Nokia 6500 slide: diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Miris1 3. 9. 2008 16:09

Určitě se dočkáš,byt je samo přednější,máš se alespoń nač těšit :-)
Miris1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Papi 4. 9. 2008 08:20

Mischelinka.OK píše:Papi: Můžeš mi připomenout za kolik jsi ji koupil? Na ITEKu byla cena před dvěma dny 5900,- jenže jsem na to přišla až když zase stoupla ta 6699,-

Já ji koupil za 11 300Kč !!!
To je síla co ? Nečekal bych, že klesne o tolik, myslel sem , že si lepší podrží cenu, že nepůjde pod 8 tisíc ;-]
Ale koupil sem ho jako první a horkou novinku :), ale stejně melituji :).
Včera mi z 2m spadl na asfalt a ani škrábanec :)
Nokia 3330 -> Nokia 6280->Nokia 6500 slide(4 GB)
Papi
Junior

Odeslat příspěvekod Mischelinka.OK 4. 9. 2008 08:39

Mám pocit, že i prognózy byly takové, že cena se bude dlouho držet nahoře... ale třeba na Ježíška si ho konečně naložím :tleskani :love:
Alcatel wap -> Nokia 3310 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230 -> Nokia 5800 -> Samsung galaxy S III NEO -> LG G6
Mischelinka.OK
Junior

Odeslat příspěvekod Papi 4. 9. 2008 09:21

Na Ježíška už tady bude jeho nástupce :))
Papi
Junior

Odeslat příspěvekod Mischelinka.OK 4. 9. 2008 12:01

Myslíš 6600 slide???? Ta se mi nelíbí a má horší hodnocení jak N6500 slide ;-)
Alcatel wap -> Nokia 3310 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230 -> Nokia 5800 -> Samsung galaxy S III NEO -> LG G6
Mischelinka.OK
Junior

Odeslat příspěvekod Papi 4. 9. 2008 12:14

jj, z obrázku se mi taky moc nelíbí,ale líbí se mi její rozměry :).
Uvidím, jak bude vypadat naživo ....
Papi
Junior

Odeslat příspěvekod Miris1 4. 9. 2008 17:13

U 6500 mi chybí pouze stabilizátor videa,při pevné ruce je opravdu vyhovující, a v porovnání s 6600 se mi v černé více líbí, má určitě větší výdrž,TV out,procesor celkem rychlý,zoom má taky min 8x,já bych ji zatím určitě za 6600 nevyměnil a ta váha v ruce cítit nijak není,navíc mi vyhovují i konektory nahoře ,mám jej v pouzdře a v práci používám místo mp3 a za 8hod hraní přes dynamická sluchátka veme jen půl baterky,což určitě stačí.
Z okna jen cvak,bez úpravy na mobil myslím dobré,není to kamera. viz:je dosti pochmurno:http://uloz.to/723278/Obraz005.jpg
http://uloz.to/723314/Video1.3gp
Miris1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mischelinka.OK 5. 9. 2008 12:50

Kdo se chystáte si pořídit tuto skvělou NOKII tak Vás chci upozornit, že na ITEK.cz dnes klesla cena na krásných 5707,- http://mobile.itek.cz/nokia-vysuvne/NK0 ... k?tab=cena V obchodě jsem již nakupovala já i moje kamarádka a bez problémů. Já jsem tento obchod zvolila protože jsem si mohla zboží osobně vyzvednout. Mají sklad ve Starém Městě u Uherského Hradiště na jižní Moravě.
Mischelinka.OK
Junior

Odeslat příspěvekod Miris1 5. 9. 2008 15:45

Takteda i já přidám jeden odkaz, kupoval jsem z kamenné prodejny v Ostravě a taky spokojenost. http://www.tadykoupimmobil.cz/index.php
Miris1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 5. 9. 2008 15:52

V tom obchodě mají, dle zkušeností tu na fóru, šedivky!! Prodat dokáže každý.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Miris1 5. 9. 2008 16:15

Nemohu to komentovat,jsou to zkušenosti lidí a názory,já jsem zatím spokojený,vše funguje jak má,aktualizoval jsem přes NSU a zůstal v češtině a víc ukáže čas.
Miris1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jedi 6. 9. 2008 15:04

Čaute mam taký mešní problém s N6500Slide. Keď chcem fotiť, alebo natáčať video tak sa mi nedá vybrať pamäťová karta (Kingston 2GB). Aj keď si to premením v nastaveniach akonáhle vyjdem z nastavení, opäť sa mi to samo prehodí na pamäť telefonu. Začalo mi to robiť asi tak mesiac dozadu, predtým všetko frčalo v pohode. Kartu som skúšal formátovať, nahral som najnovší firmware a stále nič. Už som z toho na prášky. Neviem už čo mám robiť... please help
N3310 --> N6230i --> N6500 slide
jedi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Papi 7. 9. 2008 14:30

Zkus naformátovatznova kartu, vic se asi dělat nedá
Papi
Junior

Odeslat příspěvekod jedi 7. 9. 2008 15:41

nepomáha... skúsim dať inú kartu, ak nepomôže, vidím to bohužiaľ na reklamáciu :(
N3310 --> N6230i --> N6500 slide
jedi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tod2 9. 9. 2008 09:53

ahoj, jsem tu celkem nahodou, ale rad bych se podelil o zkusenost s mym 6500 slide
telefon jsem dostal, cena byla necelych 5500Kc, mam ho asi mesic,
bohuzel hned od zacatku jsou problemy s displejem, pri pohybu v menu telefonu vznikaji na displeji horizontalni uzke prouzky, ktere jsou dost rusive, prodejce rekl, ze je to z duvodu pomale komunikace displeje (nebo neco v tom smyslu), coz se mi vubec nezda
dalsi chyba je, ze nepravidelne, cas od casu se mi zmeni vyzvaneci ton, ktery mam na pametovce na ten hroznej "nokia tune" a musim to znova nastavit, jednou, bylo to pri uplnem vybiti baterie, se dokonce komplet cely telefon vratil do zakladniho nastaveni (uz mam nastesti zalohu)
dalsi vec, telefon po necelem mesici uzivani, zacal neprijemne vrzat (coz je typicke u nokie), vrze horni kryt po vysunuti ale i klavesnice
dost me zklamala kvalita napasovani zadniho krytu, byl cely nakrivo, nesoumerne spary, musel jsem ho rovnat, ale celkem to slo
s tim souvisi i chybejici zakryti fotaku, coz je dost neprijemne, navic pod cely zadni kryt se dostava velmi mnoho prachu
jinak nerezove kryty jsou celkem pekne a odolne proti otiskum, coz ovsem neplati o hlavnich klavesach, ktere jsou udelany podobne, ovsem na nich uz otisky jsou
zklamanim pro me byly sluchatka, ktere jsou na urovni "trznicovych za par kacek", coz spolu s celkem nekvalitnim prehravacem zpusobuje u vice komprimovanych mp3 hrozny zazitek pro usi

toto jsou moje negativni zkusenosti, telefon ma samozrejme i spoustu pozitivnich vlastnosti, ale ty sem psat nebudu
Lumia950XL => S10+
Tod2
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka