_maty_ píše:carreaum17 píše:Oplatí rozdíl oproti 6300 je
b]Novější prostředí 5th edition
Lepší výdrž
Lepší hudební přehrávač - vzhledy, možnost obrázkum/b]
3.5 mm jack
Hudební chipp/b]
[b]Fm rádio s RDSS/b]
no takhle to zni zajimave... popravde se mi libi ta vyssi vydrz... tu mam zalostnou... a pak to prostredi kua... 5th edition... nejaky vyraznejsi rozdil? me prijde jakakoliv edition uplne stejna..
hele uz mam par dni i 6300, takze mohu posoudit.
[b]Lepsi vydrz... pri testovani mi 5310 ka vydrzela opravdu hodne, realne bych to videl na 5 dni v pohode (pri stejnych podminkach 6300 da tak 2-3). Urcite to bude mimojine dano tim, ze 5310ka ma svetelne cidlo, ktere reguluje jas displeje, kdezto 6300 zari naplno porad (v noci az moc => zbytecne se snizuje vydrz)
Novější prostředí 5th edition - tady mi to prijde vicemene stejne; jsou to jen detaily
Lepší hudební přehrávač - vzhledy, možnost obrázku- jo to je pravda, u 6300 jsem se divil, ze u ni nelze menit skiny prehravace.
+ dalsi jsou ty tlacitka na boku u 5310, ktere jsou opravdu uzitecne
Hudební chip- je znat, ze v tom mobilu je neco lepsiho, protoze zvuk na repracich logitech Z-2300 s thx byl z 5310ky temer dokonaly; u 6300 pres redukci uz takovy dojem nemam, kvalitou zvuku vyhrava 5310 urcite, ALE zase se u ni objevuje to praskani

BTW co se tyce konstrukce, tak jsou obe vyborne
5310 : lehoucka, krasne tenka a ten plast velice odolny, neklouze ani ve spocenych rukach
6300: telo castecne kovove, tenka, konzervativnejsi design, mekkci klavesy
Sam bych 6300 za 5310 vymenil, ale urcite ne za cenu, ktera dela tedka rozdil asi 1,5tis.