Nokia 5310 XpressMusic - diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Petr 89 20. 12. 2008 23:38

Ahoj. Ještě ti doporučuju dávat si pozor na hudební tlačítka. Párkrát mi telefon spadl (5x) na ten bok, kde jsou umístěna a pak se utrhly.
Petr 89
Junior

Odeslat příspěvekod selfade 21. 12. 2008 01:02

oka lidi,presvedcilo ma to celkom..
dik za rychle rady..

nevete ako je to s dostupnostou black verzie a white verzie tychto mobilov?
veci dake
selfade
Junior

Odeslat příspěvekod muchacho 21. 12. 2008 23:22

Takže podle návodu úspěšně aktualizováno na v9.42 a první nemilý poznatek je v poněkud zašedlé tapetě z defaultního motivu techno clouds.nth, který právě s oblibou používám. U všech ostatních je černá opravdu černá, jen tady šedá :-( Jak jsem už psal, Nokia to memůže mít nikdy na 100%... :hm
Audirvana->RME ADI-2 DAC->Neumann 2*KH150+1*KH750/NDH30 BE
Audirvana->TOPPING E30->iLoud Micro Monitor Pro
UAPP->TOPPING D10s->EUFONIKA H5M->Senn HD660S2
UAPP->FiiO K11 R2R->xDuoo TA-26->Senn HD650
xDuoo TA-10R->Senn HD600
muchacho
Junior

Odeslat příspěvekod rasple 22. 12. 2008 19:56

zkus woolite color black, xD mno tak ja nwm mě přijde černá stále černá jako nová podle mě je perfektní,
rasple
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Proofy 22. 12. 2008 22:21

Zdravim, odesel mi telefon a shanim novej. jen chci aby to hlavne melo, male pismo pri psani sms jako to mam ted u 6234. a kvuli te dolni liste si nejsem jistej, zda tohle 5310 ma. Muzete mi rict jakto je. nasel jsem na netu obrazek z recenze, kde je stredni pismo v editoru sms, ale s nejnizsim pismem prave vubec.
Proofy
Junior

Odeslat příspěvekod m.i.j.a 22. 12. 2008 22:50

Tak na stránkách Nokie již vidím, že je k dispozici nová verze fw 9.42. Zajímávé je, že volba aktualizace přes menu telefonu stále říká, že žádná nová verze k dispozici není, i když má telefon předposlední verzi fw. Tušíte někdo, proč to tak je?
m.i.j.a
Junior

Odeslat příspěvekod rasple 23. 12. 2008 14:46

No, přes menu telefonu mě to taky nic nehlásí akorát žere krédo za data :-\ . Podle mě se to asi odkazuje na nějakou starou stránku ... bla bla bla, i tak je pohodlnější to updatenout přes NSU dle mého rychlejší (přece jen než stáhneš přes EDGE cca 23mb tak to dá práci) a ták no. :D
rasple
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rasple 23. 12. 2008 16:31

Na něčí žádost ještě postuju znova ten scr s FW, se změněným tématem tedy. :arrow:
Obrázek
rasple
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Deleted user 23. 12. 2008 20:24

Proofy píše:Zdravim, odesel mi telefon a shanim novej. jen chci aby to hlavne melo, male pismo pri psani sms jako to mam ted u 6234. a kvuli te dolni liste si nejsem jistej, zda tohle 5310 ma. Muzete mi rict jakto je. nasel jsem na netu obrazek z recenze, kde je stredni pismo v editoru sms, ale s nejnizsim pismem prave vubec.

To nejmenší písmo vypadá takto:
Obrázek
Spodní lišta tomu nijak nevadí, ta se při delším textu odroluje.

rasple píše:Na něčí žádost ještě postuju znova ten scr s FW, se změněným tématem tedy. :arrow:

To témátko bych stáhl tady: viewtopic.php?t=28316 ...a víc se tím nezaobíral. :-)

Odeslat příspěvekod Proofy 23. 12. 2008 20:34

Majkl vP. píše:
Proofy píše:Zdravim, odesel mi telefon a shanim novej. jen chci aby to hlavne melo, male pismo pri psani sms jako to mam ted u 6234. a kvuli te dolni liste si nejsem jistej, zda tohle 5310 ma. Muzete mi rict jakto je. nasel jsem na netu obrazek z recenze, kde je stredni pismo v editoru sms, ale s nejnizsim pismem prave vubec.

super, jeste pri psani, to je pro me nejdulezitejsi. moc dekuji
Proofy
Junior

Odeslat příspěvekod muchacho 23. 12. 2008 23:06

Woolite black magic verzi v9.42 nepomáhá, nicméně stáhl jsem si originální támata na modrou 5310 (v tom odkazu byl jan červený...) a při přímém porovnání tapet defaultního motivu Techno clouds.nth (který používám) jsem zjistil, že "vybedlost" je v modré barvě na tapetě. Je to pak celé tak trochu "vybluté" a bez kontrastu... :D
Audirvana->RME ADI-2 DAC->Neumann 2*KH150+1*KH750/NDH30 BE
Audirvana->TOPPING E30->iLoud Micro Monitor Pro
UAPP->TOPPING D10s->EUFONIKA H5M->Senn HD660S2
UAPP->FiiO K11 R2R->xDuoo TA-26->Senn HD650
xDuoo TA-10R->Senn HD600
muchacho
Junior

Odeslat příspěvekod m.i.j.a 23. 12. 2008 23:16

rasple: Diky. Zaujalo me to Variant: 00.00. U me v 08.32 mam Variant: 255.03, ale stejne netusim, co to znamena :-) (podobne jako Virtual Variant, to tam pro jistotu nemam vubec :-).

Ale zvazuji, jestli se mam pokouset o update pomoci NSU, protoze kdyz jsem zkousel update posledne (na 8.32), tak jsem nakonec skoncil v servisu...
m.i.j.a
Junior

Odeslat příspěvekod rasple 23. 12. 2008 23:47

Majkl vP. píše:

To nejmenší písmo vypadá takto:
Obrázek
Spodní lišta tomu nijak nevadí, ta se při delším textu odroluje.

rasple píše:Na něčí žádost ještě postuju znova ten scr s FW, se změněným tématem tedy. :arrow:

To témátko bych stáhl tady: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?t=28316 ...a víc se tím nezaobíral. :-)

Pls jak si udělal ten scr obrazovky (mobilu) zadny tlačítko PrtScr jsem tam nenašel :D 8-) O:-) , abych ho mohl třeba nhradit tímm nevzhledným o příspěvek výše :) thx
rasple
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod error404 24. 12. 2008 00:49

Podle mne je to obycejna fotka, na scr to je ponekud neostre..
error404
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka