6230i JIMM 0.4.0 a signalizace prichozich zprav

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Bakous 16. 8. 2005 21:13

Priste je lepsi byt presnejsi hned ze zacatku, kdyby jsi napsal o pet pismenek vice tak jsi nemusel psat dalsi odpoved a ja se nemusel ptat. pro 6230i se pouziva jimm pro midp2.
Bakous
Junior

Odeslat příspěvekod Lexx 16. 8. 2005 21:17

Omlouvám se, díky! :D
Lexx
Junior

Odeslat příspěvekod Koblih 17. 8. 2005 13:13

Bakous píše:Tak se mi povedlo ozvucit verzi pro nokii. Pouzil jsem nasledujici postup. Vzhledem k tomu, ze soubory pro mobilni telefon typu JAR jsou v podstate prejmenovane archivy ZIP, tak jsem prejmenoval jimm.jar pro motorolu na jimm.zip, vytahnul jsem si z neho zvuky message.mp3 a online.mp3 a nakopiroval na disk, potom jsem prejmenoval jimm.jar pro nokii na jimm.zip a naopak tyto MP3 soubory z disku jsem vkopiroval do tohoto archivu. Potom jsem archiv jimm.zip prejmenoval zpet na jimm.jar a opsal si jeho velikost. Pote uz jsem jen upravil soubor jimm.jad kde jsem prepsal hodnotu na radku "MIDlet-Jar-Size:" aktualni hodnotou velikosti suboru jimm.jar.

No delal jsem presne tohle a po nainstalovani do telefonu mi to napsalo neplatna aplikace....mam fw 3.23,jimm 0.4.0 pro motorolu a funguji mi i vibrace
Koblih
Junior

Odeslat příspěvekod Bakous 18. 8. 2005 08:27

To s tou Motorolou je sice fakt, ale na druhou stranu je tam par rusivych elementu, jako treba blikajici display, pri prihlasovani se musi dvakrat potvrdit autentizace pristupoveho bodu a dalsi. Ale to je jedno, chces-li poslu ti ten upraveny soubor JAR na mail a ty to zkusis a das vedet jestli ti to jde a nebo je chyba ve firmwareu.
Bakous
Junior

Odeslat příspěvekod mickaelb 18. 8. 2005 09:37

Bakous: Prosim mohl by jsi mi ho poslat taky? Diky.
mickaelb
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod klik(smazano) 18. 8. 2005 22:04

muzu poprosit o zaslani upraveneho jimma ,dekuji martin (spa.m@worldonline.cz)
klik(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bakous 22. 8. 2005 18:20

Nema nekdo ciste nahodou zvuky message.wav a online.wav z jimma v ICQ jsou to message.wav a global.wav ve formatu mid?
Bakous
Junior

Odeslat příspěvekod Koblih 22. 8. 2005 21:07

Bakous píše:je tam par rusivych elementu, jako treba blikajici display, pri prihlasovani se musi dvakrat potvrdit autentizace pristupoveho bodu a dalsi.

Tak me display neblika a tu autentizaci to po me chtelo i u verze pro Nokii.Staci v konfiguraci zadat misto jmena a hesla treba mezeru nebo jakykoliv jiny znak a uz to chtit nebude :wink:

Jinak ta tvoje upravena verze mi funguje,funkcne je to naprosto stejne s verzi pro Motorolu
Naposledy upravil Koblih dne 22. 8. 2005 21:09, celkově upraveno 1
Koblih
Junior

Odeslat příspěvekod Koblih 22. 8. 2005 21:09

Bakous píše:Nema nekdo ciste nahodou zvuky message.wav a online.wav z jimma v ICQ jsou to message.wav a global.wav ve formatu mid?

tak jako to klepani na dvere(global.wav)by se snad v MIDu udelat dalo,ale pochybuju ze ten vykrik A-OU nejakym hudebnim nastrojem vytvoris
Koblih
Junior

Předchozí stránka