Nokia 6500 slide: diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 31. 8. 2008 18:44

Vždyť Kniter už ti pár stran zpět odpovídal..
Nejde.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Mr.Semtex 31. 8. 2008 19:45

No jo, ale proč? Není to založeno na javě a uděláno pro S40? :hm
Mr.Semtex
Junior

Odeslat příspěvekod Deleted user 31. 8. 2008 19:49

To je aplikace určená pro operační systém Symbian, tedy S60. S-čtyřicítka to nijak nepřelouská.

Odeslat příspěvekod vrana28 31. 8. 2008 19:57

Hmm, tak tohle se mi povedlo, potíž je v tom, že ta flashovská aplikace je na určitém pozadí, tzn. kdybych chtěla použít jen ty hodiny na nějaké svoje pozadí, tak mě nenapadá, jak to vycucnout :-(
vrana28
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mr.Semtex 31. 8. 2008 21:17

Majkl vP. píše:To je aplikace určená pro operační systém Symbian, tedy S60. S-čtyřicítka to nijak nepřelouská.

Právě že Nokia má i nějakou verzi pro S40, proto se ptám.. Vždyť N6500s by už měla podporovat MIDP 2.1, nebo ne? :hm

Nebo je to ještě v něčem jiném?
Mr.Semtex
Junior

Odeslat příspěvekod Deleted user 31. 8. 2008 22:13

Vlastně ano, existuje, v např. 6300i je tahle aplikace už nainstalovaná. Takže by např. stačilo tu aplikaci vytáhnout z ní.

Odeslat příspěvekod Papi 31. 8. 2008 22:44

čamlík píše:Potřebuji poradit - nechal jsem se zlákat novým PC Suite a nejde mi cokoliv poslat z počítače do telefonu. Předchozí verze fungovala bez větších problémů ( občas sice zatuhla), ale cokoliv jsem chytl a přetáhnul kamkoliv, vše šlo. Teď to jde jenom z telefonu do PC, ale z PC do telefonu vyskočí tabulka - v modrém pruhu nahoře nápis: Při kopírování souboru došlo k chybě, pod tím bílý "křížek" v červeném kolečku a hláška: Operace kopírování selhala. Zařízení přestalo odpovídat nebo bylo odpojeno. Při instalování jsem snad chybu neudělal ( to snad ani nejde ) a při nastavení snad taky ne - aspoň mě už nic nenapadá. Nastavil jsem si kabel a potom i bluetooth, ale pořád nic. Na novou verzi jsem chtěl přejít proto, že se nabízela konverze videí a filmů, což taky nefunguje podle mých představ - nenabízí to volbu 3gp, ale jen mpeg-4 ( nebo tak nějak ) a to asi v N 6500s nechodí. Jsem spíš uživatel, takže na to sám asi nepřijdu. Měli jste někdo tento problém taky ? Ještě jeden dotaz - asi po 8 měsících používání se mi odloupl kousek vnější pravé hrany na směrové klávese a kousek vnitřní horní hrany, kam občas zaberu nehtem. Myslel jsem, že je to z nerezu a ne z plastu. Jak jste na tom vy ? Dík za pomoc nebo sdělení, kde se to řešilo.

Tohle se mi stalo taky ale zatím jsem nezkoumal, jestli to dělá při všech souborech.
I s tím odloupnutím na pravé straně, přesně tam to mám taky ..., ale za 150Kč se dá koupit nová část , i modrou klávesou ta je popraskaná , možná jen je poškrábaná.
Co ale chválím, tak se mi neostalo ani jedno smítko pod displej.
Nokia 3330 -> Nokia 6280->Nokia 6500 slide(4 GB)
Papi
Junior

Odeslat příspěvekod Mr.Semtex 1. 9. 2008 10:25

Majkl vP. píše:Vlastně ano, existuje, v např. 6300i je tahle aplikace už nainstalovaná. Takže by např. stačilo tu aplikaci vytáhnout z ní.

Tak po celonočním hledání si odpovím sám.. ;-)

Bohužel to nepujde, protože u S40 nejsou Nokia Maps tak úplně aplikace, ale část toho je součástí FW, takže pokud se Nokia nerozhodne to dát i do jiných S40 pomocí FW, tak nic nebude.. :-(

Ach jo..
Mr.Semtex
Junior

Odeslat příspěvekod hamik 2. 9. 2008 16:04

Papi: mne se ten "chrom" na prave strane smerove klavesy taky trochu odlupuje, asi to bude nejaka vyrobni vada :-) Neni to ale nic hrozneho, skoro to neni videt. Btw kde jsi kupoval tu novou klavesu a jak probihala vymena, menil sis ji sam nebo jsi s tim sel do servisu?
hamik
Junior

Odeslat příspěvekod Papi 3. 9. 2008 08:17

Já ji nekupoval a neměnil. Myslím, že to by musel udělat asi servis :(.
Nokia 3330 -> Nokia 6280->Nokia 6500 slide(4 GB)
Papi
Junior

Odeslat příspěvekod Mischelinka.OK 3. 9. 2008 09:25

Papi: Můžeš mi připomenout za kolik jsi ji koupil? Na ITEKu byla cena před dvěma dny 5900,- jenže jsem na to přišla až když zase stoupla ta 6699,-
Alcatel wap -> Nokia 3310 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230 -> Nokia 5800 -> Samsung galaxy S III NEO -> LG G6
Mischelinka.OK
Junior

Odeslat příspěvekod Miris1 3. 9. 2008 14:19

Tak jsem se stal taky majitelem této Nokie black za 5690kč a první zkušenosti opravdu kladné.Skvělý foun a po přehrání nového fw.08.30 ještě lepší.Foto i video skvělé,přehrávač ukazuje i proužek s postupem videa,zvuk čisťounký a žádné záseky ani prodlevy.Nic nevrže i konstrukce skvělá.Snad dobrý kousek,zatím naprostá spokojenost.Čas ukáže více.
Miris1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mischelinka.OK 3. 9. 2008 15:00

Tak to jsi trefil super cenu! Snad to nemáš od šedivek a nebudeš za pár dní nadávat :-|
Alcatel wap -> Nokia 3310 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230 -> Nokia 5800 -> Samsung galaxy S III NEO -> LG G6
Mischelinka.OK
Junior

Odeslat příspěvekod Miris1 3. 9. 2008 15:19

Určitě ne,a od šedivek není,ale tadykoupímmobil,mám tu prodejnu za rohem a jsou asi nejlevnější.Zatím jej mám necelý měsíc a žádné negativum mně zatím nepřekvapilo ;-)
Naposledy upravil seterwohipikule dne 3. 9. 2008 18:29, celkově upraveno 1
Důvod: necituj předchozí příspěvek
Miris1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mischelinka.OK 3. 9. 2008 15:56

Tak jen tak dál ;-) snad se ho taky dočkám... koupili jsme byt takže je jasný, že penízky byly potřeba jinde :-))
Mischelinka.OK
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka