Nokia 6500 slide: diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Mr.Semtex 21. 3. 2008 17:31

No ono upgradovat má opravdu cenu jenom pokud máš jistotu, že to bude změna k lepšímu. Seznam s popisem vylepšení, nebo případně oprav v novém FW nikde není, takže každý takovýto upgrade je podle mého jenom hokus-pokus..
Mr.Semtex
Junior

Odeslat příspěvekod zorka.pce 21. 3. 2008 18:36

:D Mám ho druhý týden a žádný problém s krytem nemám.Ale chtěla jsem se zeptat,jestli nemáte někdo tušení,jaký by mohl být bezpečnostní kód?Když chci vynulovat čítače,tak 12345 to není.Telefon je kupovaný v Německu ve Vodafonu :o
zorka.pce
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Leontýn 21. 3. 2008 19:08

To s tím GSM režimem zkusím. Signál mám řekl bych celý den dobrý, protože se pohybuji převážně ve městě. Bluetooth mám taky zapnutý pořád, protože používám hadnsfree v autě. Ale je pravda, že volám poměrně hodně.
Leontýn
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dismay.zs 21. 3. 2008 19:42

Jak jsem psal, dneska jsem si nechal přehrát fw na v. 4.84 a do teďka jsem telefon zkoušel. Skutečně jsem žádnou změnu k lepšímu nenašel a ani jakoukoliv změnu v telefonu (alespoň viditelnou). Tak fakt nevím, jestli má cenu fw přehrávat. Jinou zkušenost nemám.
dismay.zs
Junior

Odeslat příspěvekod Hamík 22. 3. 2008 07:37

[quote="Leontýn";To s tím GSM režimem zkusím. Signál mám řekl bych celý den dobrý, protože se pohybuji převážně ve městě. Bluetooth mám taky zapnutý pořád, protože používám hadnsfree v autě. Ale je pravda, že volám poměrně hodně. /quote]
Hm, nizka vydrz by mohla byt i tim zapnutym BT, vycucava baterku taky celkem dost. Ja ho mam vyply, zapinam jenom kdyz potrebuju prenest mensi mnozstvi dat mezi founem a compem.
Hamík
Junior

Odeslat příspěvekod dismay.zs 22. 3. 2008 15:16

Na www. zedge.net, jsou bezva schémata, nejlepší jsou, když se dá do vyhledavače "clock" a můžete si dát jako schéma buď digitální nebo analogové hodiny, fakt super. JInak ostatních schémat jsou tam stovky.
dismay.zs
Junior

Odeslat příspěvekod Andrysska 24. 3. 2008 16:34

Nevíte někdo, kolik by stála výměna originálního černého krytu na 6500 classic?
Pokud si jej nechám vyměnit v servise, neztratím tím záruku?
Děkuji. :)
Andrysska
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 24. 3. 2008 16:40

Třeba v Mobil ASK v Brně má uvedenu cenu 1580 kč za komplet kryt. Plus práce. Nejlepší je si tam zavolat, nebo se stavit.
Překrytováním v servisu samozřejmě záruku neztratíš :wink:
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod stubak 24. 3. 2008 21:25

Ještě mě vadí, že když změním schéma, tak musím znovu nastavit zvuky a spořič. Pokaždé změně motivu se tootiž vše nastaví na originální nastavení. Zkoušel jsem instalovat vše do telefonu i PK, ale nic nepomáhá. Jinak na netu je pořád nejnovější firmware pořád 4.81, verze 4.84 pořád ještě není. Stejně nevím jestli má cenu přeinstalovávat.

Tak tohle mi taky trochu vadí,jde to nějak vyřešit?
Díkes
stubak: To je prostě u všech S40. Trochu vada to je, ale dá se to přežít. Nový FW by to vyřešit neměl.
Další věc,když hraju hry na founu delší dobu,nebo odmítnu hovor,tak mi zmizí nastavený zvuk sms a taky tapeta na displeji,takže když jsi dám na každou skupinu kontaktů jiný tón,tak se mi zřejmě taktéž ztratí zvuk a budu muset znovu a znovu při odmítnutí hovoru předělávat zvuky?
stubak
Junior

Odeslat příspěvekod heroe 24. 3. 2008 22:16

zdravim.. nevíte jak by se to dalo vyřešit? když v budíku nastavim jako tón signalizace písničku, tak vždycky odehraje tak 10 vteřin, vypne se a naskočí hláška "opětovné buzení nastaveno".. docela mě to štve, protože si to chci vychutnat až do konce, ještě než úplně otevřu oči :) místo toho naštvaně vypnu opakovaný buzení a vstávám :D
heroe
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dismay.zs 25. 3. 2008 17:20

Tak taky můžu potvrdit. Už se mi opakovaně stalo, že jsem si nastavil schéma a vyzvánění a po prozvonění telefonu jsem najednou měl originál nastavení telefonu, tzn. původní schéma a vyzváněcí melodii. Nezjistil jsem jak tomu zabránit. Je to docela dost velká závada u této nokie. U jiných nokií co jsem měl jsem se s tím nesetkal.
dismay.zs
Junior

Odeslat příspěvekod dismay.zs 25. 3. 2008 17:21

JInak nové fw 4.84 nic nevyřešilo a fakt jsem nezjistil žádnou inovaci proti původnímu co jsem měl fw 4.81.
dismay.zs
Junior

Odeslat příspěvekod vnb 25. 3. 2008 18:19

Zajímá mě jestli telefon nejak upozorňuje n aztracene udalosti? Má nějakou diodu nebo bliká displej? nebo tak neco? a jak dlouho displej sviti?
jmenuji se vnb, můžes mi říkat vnb
6233->6500slide->Xperia X10 mini pro->Xperia mini pro
vnb
Junior

Odeslat příspěvekod stubak 25. 3. 2008 18:42

dismay.zs píše:Tak taky můžu potvrdit. Už se mi opakovaně stalo, že jsem si nastavil schéma a vyzvánění a po prozvonění telefonu jsem najednou měl originál nastavení telefonu, tzn. původní schéma a vyzváněcí melodii. Nezjistil jsem jak tomu zabránit. Je to docela dost velká závada u této nokie. U jiných nokií co jsem měl jsem se s tím nesetkal.
stubak
Junior

Odeslat příspěvekod hobel 25. 3. 2008 20:50

Nevíte jestli jdou zvětšit hodiny na displeji, anebo změnit barva jako u datumu?
hobel
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka