se zeptat, jake jine telefony krome N 5310 maji rovnou konektor pro 3,5 mm jack? Mozna to sem primo nepatri, ale nez zakladat novy topic...
Diky za tipy. R.
Rick82
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 13. 6. 2008 11:02

Doporučuju nejprve hledat!
viewtopic.php?f=2&t=1035174&hilit=+jak%C3%A9+3%2C5
A co použít katalog mobilů?
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Rick82 13. 6. 2008 11:24

jj, clovek hleda, ale na spatnych mistech, diky moc za odkaz :-) R.
Rick82
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Gillucka 13. 6. 2008 15:55

muchacho, vďaka za radu :) a mám ešte takú hlúpu otázku - kedysi to bývalo, že bolo treba asi trikrát nechať vybiť batériu úplne a potom nabíjať aspoň 10 či koľko hodín aby neskôr fungovala správne... ako je to teraz? v návode som o tom nič nenašla... mne sa zdá, že pri prehrávaní hudby vydrží dobre, ale pri hraní hier to bohviečo nie je... tiež sa mi zdalo, že ju dosť vyšťavil prenos súborov z pc... možno sa mi to len zdá a je to tým, že sa s ním každý skoro celý deň "hrám" - nastavujem nejaké veci a tak... koľko vydrží vám?
Gillucka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Duffiii 13. 6. 2008 19:40

kazdy den na nabyjacke :-) :-)
Na zabavu:PC(niekedy) PS3(Furt) PSP(neustale)
Auto:MHD
Mobili pred tym:Nokia:3310,6070,5310 XpressMusic

Mobil:Sony Ericsson W350i
Karta:512MB M2
Operator:T-Mobile SK
Duffiii
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka