Nokia 3110 Classic a funkce peněženka

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Denkez 22. 10. 2007 06:46

Zajímám se o uvedený MT, ale nikde jsem v manuálu nenašel popis funkce tzv. "peněženky", tj. místa pro ukládání různých přístupových kódů, hesel a tajných poznámek. Přehlédnul jsem snad něco? Ani se mně nechce věřit, že by tato užitečná funkce u tohoto MT chyběla.
Denkez
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod manas 22. 10. 2007 08:14

Rekl bych ze chybi, ale ja to vyresil instalaci aplikace Trezor, zadavam si tam poznamky a je to vse chranene heslem....uz nevim kde jsem ji stahnul, popripade muzu umistit nekde a dat odkaz....
Nikon D300s,
Sigma 17-70, Nikkor 50mm f/1,8, Sigma 28-70 f/2,8,Tamron 70-210 f2,8, Blesk Sigma EF DG 500 Super.....
manas
Junior

Odeslat příspěvekod redmond 22. 10. 2007 08:37

Nove typy nokii uz neobsahuju aplikaciu penazenka. Ako bolo napisane, riesi sa to externou aplikaciou. Ked ze tento mobil podporuje iba java aplikacie tie maju menej moznosti ako aplikacie pisane pre symbian.
my name is mond, Redmond.
redmond
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Denkez 22. 10. 2007 09:54

Díky za tip na "Trezor", to by mou potřebu mohlo řešit.
Denkez
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 22. 10. 2007 16:00

k Java aplikacím uvedu ještě to, že to v podstatě nemůže být bezpečné, natož pokud to ukládá data v plaintextu. Java aplikace si totiž data ukládají do externích souborů, která se dají bez problémů přesunout/otevřít v PC ;)
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
NokiaManiak

Odeslat příspěvekod redmond 22. 10. 2007 16:31

Nastastie java aplikacia trezor si uklada kodovane subory.
my name is mond, Redmond.
redmond
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Denkez 23. 10. 2007 06:19

Trochu jsem hledal a toto je zřejmě citovaná aplikace: http://chariot.circletech.net:8080/webs ... ?itemId=12. Máte s tím někdo zkušenosti? Do jaké míry je to bezpečné?
Denkez
Kolemjdoucí