Nokia 5310 XpressMusic - diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod marecek.now 12. 2. 2008 09:20

tyo tak to teda koukám...!!! no takže už mám jasno :-D jen co přijde foun z reklamace, tak ho vracím zase zpátky k Vodníkovi ať si ho nechá!
HTC, Canon, Asus, BMW :)
marecek.now
Junior

Odeslat příspěvekod zajicek.marek 12. 2. 2008 09:34

Zdravím.Tak včera mi přišla Nokie 5310 od Vodafone domů a jsem upřímne zklamán.Před tím jsem měl 6234,takže mám s čím srovnávat.Co je největší rozdíl,tak je samozřejmě vzhled.To se nedá srovnávat,ale tím to také končí.Displeje jsou na velikost stejné,ale u 6234 se toho na displej vešlo mnohem více.U 5310 hodně mrhali místem.Jak v seznamu jmen,tak i v menu.A na to si asi nezvyknu.A jsou tam i nelogický věci.Když si přečtu přijatou sms,tak prostřední klávesa je na odpověd.To je stejný.Ale s levou klávesou to je už jinak.U 6234 mi dala na výběr hned odstranit.Bohužel u 5310 mi dá první na výběr odpovědět jako.Pěkná blbost.Přehrávač jsem zatím moc nezkoušel,ale zatím jsem nepozoroval žádné lupání,ani resetování.Ale moc nepoznám rozdíl zvku mezi těmito telefony.Asi nemám hudební sluch.Pokuď vás něco zajímá,ptejte se,rád odpovím.
zajicek.marek
Junior

Odeslat příspěvekod Mobil-man 12. 2. 2008 13:09

tyhle detaily ale obsahuje novy prostredi u vsech nokii, takze to neni chyba ci vlastnost pouze 5310
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod eRiper 12. 2. 2008 15:42

Nevím jestli to bylo třeba vadným kusem když to ještě nikomu neprasklo :hm Se uvidí po delší době o všech co a jak.
eRiper
Pokročilý

Odeslat příspěvekod zajicek.marek 12. 2. 2008 17:39

Mobil-man píše:tyhle detaily ale obsahuje novy prostredi u vsech nokii, takze to neni chyba ci vlastnost pouze 5310
Tak tomu není.Nokie 6234 tyhle detaily neměla tak blbě udělaný.Po dnešním dnu ho okamžitě vracím.Stalo se mi totiž to,že mi včera a dnes bylo voláno ze stejného čísla a včera se k tomu samozřejmě ukázalo jméno a dnes nikoliv.Telefon který mi neukáže kdo volá,je mi k ničemu.Mohu dát každému dobrou radu,pokuď o něm přemýšlíte,tak se mu raději vyhněte.Takhle zpackanou Nokii jsem v ruce ještě neměl :pozor2
zajicek.marek
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 12. 2. 2008 17:53

zajicek.marek - to je i o zvyku víš :) Bohužel jiný prostředí už nebude, všechno novější Nokie až na chytré nebo lowendy budou mít nové prostředí 5th series edition... I když je pravda, že za tu cenu telefon moc nenabídne třeba i oproti 6234
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod zajicek.marek 12. 2. 2008 18:06

To carreaum17:
Nevím přesně o čem mluvíš.Popíšu ti to přesněji co mě trápí.Nokie 6234 mi ukáže v seznamu pod sebou 8 jmen.Tenhle zázrak techniky jen šest.A displej je velikostí stejný.A to samé je i v nabídce.Prostě na stejný displej se toho vejde mnohem méně.Když si přečtu textovku,tak 6234 mi dá na výběr.Prostřední klávesou odpovím,když zmáčknu levou,dá mi nabídku odstranit.U 5310 tomu tak není.Levá mi dá nabídku odpovědět jako.Proč,když skoro to samé mi dá prostřední klávesa.A těch much tam je mnohem víc.Když vypnu telefon a pak zapnu,tak prodleva když chci něco dělat je obrovská.Jako kdyby telefon přimrzal.To jsem u žádný Nokie ještě neviděl.Vrchol byl dnes,když se mi ukázalů jen číslo,beze jména.včera se mi zobrazilo korektně.A to jsem v seznamu nic neměnil.Prostě tento telefon byl zatím ze všech Nokií co jsem měl,ten nejhorší.A už jich bylo dost.Na tomto telefonu je nejlepší jen vzhled,jinak nic jiného.

//Radek E.: odstraněna citace. Pro odpověď na poslední příspěvek použijte prosím tlačítko Obrázek
zajicek.marek
Junior

Odeslat příspěvekod Levapw 12. 2. 2008 18:25

Ještě že je hafo jiných, tak si určitě vybereš .......
Levapw
Junior

Odeslat příspěvekod zajicek.marek 12. 2. 2008 18:28

Právě přemýšlím jaký vzít.Půjdu zpět asi k 6234 a ještě ušetřím. :D
zajicek.marek
Junior

Odeslat příspěvekod Levapw 12. 2. 2008 18:55

Tak to nevím, jeto třeba promyslet. N6234, je sice dobrý, ale podle toho co od mobilu očekáváš. Video-dobré, foto-horší. Jinak jak popisuješ. Já mám zájem o mobil pro hudbu,video i foto. Také konektor 3,5 mm. Tak jak se na to dívám i s těma novými Nokiemi je to problém, snad až na N82, N95,N96. Jinak je třeba vždy z něčeho slevit. No každý chce něco jiného. Dovede ale naštvat, když si pořídím nový mobil a pak zjistím, že ten předešlý byl lepší a nebo možná jsem na něj už byl více zvyklý.
Lumia 620 + paměťová karta 16GB.Nokia
Levapw
Junior

Odeslat příspěvekod zajicek.marek 12. 2. 2008 18:58

Máš pravdu že ten konektor je u toho dobrá věc.Možná i hudba dobře zní.Ale jak jsem psal,to je tak vše co ujde

//jannnn - upravena citace
zajicek.marek
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 12. 2. 2008 19:06

zajicek.marek:předešlý příspěvek nemusíš citovat..
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod zajicek.marek 12. 2. 2008 19:08

Jasně :D
zajicek.marek
Junior

Odeslat příspěvekod Cliff 13. 2. 2008 11:18

celkem nechapu, proc se potom vubec divate po nejake 5310, vzdyt kdyz vam nevadi ta hmotnost u 6234, muzete mit jakykoli mobil. ale najdete mi neco podobneho (funkce, prehravac) co vazi 70g jako 5310.. mozna samsung E590, dokonce 64 gramu a lepsi fotak, ale ten displej. jestli vite o necem podobne vybavenem do 80 gramu, tak budu rad za tip.
Cliff
Junior

Odeslat příspěvekod everyone 13. 2. 2008 13:23

kde se da koupit 5310? U O2 ho zatím nemají i když je v nabídce
Did you forget to take your meds?
everyone
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka