Nokia 6500 slide: diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Mischelinka.OK 9. 9. 2008 10:42

Nemůže se jednat o šedivku? Kde jsi ho koupil? Nebo kde ho koupil ten, co Ti ho daroval jak píšeš?
Alcatel wap -> Nokia 3310 -> Nokia 3510i -> Nokia 6230 -> Nokia 5800 -> Samsung galaxy S III NEO -> LG G6
Mischelinka.OK
Junior

Odeslat příspěvekod Papi 9. 9. 2008 11:13

Tak to bude asi docela šedivka, jelikož těmihle problémy netrpí tenhle model.
Popsáno, že vyzv. melodie je lepši ukládat do telefonu a ne na pam. kartu bylo již mnohokráte a s nekvalitníma sluchátkama taky souhlasím, ale jinak je telefon ok !
Nokia 3330 -> Nokia 6280->Nokia 6500 slide(4 GB)
Papi
Junior

Odeslat příspěvekod Tod2 9. 9. 2008 14:39

koupeny byl zde
http://www.1-2umobil.cz

necetl jsem cely forum, takze jsem se mozna v necem opakoval
Lumia950XL => S10+
Tod2
Junior

Odeslat příspěvekod Papi 9. 9. 2008 18:05

Ty ceny jsou tam opravdu podezřele nízký, nicméně zde ve foru o spolehlivých inter. obchodech jsem tam informaci o tomto obchodu nenašel, tak možná by to stálo o něm napsat :))
Papi
Junior

Odeslat příspěvekod Tod2 10. 9. 2008 11:27

tak otazka vyse ceny je relativni, nasel jsem hodne obchodu (samozrejme ne tech "znamych a kvalitnich" jako je treba cybex), kde je cena stejna nebo podobna
Lumia950XL => S10+
Tod2
Junior

Odeslat příspěvekod Papi 10. 9. 2008 18:23

no, třeba jsi chytil jen vadný kus, zkusil bych reklamaci
Papi
Junior

Odeslat příspěvekod Tod2 11. 9. 2008 08:13

Papi
daji se nekde zjistit rozdily mezi verzemi softwaru?
nemam posledni a chtel bych zjistit, co to prinese
Lumia950XL => S10+
Tod2
Junior

Odeslat příspěvekod Papi 11. 9. 2008 09:57

To by mě taky zajímalo , ale bohužel sem nic takovýho nenašel :(.
Vím, že přidali pár nový tonů, ale to je tak všechno.
Co mě mrzí, že od jednoho FW se při celoobr. přehrávání videa zobrazovala po stisku klávesy pozice videa,ale od posledních dvou už se nezobrazuje :(
Papi
Junior

Odeslat příspěvekod Tod2 11. 9. 2008 10:41

ja mam 6.6 a tam uz to taky neni
taky patrim k tem, kteri si radsi napred zjisti rozdil a posoudim, jestli to neni spis k horsimu

jinak k tem negativnim zkusenostem
trapi me akorat ty zobrazovane prouzky pri pohybu v menu, vsechno ostatni se da prezit, telefon jsem reklamoval, ale jak jsem psal, rekli, ze to je z duvodu pomale komunikace displeje (nebo neco v tom smyslu) a ani nedali zadne pisemne vyjadreni, to je holt to spatny na internetovem obchode, ze si nemuzes "vydupat" primo v krame to, co se ti nezda
Lumia950XL => S10+
Tod2
Junior

Odeslat příspěvekod Miris1 11. 9. 2008 11:37

Tak to teda nevím jak to,ale já mám poslední verzi 8.30 a při celoobr.přehrávání videa mám dole proužek kde se pozice zobrazuje stále,no jo,zkus si změnit motiv přehrávače,tam to jde.
Miris1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Papi 11. 9. 2008 12:47

Tod2 píše:ja mam 6.6 a tam uz to taky neni
taky patrim k tem, kteri si radsi napred zjisti rozdil a posoudim, jestli to neni spis k horsimu

jinak k tem negativnim zkusenostem
trapi me akorat ty zobrazovane prouzky pri pohybu v menu, vsechno ostatni se da prezit, telefon jsem reklamoval, ale jak jsem psal, rekli, ze to je z duvodu pomale komunikace displeje (nebo neco v tom smyslu) a ani nedali zadne pisemne vyjadreni, to je holt to spatny na internetovem obchode, ze si nemuzes "vydupat" primo v krame to, co se ti nezda

Na internet. obchodě je výhoda hlavně ta, že můžeš do 14 dnů vrátit zboží bez udání důvodu.
Papi
Junior

Odeslat příspěvekod Papi 11. 9. 2008 13:03

Miris1: díky za tip :) , ale netušil sem že to v základním přehrávači nejde a v tom druhýn buble to jde, mě se líbil víc ten standartní,ale co se dá dělat
Papi
Junior

Odeslat příspěvekod Tod2 11. 9. 2008 13:33

Papi píše:Na internet. obchodě je výhoda hlavně ta, že můžeš do 14 dnů vrátit zboží bez udání důvodu.

no jo, mel jsem to udelat hned a byl klid, uz je pozde, takhle to posles na reklamaci, na kterou maji 30 dni a ani nedaji pisemny vyjadreni
Lumia950XL => S10+
Tod2
Junior

Odeslat příspěvekod Miris1 12. 9. 2008 17:43

Mám ještě jeden postřeh,někde se tady psalo že přehrávač si nepamatuje poslední pozici, jdeto u videa i hudby,stačí dát pauzu a vyskočit červeným tl.ven a pak jen otevřít přehrávač,play a video pokračuje od zastavené poslední pozice takže se nemusí od začátku a přetáčet.Nechtělo se mi to už celé pročítat jestli to někdo řešil.On ten foun zase nebude tak hloupý jak by se zdálo :-)
Miris1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod čamlík 14. 9. 2008 19:54

Mám dotaz na PC Suite - jak jsem už psal dříve, po "povýšení" na novou verzi 7.0 nemůžu dostat obrázky/fota z PC do mobilu - přes Správce souborů pouhým přetáhnutím mezi okny jako dřív mi to nejde ( hlásí mi to chybu a že operace kopírování selhala) a PC Suite samostatnou ikonou řeší pouze přenos obrázků z mobilu do PC - to mi funguje, funguje mi i přenos muziky a aplikací z PC do mobilu přes samostatné ikony. Jak dostáváte foto z PC do mobilu - přes Správce souborů, který vám funguje jako dřív, nebo nějak jinak ? - třeba jsem si něčeho nevšimnul nebo špatně pochopil. Zatím se mi nechce všechno kompletně odinstalovat a přeinstalovat, jak to radí na Fóru - třeba něco dělám špatně, ale nenapadá mě co. Díky.
čamlík
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka