od Tod2 9. 9. 2008 09:53
ahoj, jsem tu celkem nahodou, ale rad bych se podelil o zkusenost s mym 6500 slide
telefon jsem dostal, cena byla necelych 5500Kc, mam ho asi mesic,
bohuzel hned od zacatku jsou problemy s displejem, pri pohybu v menu telefonu vznikaji na displeji horizontalni uzke prouzky, ktere jsou dost rusive, prodejce rekl, ze je to z duvodu pomale komunikace displeje (nebo neco v tom smyslu), coz se mi vubec nezda
dalsi chyba je, ze nepravidelne, cas od casu se mi zmeni vyzvaneci ton, ktery mam na pametovce na ten hroznej "nokia tune" a musim to znova nastavit, jednou, bylo to pri uplnem vybiti baterie, se dokonce komplet cely telefon vratil do zakladniho nastaveni (uz mam nastesti zalohu)
dalsi vec, telefon po necelem mesici uzivani, zacal neprijemne vrzat (coz je typicke u nokie), vrze horni kryt po vysunuti ale i klavesnice
dost me zklamala kvalita napasovani zadniho krytu, byl cely nakrivo, nesoumerne spary, musel jsem ho rovnat, ale celkem to slo
s tim souvisi i chybejici zakryti fotaku, coz je dost neprijemne, navic pod cely zadni kryt se dostava velmi mnoho prachu
jinak nerezove kryty jsou celkem pekne a odolne proti otiskum, coz ovsem neplati o hlavnich klavesach, ktere jsou udelany podobne, ovsem na nich uz otisky jsou
zklamanim pro me byly sluchatka, ktere jsou na urovni "trznicovych za par kacek", coz spolu s celkem nekvalitnim prehravacem zpusobuje u vice komprimovanych mp3 hrozny zazitek pro usi
toto jsou moje negativni zkusenosti, telefon ma samozrejme i spoustu pozitivnich vlastnosti, ale ty sem psat nebudu
Lumia950XL => S10+