ahojte, tak ho mám doma:) dnes som prvýkrát vyskúšala slúchadlá (polovica nokia a polovica starý dobrý SE walkman

) a išla som po meste a začalo sa mi vypínať prehrávanie... tak som sa už naštvala, že čo s ním je a potom ma napadlo zablokovať tlačidlá - ono sa mi tam stláčalo tlačidlo pauzy

inak som s ním celkom spokojná... trochu ma ale štve, že keď som prijímala niečo cez bluetooth a mala zapnutý prehrávač nahlas, sekalo to ... druhýkrát som to už neskúšala, možno sa to viackrát nestane (ale myslím si, že skôr hej)... a ešte nejde počas fotenia súčasne prehrávať aj pesničky, ale to už asi viete. a ešte ma trochu nahnevalo keď som zapla videoklip a dala ďalšie možnosti (pokúšala som sa ho dať na celý displej), začalo mi ten zvuk z klipu ťahať ako keď namotáva magnetofónovú pásku, ale keď už bol na celom displeji zase šlapal ako mal... a foťák na momentky stačí

a displej je jednoducho ÚŽASNÝ! fotky fotené normálnym foťákom sú tam nádherné!! neviem čo si skôr dať na pozadie

ale všimla som si v noci ešte jednu vec - keď chcem odfotiť niečo veľmi tmavé, na displeji vidno niekoľko rôznofarebných bodiek... hoci to na výslednej fotke nie je vidieť, moc sa mi to veru nepáči - mal tento "problém" ešte niekto