Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Proofy píše:Zdravim, odesel mi telefon a shanim novej. jen chci aby to hlavne melo, male pismo pri psani sms jako to mam ted u 6234. a kvuli te dolni liste si nejsem jistej, zda tohle 5310 ma. Muzete mi rict jakto je. nasel jsem na netu obrazek z recenze, kde je stredni pismo v editoru sms, ale s nejnizsim pismem prave vubec.
rasple píše:Na něčí žádost ještě postuju znova ten scr s FW, se změněným tématem tedy.![]()
Majkl vP. píše:Proofy píše:Zdravim, odesel mi telefon a shanim novej. jen chci aby to hlavne melo, male pismo pri psani sms jako to mam ted u 6234. a kvuli te dolni liste si nejsem jistej, zda tohle 5310 ma. Muzete mi rict jakto je. nasel jsem na netu obrazek z recenze, kde je stredni pismo v editoru sms, ale s nejnizsim pismem prave vubec.
Majkl vP. píše:Proofy píše:Zdravim, odesel mi telefon a shanim novej. jen chci aby to hlavne melo, male pismo pri psani sms jako to mam ted u 6234. a kvuli te dolni liste si nejsem jistej, zda tohle 5310 ma. Muzete mi rict jakto je. nasel jsem na netu obrazek z recenze, kde je stredni pismo v editoru sms, ale s nejnizsim pismem prave vubec.
To nejmenší písmo vypadá takto:
Spodní lišta tomu nijak nevadí, ta se při delším textu odroluje.rasple píše:Na něčí žádost ještě postuju znova ten scr s FW, se změněným tématem tedy.![]()
To témátko bych stáhl tady: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?t=28316 ...a víc se tím nezaobíral.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků