Vždyť Kniter už ti pár stran zpět odpovídal..
Nejde.
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Majkl vP. píše:To je aplikace určená pro operační systém Symbian, tedy S60. S-čtyřicítka to nijak nepřelouská.
čamlík píše:Potřebuji poradit - nechal jsem se zlákat novým PC Suite a nejde mi cokoliv poslat z počítače do telefonu. Předchozí verze fungovala bez větších problémů ( občas sice zatuhla), ale cokoliv jsem chytl a přetáhnul kamkoliv, vše šlo. Teď to jde jenom z telefonu do PC, ale z PC do telefonu vyskočí tabulka - v modrém pruhu nahoře nápis: Při kopírování souboru došlo k chybě, pod tím bílý "křížek" v červeném kolečku a hláška: Operace kopírování selhala. Zařízení přestalo odpovídat nebo bylo odpojeno. Při instalování jsem snad chybu neudělal ( to snad ani nejde ) a při nastavení snad taky ne - aspoň mě už nic nenapadá. Nastavil jsem si kabel a potom i bluetooth, ale pořád nic. Na novou verzi jsem chtěl přejít proto, že se nabízela konverze videí a filmů, což taky nefunguje podle mých představ - nenabízí to volbu 3gp, ale jen mpeg-4 ( nebo tak nějak ) a to asi v N 6500s nechodí. Jsem spíš uživatel, takže na to sám asi nepřijdu. Měli jste někdo tento problém taky ? Ještě jeden dotaz - asi po 8 měsících používání se mi odloupl kousek vnější pravé hrany na směrové klávese a kousek vnitřní horní hrany, kam občas zaberu nehtem. Myslel jsem, že je to z nerezu a ne z plastu. Jak jste na tom vy ? Dík za pomoc nebo sdělení, kde se to řešilo.
Majkl vP. píše:Vlastně ano, existuje, v např. 6300i je tahle aplikace už nainstalovaná. Takže by např. stačilo tu aplikaci vytáhnout z ní.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků