Nokia 5310 XpressMusic - diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod muchacho 6. 2. 2008 22:14

I nové HiFi reprosoustavy potřebují "zahořování" :lol:
muchacho
Junior

Odeslat příspěvekod Mobil-man 7. 2. 2008 16:47

no ale fakt to probihalo asi tak :D
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod aaronCZ 8. 2. 2008 11:03

par dalsich postrehu:
1. telefon neprirazuje (nekdy) jmena k telefonnim cislum, nevim proc, nekdo je, nekdy ne. pomaha na to vyjmuti baterie ale teda kazdy pulden vytahovat baterku.. :-/

2. je mi docela lito ze po seznamu hudebni sbirky se nejde pohybovat po pomoci pismen :( (treba dostat se na skladbu zacinajici na "M" v 3GB hudby chvilku trva :D ) edit: neni na to nejakej figl ?
Nokia 5310 XpressMusic + 8GB microSD + Sony MDR-EX51LP
aaronCZ
Junior

Odeslat příspěvekod Levapw 8. 2. 2008 13:34

aaronCZ: V telefonním seznamu, máš jedno číslo u dvou jmén.Telefon,pak neví které jméno má zobrazit!!!
Levapw
Junior

Odeslat příspěvekod aaronCZ 8. 2. 2008 13:39

tak timhle to bohuzel neni.
aaronCZ
Junior

Odeslat příspěvekod gorzo 8. 2. 2008 15:55

rád bych věděl jestli na N5310 beží aplikace smsGratis od vodafonu. Víte to někdo ?
gorzo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mobil-man 8. 2. 2008 16:01

podle vodafonu oficialne zatim ne, ale nemel by byt problem ji tam dostat pres pocitac.
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod gorzo 8. 2. 2008 17:02

To Mobil-man:
a pak to pojede? jinymi slovy, je to odzkousene, ze takto nahrana aplikace bude fungovat? (i jine mobily)
gorzo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mobil-man 8. 2. 2008 17:30

jo je tu uz diskuze, jak to rozchodit skoro na vsech, je to slozitejsi, ale jede to .
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod aaronCZ 9. 2. 2008 14:35

k tomu sms gratis. mel sem sms gratis na starym telefonu ale jelikoz sem si koupil novej a tu aplikaci sem na nem nemel.. takze sem bláhove myslel ze kdyz si tu sluzbu zrusim a prehodim simku do noveho telefonu a sluzbu zase aktivuju, aplikace se posle znovu na novy mobil a bude vsechno v pohode. ale tohle nikdy nedelejte! tuto sluzbu muze aktivovat jen jednou a po jejim zrusenim opetovna aktivace uz nejde! (sem vul, no jo :( )

dnes sem byl ve Zline v autorizovanem servisu Nokia a po diskuzi s dvouma pánama sem zjistil ze brandovany telefon (koupeny u Vodafone) jen tak pres NSU neupdatuju protoze telefon by musel mit zrejme jiny product code. Pro telefony koupene u Vodafone plati, ze jejich update je mozny jen pokud si dalsi fw objednal Vodafone u Nokie. Takze taky muzu mit smulu.

pak me uz dorazila dalsi vada (predtim to fungovalo jak ma) a to seknutí pri pokusu nastavit dočasný profil. viz video
takze beru krabici a hezky do prodejny Vodafonu s reklamačnim listem. Kdybych tohle vedel tak si ty 2 tisice priplatim a koupim telefon ktery jde normalne updatovat a vezmu si tu modrou barvu :) uvidime jak to s reklamacema bude vypadat. pokud mate zajem, dam vedet 8)
aaronCZ
Junior

Odeslat příspěvekod Mobil-man 9. 2. 2008 17:40

no s tou aplikaci jsi udal chybu, protoze stacilo ji jen znova stahnout, nemusel jsi nic reaktivovat...
da se stahnout, kdyz v prohlizeci zadas live.vodafone.com/smsgratis
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod aaronCZ 9. 2. 2008 17:58

jj, uz vim, predtim sem to nevedel, netusil. proste sem si to po..kazil :nenapadne pro priste uz vim :roll:
aaronCZ
Junior

Odeslat příspěvekod zajicek.marek 9. 2. 2008 18:47

Můžu se prosím zeptat,jaký má tento telefon klávesy?Zdají se mi od vodafone jiné,než originál Nokie.Myslím si že jsou jen ploché.Díky za odpověď
zajicek.marek
Junior

Odeslat příspěvekod eRiper 9. 2. 2008 18:50

Ploché opravdu nejsou, jsou mírně vypuklé jako všude jinde.
eRiper
Pokročilý

Odeslat příspěvekod zajicek.marek 9. 2. 2008 20:33

eRiper píše:Ploché opravdu nejsou, jsou mírně vypuklé jako všude jinde.i/quote]
Díky za odpověď.Měl jsem maketu v prodejně vodafonu a zdáli se mi ploché,tak nevím.Čekám telefon každným dnem,tak jsem zvědav jaký opravdu bude.Po diskuzi tady,mám docela strach. :(
zajicek.marek
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka